- 12 Mayıs 2012
- 5.126
- 13
-
- Konu Sahibi youonlyliveonce
- #2.961
ünlü bir gazetenin halkla ilişkiler departmanında işe başlıyorum yarın inşallah canımm :)
ünlü bir gazetenin halkla ilişkiler departmanında işe başlıyorum yarın inşallah canımm :)
Kızlar herkese iyi akşamlarbir muhabbet arkadaşı daha isterseniz ben varım beni de alın aranıza beni de sevin :82:
Nasılsınıız gününüzün en güzel anından bahsedinsenize mesela benim en çok eve girince oğlumun beni gördüğü an attığı tatlı kahkahalar mutlu etti
Babamı arayıp ona piyanoda parça çaldım babam hoparlöre verdi telefonu annemle beraber dinlediler
yarım saat kadar çaldım ben de buna mutlu oldum
Ne hoş bayılırım piyano sesine bana da çal
beni özellikle mutlu eden bişey olmadı.. ama mutsuz eden bişey de olmadı..
bu da iyi bişedir sanırım,galiba,belki de.. :)
İyidir canım iyidir :)
Hem daha gün bitmedi mutlu olacağın bir şey olur belki :)
Hehehe çalarım tabi
Yarın akşam canlı müziğe çıkıyorum hatta
hadi bakalım inşallah.. :) diğer konuda yazdığına da yorum yaptım bu arada boşver olur öyle şeyler bazen ya..
Aaaa nerede ? Çok isterdim dinlemeyi :)
Benimde Ankara da yaşıyor olmam ne hoş tesadüf
ipek sen kimlerdensin hangi köydensin
kısaca kendini tanıtır mısın canım??
Seve seve :87: 25 yaşında olan fakat daha büyümemiş buna rağmen 10 aylık minik bir erkeğe ve yolda olan bir bebeğe sahip bunlar da yetmezmiş gibi hepimizden daha çocuk olan bir eşe sahibimSosyoloji mezunuyum şuan çalışmıyorum evin ve arkadaşların keyfini sürüyorum çok neşeliyimdir hatta bazen çevremdekiler enerjimden sıkılır vee veee gribim bir iyileşemedim
Seni çok sevdim birden
Geçmiş olsun canım inşAllah bir an önce iyileşirsin
2.bebeğin ne zaman doğacak ?
Ben de 20 yaşımdayım üniversite öğrencisiyim
Canım benimbebek nisan sonlarında doğucak öyle bekliyoruz bakalım senin bir ilişkin var mı ? sanırım var ama
Seve seve :87: 25 yaşında olan fakat daha büyümemiş buna rağmen 10 aylık minik bir erkeğe ve yolda olan bir bebeğe sahip bunlar da yetmezmiş gibi hepimizden daha çocuk olan bir eşe sahibimSosyoloji mezunuyum şuan çalışmıyorum evin ve arkadaşların keyfini sürüyorum çok neşeliyimdir hatta bazen çevremdekiler enerjimden sıkılır vee veee gribim bir iyileşemedim
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşAllah
Evet sevgilim var 3.5 yıl oldu şu an beni sinir etmekle meşgul