- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
- Konu Sahibi youonlyliveonce
- #2.781
kızlarrr ya neden burası boş neler oldu anlatın hep diğer topiktesiniz ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrr ya neden burası boş neler oldu anlatın hep diğer topiktesiniz ama
hehe aynen kız kurabişimayy sekerım bıze dıyorsun da ,hıc senın de topıgıne ugradıgın yok kı sekerım
ayy sekerım bıze dıyorsun da ,hıc senın de topıgıne ugradıgın yok kı sekerım
hehe aynen kız kurabişim
sasham biz konuştuk biraz toparladık durumu şuanda iyi sayılırızbu arada kurabıyem ; sızın durumunuz ne oldu ?en son fotolarını yaktıgı ıcın ayrılmıstınız .sımdı durum ne ?
kurabıyem benı de bılıyorsun cok sıkıntılı bı ılıskı yasadım .sevgının arkasın da dur elbette, mucadelecı ol
sahıp cık ılıskıne ama,bunları yaparken dozunu kacırıp kendını unutma .hep kendınden verme almayı da bıl .
ınan ben o kadar cok sıkıntılar yasadım kı ,hep susmaktan sabır allah sabır demekten ,katlann sashamıa
sabreden dervıs muradına ermıs demekten ,ugradıgım haksızlıklar karsısın da susmaktan
ezılmekten,bır degıl bır cok kısıye bu ılıskıme sahıp cıkacagım dıye benı ezmelerıne ızın vermekten,
kendımı oyle unutmusum kı ...ben neredeymısım bılmıyorum
hep vermısım almamısım hıc ben vermısım ama o da verdıklerımı almamıs
bı sarkı sozu var ;"avucumda dünyayla gelmiştim,görmedin ki...hiç birşey vermemek için hiç birşey almadın ki"
ahh kısacası benım durumum bundan ıbaret .ben her ne kadar versem de o hıc bırını almadı
almıs olsaydı suan bu konumda olurmuyduk sence .sence yemınler edermıydım donmemek ıcın
suan sadece kendıme olan ofkemle bas basa kaldım cunku ; neden bu ılıskı de kendımı unutup da
herseye sabır gosterdım dıye sabır gosterdın de ne oldu erdın mı muradına
gordun mu muradını dıye dıye kızıyorum kendıme
ne yazık kı erkekler boyle karaktersız varlıklar ,sen sen ol tatlım ,sakın bu ılıskı de kendını unutma .
evet ılıskıne sahıp cık ama kendıne de sahıp cık
sasham biz konuştuk biraz toparladık durumu şuanda iyi sayılırız
senin durumunu çok iyi anlıyorum bana neler yaşattı neler sana anlatsam ağzın açık kalır
bugünlere kolay gelmedik desem yeridir
çok zalim ama aşkına beni inandıran biri benimki
çoğu zaman isyan ettiğim çok olmuştur ama hiçbizaman kararlı olamadım ben malesef konu bu olunca
kendimi unuttuğum çok oldu çok ağladığımı bilirim
hele o üni yıllarım ahh ahhh aklıma geldikçe içim sızlar
hiç yere çok üzdü beni
ama eskiye nazaran daha iyi sayılırım
kendimi unutmamaya çalışıyorum ama başarabildiğim kadar
bence sen gerçek aşkı mutlaka bulacaksın tatlım belki yarın belki 1 belki 5 ay sonra ama bulacağına inanıyorum
sasham biz konuştuk biraz toparladık durumu şuanda iyi sayılırızbu arada kurabıyem ; sızın durumunuz ne oldu ?en son fotolarını yaktıgı ıcın ayrılmıstınız .sımdı durum ne ?
kurabıyem benı de bılıyorsun cok sıkıntılı bı ılıskı yasadım .sevgının arkasın da dur elbette, mucadelecı ol
sahıp cık ılıskıne ama,bunları yaparken dozunu kacırıp kendını unutma .hep kendınden verme almayı da bıl .
ınan ben o kadar cok sıkıntılar yasadım kı ,hep susmaktan sabır allah sabır demekten ,katlann sashamıa
sabreden dervıs muradına ermıs demekten ,ugradıgım haksızlıklar karsısın da susmaktan
ezılmekten,bır degıl bır cok kısıye bu ılıskıme sahıp cıkacagım dıye benı ezmelerıne ızın vermekten,
kendımı oyle unutmusum kı ...ben neredeymısım bılmıyorum
hep vermısım almamısım hıc ben vermısım ama o da verdıklerımı almamıs
bı sarkı sozu var ;"avucumda dünyayla gelmiştim,görmedin ki...hiç birşey vermemek için hiç birşey almadın ki"
ahh kısacası benım durumum bundan ıbaret .ben her ne kadar versem de o hıc bırını almadı
almıs olsaydı suan bu konumda olurmuyduk sence .sence yemınler edermıydım donmemek ıcın
suan sadece kendıme olan ofkemle bas basa kaldım cunku ; neden bu ılıskı de kendımı unutup da
herseye sabır gosterdım dıye sabır gosterdın de ne oldu erdın mı muradına
gordun mu muradını dıye dıye kızıyorum kendıme
ne yazık kı erkekler boyle karaktersız varlıklar ,sen sen ol tatlım ,sakın bu ılıskı de kendını unutma .
evet ılıskıne sahıp cık ama kendıne de sahıp cık
ben varım canım ama çok boş topiğimiz kimseler uğramıyo artık
merhbalarrr bende ilimoncukkk :)) nasılsınız kuzular
hoşgeldin limonum iyiyim çok sen nasılsn
benim bi konuma yorum yapmıştın bi kerecik ay nasıl hoşuma gitmiştin biliyomusun
hoşbuldummm:)) bende ıyıyım ne yapıyım sıcaklarla ugrasıyoruz. ayy hangı konuydukı? canım benım sen ıste butun konularına yorum yapıym canım yaa:))
merhaba kızlar size katışabilir miyim
ben sevgilimin yanında yemeden içmeden çekiniyodum sende çok içten tatlı bi yorum yapmıştın