- 25 Nisan 2012
- 4.595
- 6
- Konu Sahibi youonlyliveonce
- #2.761
uzun süreli ilişkiler böyle ya..
gerekli adımlar atılmayınca işin tadı kaçıyor..
Sorma yaaa.
İş yok.Para yok.Ev yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun süreli ilişkiler böyle ya..
gerekli adımlar atılmayınca işin tadı kaçıyor..
kız siz ne acayipsiniz ya
ben bile çok keçiyimdir ama sevgilimle küssem en fazla 1 gün sürerdi susmam ya da trip atmam.. :44:
idare ederdi canım annem ve kızkardeşimle alışverişe çıktık onlar istediği şeyleri buldu ama ben bişey beğenemedim bazen oluyo böyle.. bişey ararsın bulunmaz hiç aklında yokken bişey beğenir geçerken alıverirsin
bide kötü bişiy oldu.. akşam eve geldiğimizde kızkardeşim camları açmış bunalmış, ben odamdaydım annemde ev telinden konuşuyordu.. patt diye bi düşme ve cam kırılma sesleri geldi ev inledi resmen annem telefonu kapattı hemen konuştuğu kişiyle bende koşa koşa ses gelen odaya bi gittim bizim kocaman bir çerçeve vardı o benim balığımın fanusunun üstüne fanusta yere düşmüş.. ceryan yapmış çünkü.. gittiğimde her yer cam, su karışımıydı..ve balık kocaman bir parça camın altında kalmış.. kırmızıydı balığım ama camın altından mosmor görünüyodu ben şoka girdim öyle kalakaldım bişiy yapamadım ölmüüüşşş dedim sadece.. o sırada kızkardeşim bi kaba su doldurup getirdi koşarak, annemde hemen balığı aldı attı kaba ama kuyruğunun birazı kopmuş canı yanmıştır diye çok üzüldüm ama yüzüyo şimdi inşallah ölmez
offf bizde de bunlar yok bı tek sevgılımın işi var ama paramız ve evımız yok püfffSorma yaaa.
İş yok.Para yok.Ev yok.
offf bizde de bunlar yok bı tek sevgılımın işi var ama paramız ve evımız yok püfff
Sorma yaaa.
İş yok.Para yok.Ev yok.
oyhh kıyamam ben ona iyileşir o merak etme kuzum
canım ben senı kacırmısım.sen nişanlı mıydın?Her şey dert yaaa.:2::2:
canım ben senı kacırmısım.sen nişanlı mıydın?
Kızlar kurşun mu döktürsek ne yapsak yaaaa ?
Kalplikurabiye nbr, kötü zamandamı geldim.
Kızlar kurşun mu döktürsek ne yapsak yaaaa ?
yoo hoşgeldin şekerim iyiyim ben sen nasılsın görüşmeyeli
İyim cnm kocişle barıştımda bugun eşyalarımı aldıkk geldim kürkçü dükkanına
çok sevindim tatlım ya
bi yuva kolay kurulmuyo ki kolay bozulsun dimi:26:
sashamia bı sure jilet vs bişi yapma krem sür.
kızlar sıze sewgılıme asılan evlı kocasıyla arası bozuk bır arkadasından bahsetmıstım ya, kadın hiç cocugunun resmını koymuyordu faceye.geçen bız beraber etıketlendık sevgılımle bı resımde, hemen kadın cocuguyla beraber resmını koymuş işte böyle morarır şıllk
çocuguyla ilgilensın elin sevgılısınden kocasından uzak dursun kahpe
eridi valla kızohhh sefan olsun sekerım .ıcının yagları erımıstır .