- 11 Mayıs 2012
- 1.621
- 115
- Konu Sahibi youonlyliveonce
- #2.581
millet bu elbise güzelmiş rahat bi kumaşı var sanırım ama sırtındaki bantlar olmasın***********
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesiniz uykunuzmu geldi
bende gelimmm mi??????????????????
olmaz mı tatlım hadi sende katıl aramıza hoş bu aralar baya sessiz topiğimiz ama normalde çok içten güzel dostluklar kurduk biz
kızlar ne alemdesınız sınırlerım cok bozuk sevgılımle tartıstım .
hatırlarsınız daha once de kucuk fotoları yuzunden bırbırımıze gırıp 3 gunluk
ayrılık yasadık .dondugun de "haklıydın ozur dılerım o cumlenın senın ıcın
bu kadar degerlı oldugunu bılmıyordum ,ben fotoları bu kadar cıddıye almadıgım
ıcın getırmemıstım unutmusrum affet benı " demıstı .
foto meselesını bılmeyenler ıcın kısa ozet geceyım ; sevgılım bana kucukluk albumunu
vermıstı verırken demıstı kı "omrumun sonuna kadar hayatım da sen olacagın ıcın
fotolarım sen de dursun .bu fotolar bana gerı gelıp de sana gerı vermezsem eger
bızım ılıskının sonu yok demektır "demıstı .neyse fotoları aldım .cok ayrılıp barıstık ama
fotoları gondermek ıstedıgım de kabul etmemıstır .en son ayrılık da ortagından fotoları
gondermıstım .bız barıstık ama fotoları bana gerı getırmedı .kac kere soylememe ragmen
getırmedı bunun uzerınew ayrılıp uc gun ayrılık yasadık .dondugun de ıste yukarıda kı ılk
cumleyı soylemıstı ,yanı tepkım de haklı oldugumu soylemıstı .ama bu fotolar bana hala donmedı .
dun yıne fotolar ıcın tartıstık .bana dedı "bızım ılıskının cıddıyetlı bu fotolara mı baglı ne salak sacma
dusuncelerın var senın "dedı .ben de dedım kı "bızım ılıskının cıddıyetlıgı elbette fotolara baglı degıl ama
verırken soyledıgın cumle benım ıcın cok onemlıydı ,demek kı sen onu sıradan bırıne herkese soyleyebılecek
bır cumle olarak soyledın bana ,senın ıcın sıradan olabılırdı ama benım ıcın onemlıydı o cumle "dedım .
tartısma alevlendı bu bana cok cırkın bırsey soyledı dedı kı "senın bu foto ısrarın benı artık sacma seyler dusunmeye
ıtıyor "dedı .ne gıbı dedım "o kadar sacma seyler dusunuyorum kı buyu yaptrcagını bıle dusundum "dedı .
ben sok gecırdım .suan da cok krıgınım .konusmak ıstemıyorum
kızlar ne alemdesınız sınırlerım cok bozuk sevgılımle tartıstım .
hatırlarsınız daha once de kucuk fotoları yuzunden bırbırımıze gırıp 3 gunluk
ayrılık yasadık .dondugun de "haklıydın ozur dılerım o cumlenın senın ıcın
bu kadar degerlı oldugunu bılmıyordum ,ben fotoları bu kadar cıddıye almadıgım
ıcın getırmemıstım unutmusrum affet benı " demıstı .
foto meselesını bılmeyenler ıcın kısa ozet geceyım ; sevgılım bana kucukluk albumunu
vermıstı verırken demıstı kı "omrumun sonuna kadar hayatım da sen olacagın ıcın
fotolarım sen de dursun .bu fotolar bana gerı gelıp de sana gerı vermezsem eger
bızım ılıskının sonu yok demektır "demıstı .neyse fotoları aldım .cok ayrılıp barıstık ama
fotoları gondermek ıstedıgım de kabul etmemıstır .en son ayrılık da ortagından fotoları
gondermıstım .bız barıstık ama fotoları bana gerı getırmedı .kac kere soylememe ragmen
getırmedı bunun uzerınew ayrılıp uc gun ayrılık yasadık .dondugun de ıste yukarıda kı ılk
cumleyı soylemıstı ,yanı tepkım de haklı oldugumu soylemıstı .ama bu fotolar bana hala donmedı .
dun yıne fotolar ıcın tartıstık .bana dedı "bızım ılıskının cıddıyetlı bu fotolara mı baglı ne salak sacma
dusuncelerın var senın "dedı .ben de dedım kı "bızım ılıskının cıddıyetlıgı elbette fotolara baglı degıl ama
verırken soyledıgın cumle benım ıcın cok onemlıydı ,demek kı sen onu sıradan bırıne herkese soyleyebılecek
bır cumle olarak soyledın bana ,senın ıcın sıradan olabılırdı ama benım ıcın onemlıydı o cumle "dedım .
tartısma alevlendı bu bana cok cırkın bırsey soyledı dedı kı "senın bu foto ısrarın benı artık sacma seyler dusunmeye
ıtıyor "dedı .ne gıbı dedım "o kadar sacma seyler dusunuyorum kı buyu yaptrcagını bıle dusundum "dedı .
ben sok gecırdım .suan da cok krıgınım .konusmak ıstemıyorum
kızlar ya bi şey sorcam köpük fondö kullanan varmı golden rose dokusunu çok beğendim ama hiç köpük fondö kullanmadım nasıl bi şey yazın kullanmaya uygunmu terleyince mesela
kızlar ya bi şey sorcam köpük fondö kullanan varmı golden rose dokusunu çok beğendim ama hiç köpük fondö kullanmadım nasıl bi şey yazın kullanmaya uygunmu terleyince mesela
gel anacım gelbende gelimmm mi??????????????????
canım Allah bebişini sana bağışlasınhmm ne desem banada nasip olur bigün bakarsin..
bende 26 yasindayim, 6 aylik bi kizim var..almanyada yasiyorum..12 sene oldu geleli alisamasamda mecburuz iste..
suan dogum iznindeyim..iste böyle ama sana anlatsam hak verirdin..
bu zamanda zor arkadasliklar, cikar giriyo isin icine kac yillik arkadasliklar bozuluveriyo..
ehehehe ama benziyooo napiyimm söylemeden geçemedim sen düşürdün hem aklıma hayin cadıhahah suan da gulmekten oldum yaa kurabıyem allah senı ne yapmasın emı
seher dılavon yorumuna oldum resmen ,catlak
bende gecen alacaktim kararsiz kaldim gecekten kapatiyomu ve uzun süreli kaliyomu diye, yine mus aldim (mousse)
kozmetik mağazasında tester denedim elimde çok yumuşak heveslendim ipek gibi sürümü var çokta pahalı değil kızların fikrini alayım dedim sağol terleyince yüzde akma yapmıyo ise muhteşem
bende gecen alacaktim kararsiz kaldim gecekten kapatiyomu ve uzun süreli kaliyomu diye, yine mus aldim (mousse)