Ah bunları duymaya ihtiyacım vardı sanırım dilinize sağlık.Kendimi rahatlatmayaHeyecan aramış belli ki. Amacının da direkt cinsellik olduğunu düşünüyorum. Kusura bakmayın hamilesiniz böyle pat pat söylüyorum ama realist yorum yapmak zorundayım.
Şu anlık sanırım konuyu nadasa bıraktınız. O zaman izleyecekseniz. Yapacak pek bir şey yok. Hamilelik sürecinde böyle bir şeyle uğraşmakta, ne bileyim
Pişman olmazsınız merak etmeyin. Evlat, çok farklı bir duygu. Zaten kucağınıza aldığınız zaman herkes ve her şeyle baş edebilecek gücü kendinizde bulacaksınız. Dünyanın sonu değil, olmadı ayrilirsiniz. Hamile hamile bunu dert etmeyin.
Merhaba nive8,inşallah dediğin kadar karamsar bir tablo çıkmaz karşıma.Dedim ya sürekli kontrol ederim herşeyi tertemiz eğer ek bir telefonu yoksa benden gizli.Babamdan tecrübeliyim bakilabilecek her şeyine bakıyordum.zaten bişey gördüğümden değil kendi babam annemi hep aldatmisti korkardım başıma gelmesinden.aylardır yazışmıyor hesap dökümleri vs mailini herseyini kontrol ettim bir hafta önce açılmış hesap ve amaç kadınlarla konuşmak hızlıca eklemeler yapılmış. Ve konuşmaya çalışmış.7 aylık evlilikte bunun olması evet bana saygı duymadığını gösterir .Ne kadar seversem seveyim kendime olan saygım daha çok olmak zorunda . tekrarı olmaz diye dua ediyorum şimdilik olrusa da Mevla neyler güzel eyler yavrumu da alıp gideceğim mecburen eşim bunları yaparken ben mutlu olamam annenin mutlu olmadığı evde de çocuğum mutlu olmayacak biliyorum.Sadece babasız büyütmek derken sevgi dolu sıcacık bir yuva hayal etmiştim hep evlenirken anne baba çocuk olur ya öyle olacağımıza inanmak istiyorum.şu an kendimi üzersem evladım da olumsuz etkilenecek.mecburi polyanna yani7 aylık bir evlilkte çok mutluyduk demenizin sebebi, henüz eşinizin gerçek yüzünü görmemiş olmanız. Telefonu yakalayınca şaşırdınız ama bu zamana kadar kim bilir neler yaptı. Daha evlilik oturmadan hamile kalıp çok ama çok büyük bir hata yapmışsınız. Daha 7 aylık eşine bunu yapan, siz doğum yapınca , loğusalıkta , emzirirken uslu duracağını mı zannediyorsunuz ?
Şeytana uydum falan demiş , siz de inanmayı seçmişsiniz ama lütfen mantıklı olun , o kadar kadınla yazışması 1 gün içinde olmadı , aylardır kadınlarla yazışıyordu. Biri dese gel buluşalım , sevişelim , size işim var karıcım diyip kadınla buluşacaktı.
Ben şunu da anlamıyorum , çocuğumu babasız bırakmak istemiyorum bahanesi çok saçma. Siz gidip kocanızı boşayacaksınız, adamı öldürmeyeceksiniz. Eğer eşiniz çocuğunu seviyorsa ( umarım sizi sevdiğinden daha çok sever) zaten babalık yapar kendi canından , kanından olan çocuğuna.
Sizin boşanmaya niyetiniz yok, o yüzden artık telefon karıştırma falan yapmayın, kaldırmaya kalbinizin dayanamayacağı şeyleri görür gene de boşamadığınızda kendinize saygınız iyice biter.
Kocanız gene kadın peşinde koşacak , siz
görmezden gelin, çocuğunuzla ilgilenin.