Sanal alemde aldatıldım

Heyecan aramış belli ki. Amacının da direkt cinsellik olduğunu düşünüyorum. Kusura bakmayın hamilesiniz böyle pat pat söylüyorum ama realist yorum yapmak zorundayım.
Şu anlık sanırım konuyu nadasa bıraktınız. O zaman izleyecekseniz. Yapacak pek bir şey yok. Hamilelik sürecinde böyle bir şeyle uğraşmakta, ne bileyim :KK43:
Pişman olmazsınız merak etmeyin. Evlat, çok farklı bir duygu. Zaten kucağınıza aldığınız zaman herkes ve her şeyle baş edebilecek gücü kendinizde bulacaksınız. Dünyanın sonu değil, olmadı ayrilirsiniz. Hamile hamile bunu dert etmeyin.
Ah bunları duymaya ihtiyacım vardı sanırım 🥹 dilinize sağlık.Kendimi rahatlatmaya
7 aylık bir evlilkte çok mutluyduk demenizin sebebi, henüz eşinizin gerçek yüzünü görmemiş olmanız. Telefonu yakalayınca şaşırdınız ama bu zamana kadar kim bilir neler yaptı. Daha evlilik oturmadan hamile kalıp çok ama çok büyük bir hata yapmışsınız. Daha 7 aylık eşine bunu yapan, siz doğum yapınca , loğusalıkta , emzirirken uslu duracağını mı zannediyorsunuz ?
Şeytana uydum falan demiş , siz de inanmayı seçmişsiniz ama lütfen mantıklı olun , o kadar kadınla yazışması 1 gün içinde olmadı , aylardır kadınlarla yazışıyordu. Biri dese gel buluşalım , sevişelim , size işim var karıcım diyip kadınla buluşacaktı.
Ben şunu da anlamıyorum , çocuğumu babasız bırakmak istemiyorum bahanesi çok saçma. Siz gidip kocanızı boşayacaksınız, adamı öldürmeyeceksiniz. Eğer eşiniz çocuğunu seviyorsa ( umarım sizi sevdiğinden daha çok sever) zaten babalık yapar kendi canından , kanından olan çocuğuna.
Sizin boşanmaya niyetiniz yok, o yüzden artık telefon karıştırma falan yapmayın, kaldırmaya kalbinizin dayanamayacağı şeyleri görür gene de boşamadığınızda kendinize saygınız iyice biter.
Kocanız gene kadın peşinde koşacak , siz
görmezden gelin, çocuğunuzla ilgilenin.
Merhaba nive8,inşallah dediğin kadar karamsar bir tablo çıkmaz karşıma.Dedim ya sürekli kontrol ederim herşeyi tertemiz eğer ek bir telefonu yoksa benden gizli.Babamdan tecrübeliyim bakilabilecek her şeyine bakıyordum.zaten bişey gördüğümden değil kendi babam annemi hep aldatmisti korkardım başıma gelmesinden.aylardır yazışmıyor hesap dökümleri vs mailini herseyini kontrol ettim bir hafta önce açılmış hesap ve amaç kadınlarla konuşmak hızlıca eklemeler yapılmış. Ve konuşmaya çalışmış.7 aylık evlilikte bunun olması evet bana saygı duymadığını gösterir .Ne kadar seversem seveyim kendime olan saygım daha çok olmak zorunda . tekrarı olmaz diye dua ediyorum şimdilik olrusa da Mevla neyler güzel eyler yavrumu da alıp gideceğim mecburen eşim bunları yaparken ben mutlu olamam annenin mutlu olmadığı evde de çocuğum mutlu olmayacak biliyorum.Sadece babasız büyütmek derken sevgi dolu sıcacık bir yuva hayal etmiştim hep evlenirken anne baba çocuk olur ya öyle olacağımıza inanmak istiyorum.şu an kendimi üzersem evladım da olumsuz etkilenecek.mecburi polyanna yani 🥹

Ah bunları duymaya ihtiyacım vardı sanırım 🥹 dilinize sağlık.Kendimi rahatlatmaya

Merhaba nive8,inşallah dediğin kadar karamsar bir tablo çıkmaz karşıma.Dedim ya sürekli kontrol ederim herşeyi tertemiz eğer ek bir telefonu yoksa benden gizli.Babamdan tecrübeliyim bakilabilecek her şeyine bakıyordum.zaten bişey gördüğümden değil kendi babam annemi hep aldatmisti korkardım başıma gelmesinden.aylardır yazışmıyor hesap dökümleri vs mailini herseyini kontrol ettim bir hafta önce açılmış hesap ve amaç kadınlarla konuşmak hızlıca eklemeler yapılmış. Ve konuşmaya çalışmış.7 aylık evlilikte bunun olması evet bana saygı duymadığını gösterir .Ne kadar seversem seveyim kendime olan saygım daha çok olmak zorunda . tekrarı olmaz diye dua ediyorum şimdilik olrusa da Mevla neyler güzel eyler yavrumu da alıp gideceğim mecburen eşim bunları yaparken ben mutlu olamam annenin mutlu olmadığı evde de çocuğum mutlu olmayacak biliyorum.Sadece babasız büyütmek derken sevgi dolu sıcacık bir yuva hayal etmiştim hep evlenirken anne baba çocuk olur ya öyle olacağımıza inanmak istiyorum.şu an kendimi üzersem evladım da olumsuz etkilenecek.mecburi polyanna yani 🥹
Ben de boşanmayı düşünüyorum. Çokta korkunç bir şey değil. Benim de kızım var 16 aylık. Yapacak bir şey yok bazen.

Amin. Yok hayır. Benim başıma böyle bir şey gelseydi büyük ihtimalle şu anda boşanmış bir kadın olurdu. Anlaşamıyoruz biz. Her iki tarafın da mutsuz olduğu bir iliski.
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Daha mutlu olacağınız kıvama getirsin Allah yavrunuzla birlikte
Ben eşime sordum mutsuzmuydun yalnizmi hissettin aradığın cinsellikmiydi diye hepsine hayır diyor seni çok seviyorum çok mutluyum cinsel hayatımızdan memnunum diyor.o bir gün evde bir gün işte çalışıyor.Ben de yarı zamanlı çalışıyorum .yani o işten eve dokuzda geldiğinde ben evden çıkmış oluyorum tekrar görüşmemiz 30 saatte bir oluyor.Yani boşluktami kaldı diyeceğim oda değil .Gelir gelmez hiçbişey yapmayız sarılırız sohbet ederiz günümüzün nasıl geçtiğini anlatırız.afedersiniz çok özledim diye hemen cinsellik birleşmek vs ister .seni özledim sarılalım der .ev işi dahi yapamıyorum çoğu zaman beraber vakit geçirmekten.İki tarafında mutlu olduğunu sandığım bir evliliğim vardı.Düğün nişan herşeyi birlikte hallettik hep el ele omuz omuzaydık ailelerimiz hiç karışmadı.hep der benim en büyük yardımcım sensin diye.kendimi istemsizce sorguluyorum nerde neyi yanlış yaptım diye .Belkide hep böyle şeyler yapacak bundan sonra kalbimin sızlamasına engel olamıyorum.

Cinsel hayatınız olmasına rağmen telefonda başka kadınlarla görüntülü konuşmak istiyor. Bazılarının lügatinda sadakat kelimesi yoktur. Şeytana değil şeyine uymuş pislik herif. Çok geçmiş

Kaç aylık hamilesin? Keşke bebek için 2 yıl falan bekleseydiniz çok erken olmuş. Allah yardımcınız olsun
Merhaba altı aylık bebeğim.

Ya normalde en nefret ettiğim şeydir eşimin telefonunu kurcalamak, sevgiliyken de nişanlıyken de ne ben ne o hiç yeltenmedik. İkimizin telefonu da hep ortada durur şifreleri biliriz ama gizlice kurcalamak hiç benlik değil. Böyle şeyler okuyunca acaba gizliden takip etmek mi doğru olanı diyor insan. Büyük hayal kırıklığı olurdu benim için boşanmasam da hiçbir şey eskisi gibi olmazdı sanırım. O yüzden şimdi bitmese bi zaman sonra yapamayıp bitirmek zorunda kalırdım. Çok erken hamile kalmışsınız. Allah yardımcınız olsun.
Yok gizlice kurcalamiyordum zaten babamı bildiği için hep lafı olurdu kontrol zamanı diye yanında bakarım .Sadece dün o nöbetten geldi uyuyordu bakayım öyle dedim Allah gözüme gösterecek ya oluyor bazen görünüyor.İnşallah siz asla yaşamak zorunda kalmazsınız

Merhaba altı aylık bebeğim.
Ama siz zaten 1 ayda hamile kalmışsınız. Evliliğin 2. Ayında hamile bir kadın olmuşsunuz. Sizin telefonu karıştırdığınızın takip ettiğinizin hep farkındaydı zaten. Hem bazen 30 saat birbirinizi görmüyormuşsunuz, o arada istediğini yapar , izlerini de siler. Bu sefer şans eseri yorgundu herhalde , izlerini silemeden yakalamışsınız.
Neden o kadınlarla konuştuğu konusunda gerçekçi bir açıklama da yapmıyor anladığım kadarıyla, yok şeytana uydum, yok seni seviyorum, yok cinsel hayatımız muhteşem. Yani herşey çok iyiyken bile ( bence size göre iyi) boş kalır kalmaz sürekli kadınlara yazıyor. Siz kendinizi kandırıyorsunuz.
Dedim ya daha önce takip edildiğinin farkında olduğu için herşeyi siliyordur. Telefonun gizli modunda arama yapıp , kayıt yapılmasını engelliyordur. Konuşmaları Whatapp üzerinden yapıp , aramaları siliyordur.

Arkadaşlar merhaba, yedi aydır evliyim.Ve hamileyim .Eşimle gayet mutlu gittiğini düşündüğüm bir evliliğim vardı.
Dün telefonunu kurcalarken -ara ara göz atarım bakarım mesaj vs daha önce hicbiseyine rast gelmedim- kendine yaklaşık bir haftadır fake bir hesap açtığını oradan onlarca kadınla iletişime geçtiğini gördüm.

Çoğu kadın yanıtlamamış.Yanıtlayanlarla ise fotoğraf gönderelim görüntülü konuşalım gibilerinden istekte bulunmuş.Takibe alacaktım bir süre sessizce ama dayanamadım karşıma alıp konuştum.

Neden böyle yaptın seni buna iten ne gibi.Oda herşeyin yolunda gittiğini şeytana uyduğunu cahillik ettim pişmanım seni seviyorum vs söyledi.bir daha asla böyle bir şey olmayacağına söz verdi .
Maddi anlamda bir bağım yok memurum kendimde ayaklarımın üstündeydim şimdiye kadar zaten .
Tekrarı olursa onu boşayacağıma yemin ettim.Şimdilik ekran kayıtları aldım sakladım. sakin kalmaya çalışıyorum dünden beri nefes alamıyorum .

Birgün yeniden konu açıp boşanıyorum demekten de çok korkuyorum çünkü onu çok seviyorum Ayrılık üzecek beni bebeğim De babasız büyüsün istemiyorum ama başa gelirse kendime saygım daha çok olmak zorunda mecburen ayrılacağım.

Bı yandan da düşünüyorum altı ayda bunu yapan adam ilerde sana neler yapmaz bas mahkemeye yolun yakınından dön.Ama artıları şu an daha çok geliyor gözüme işten eve evden işe giden bir adam , gayet ilgili bana karşı,cinsel hayatımız hemen her gün nerdeyse .Sevildiğimden de emindim düne kadar .

neden böyle bişey yaşadık bu hep olur mu olacak mı ben ne yapacağım
Valla maşallah suphanallah 7 aylık evlilik hamilelik aldatma hepsi bir arada. Bu son olmayacak devamı gelecek bir süre ara verir o kadar. Hele çocuk dogsun o zaman gör sen bu uçkur meraklısı kocanı.

Arkadaşlar merhaba, yedi aydır evliyim.Ve hamileyim .Eşimle gayet mutlu gittiğini düşündüğüm bir evliliğim vardı.
Dün telefonunu kurcalarken -ara ara göz atarım bakarım mesaj vs daha önce hicbiseyine rast gelmedim- kendine yaklaşık bir haftadır fake bir hesap açtığını oradan onlarca kadınla iletişime geçtiğini gördüm.

Çoğu kadın yanıtlamamış.Yanıtlayanlarla ise fotoğraf gönderelim görüntülü konuşalım gibilerinden istekte bulunmuş.Takibe alacaktım bir süre sessizce ama dayanamadım karşıma alıp konuştum.

Neden böyle yaptın seni buna iten ne gibi.Oda herşeyin yolunda gittiğini şeytana uyduğunu cahillik ettim pişmanım seni seviyorum vs söyledi.bir daha asla böyle bir şey olmayacağına söz verdi .
Maddi anlamda bir bağım yok memurum kendimde ayaklarımın üstündeydim şimdiye kadar zaten .
Tekrarı olursa onu boşayacağıma yemin ettim.Şimdilik ekran kayıtları aldım sakladım. sakin kalmaya çalışıyorum dünden beri nefes alamıyorum .

Birgün yeniden konu açıp boşanıyorum demekten de çok korkuyorum çünkü onu çok seviyorum Ayrılık üzecek beni bebeğim De babasız büyüsün istemiyorum ama başa gelirse kendime saygım daha çok olmak zorunda mecburen ayrılacağım.

Bı yandan da düşünüyorum altı ayda bunu yapan adam ilerde sana neler yapmaz bas mahkemeye yolun yakınından dön.Ama artıları şu an daha çok geliyor gözüme işten eve evden işe giden bir adam , gayet ilgili bana karşı,cinsel hayatımız hemen her gün nerdeyse .Sevildiğimden de emindim düne kadar .

neden böyle bişey yaşadık bu hep olur mu olacak mı ben ne yapacağım
Sonu belli ama siz devam etmeyi istemişsiniz, koştur koştur hamile kalmışsınız, bari 2. Çocuğu yapmayın bu adama , affetsen bile hiçbir zaman ilk günkü duygular olmayacak...

Nadasa da bırakmadık ki . bebekten önce ki gibi hemen her gün devam ediyoruz .kendimi suçlamanın yanlış olduğunu biliyorum karşı taraf ahlaksız tamamen ama dünden beri kendimi sorguluyorum.zorlanmama rağmen nefsi doysun diye hep devam ettim .yani anlam veremedim bana karşı hep sevgi dolu bir adam seviliyorum sanıyordum düne kadar bunu yapabilir mi seven biri .beni ne kadar inciteceğini hiç mi düşünmedin diyorum hep aklıma geldin ama kendime engel olamadım diyor herhangi bir amacım yoktu . amacım olsa yani cinsellikten bahsediyor reelde kadınlarla buluşurum diyor
Yanlış yapıyorsun, aldatmasına rağmen hamile halinle bu pislik herifin gözünü doyurmaya çalışıyorsun hala , yazık...

Koşa koşa hamile kalmayın diye boşuna yırtınmıyoruz. Aferin affet bir dahakine daha da gözüne sokar artık nasılsa affediyor diye utanmadan

Yanlış yapıyorsun, aldatmasına rağmen hamile halinle bu pislik herifin gözünü doyurmaya çalışıyorsun hala , yazık...
Ne kadar kolay eleştirebiliyorsunuz ,sizden destek almak için yazdım buraya ben . İnşaallah hiç kimsenin başına gelmez bu. Dün öğrendim diyorum hâlâ devam ettiğimi nereden çıkardınız

Kendinize saygınızı kaybediyorsunuz. Hayata olan sevincinizi kaybediyorsunuz. Genel konuşucam bu erkekler, böyle kadınları hayattan bıktirmaya hakları yok. Hadi boşanmadiniz eskisi gibi olamazsınız. Bilmiyorum ya bu erkekler çok günah kazanıyorlar böyle yaparak. Sadece sadakatsizlik değil. Bir insanın kendine güvenini yaşamaya olan sevincini alıyorlar. Eminim çok zordur hayali bile kötü. Kalbinizden geçeni yapın. ben olsam boşanirdim ya büyük konuşmak da istemiyorum ama.

X