Ne kadar kolay eleştirebiliyorsunuz ,sizden destek almak için yazdım buraya ben . İnşaallah hiç kimsenin başına gelmez bu. Dün öğrendim diyorum hâlâ devam ettiğimi nereden çıkardınız
Siİn istediğiniz destek, bir daha yapmaz merak etme, ama seni seviyor, ama çocuğun var, evliliğini kurtar, hemen boşanmayı düşünme , çocuğun babasız büyümesin idi. Ama gerçekler sizin istediğiniz gibi değil işte, siz başınıza gelmesini hiç beklemezken( bence şüphe uyandıracak şeyler vardı ama siz görmezden geldiniz) başınıza geldi. O çok sevdiğiniz, evlendiğiniz, aşkımız çok güçlü , mutlu yuvamız olacak dediğimiz adam, uzun süredir , kesinlikle eminim evlenmeden önce de başka kadınlarla ilişki yaşamaya, onlarla cinsel ilişkiye girmeye , tanışmaya çalışıyordu. Bu çalışmaları bir kaç kez başarıya ulaştı ki , devam ediyor.
Sizin inanmak istediğiniz senaryoda, kocanız size çok aşık, kesinlikle başka kadına bakmaz, birden bire siz muhteşem bir cinsel hayat yaşarken, daha 7 aylık evli ve karısı 6 aylık hamile iken, hiç bir gerekçe ve kötü niyet olmadan şeytana uyup ( şeytan
: ben ne alaka ) sosyal medya hesabı açıyor ve yine hiç bir kötü niyet olmadan, kadınlarla yazıştı ,( onlarla temas kurup yatmayı denedi, gene)
Siz gitmek için güç toplamaya değil , kalmak için mazeret bulmaya çalışıyorsunuz. Gidecek olanı kimse tutamaz, ister hamile, ister başka birşey. Siz kalacaksınız. Ben istesem giderim , ben istesem boşarım, param var gücüm var diyorsunuz ya , çok doğru . İsterseniz boşarsınız ama istemiyorsunuz, vicdanınızı rahatlatmak için bahane arıyorsunuz.
Siz artık kafanızda bu konuyu kapatın, amanın 7 ayda 1 kez yalanan eşiniz de artık yaşananlardan ders alıp , artık izlerini daha dikkatli temizler, arkada delil bırakmamayı öğrenir. Gider yapar istediğini, siz de vicdanınızı rahatlatıp , çocuğunuzu büyütürsünüz.
Hep derler ya , kız çocukları gider ve aynı babaları gibi biriyle evlenir aynı anneleri gibi davranırlar diye. Siz de aynı babanız gibi birisini bulmuşsunuz. Belki babanız çok saklamıyordu ama eşiniz bu konuda başarılı alacaktır bundan sonra.