'Sana birsey anlatmaliyim, ama birdaha gorusmeyeceksin benimle sonrasinda.’ dedi

Yapmayın kendınıze bunu ; adam sıze acıkca ıkıncı kadın olmayı teklıf etmıs.. Kabul etmeyeceksınız dımı.

size tek bir sorum olacak bu erkek cebinde beş kuruş parası olmasa veya asgari ücretli çalışan bir erkek olsa ,ne bileyim dünya borcu olsa gerçekten aynı hisleri beslermiydiniz ?

Soru bana değil ama tabi ki hayır diyorum buna.

Ayrıca adamın zengin olduğuna nasıl emin olunabilir hesap cüzdanını göstermeden.

Lüks araba kiralanabilir, yer mekan bildirimi paylaşılabilir. Bir insan kendini çok kolay zengin gösterebilir..

Özgüvene bak..

Almış bir kızı karşısına, anlattığı hikayeye bak. Ceplerindeki paraya mı, Nasılsa affeden,boşanmayan karılarına mı yoksa attıkları Oltaya çarçabuk takılan kadınlara mı güveniyor bunlar?

Beni de burnumun dibinde rahatsız eden bir tane var bu ara. Çok asap bozucu bir durum. Evli olduğumu bilen, tarafımdan çok net bir şekilde reddedilen hatta azarlanan, benden yaşça büyük bir adam hayat standardımı düşürüyor resmen.

Biriken karısı ile de karşılaştım. Karısının yanında korkudan gözünün ucu ile bile bakamadı.

Hayır size niyeti olmayan insanları Nasıl ve ne hakla rahatsız edersiniz?

şimdi diyosun karşında bi kıvanç tatlıtuğ var :) haaa bi kal geldi :)) yok bee kişiliksiz insan çekilmez bence.... yakışıklı olsa nolur cibiliyetsiz :)

Bir çok şeyden cesaret alıyorlar...Öncelikle toplumdan "erkeğin eli kiri" , "dişi köpek kuyruk sallamasa erkek peşinden koşmaz" "erkeğin dulu olmaz"...gibi daha nice cümle. Sonra kadınlar, hem aldatılıp kabullenen kadınlar, hemde utanmadan adına aşk diyerek aşk gibi bir duyguyu kirleten evli erkeklerle beraber olan kadınlar.

şimdi diyosun karşında bi kıvanç tatlıtuğ var :) haaa bi kal geldi :)) yok bee kişiliksiz insan çekilmez bence.... yakışıklı olsa nolur cibiliyetsiz :)

Valla konu sahibinin karşısında ki "Kıvanç Tatlıtuğ'mu" bilmiyorum ama, benim karşımda ki yüzsüz baya baya "Çağatay Ulusoy'du"... Sanırım özgüveni bu yüzdendi. Buna kanıp peşinden koşacak kadınlar varken, böyle erkekler hep yüzsüz olmaya devam edecek

hıııı iyi benim sevmediğim tipmiş milyar da bir bile şansı yok bende :)))) kadınlar ilgiye aç muhtaç bunlar hep ondan...

Ne ara aşık oldunuz anlamadım. Aşk bu kadar basit bir şey mi??
Hem de adam evli!!
Sen aşık falan değilsin. Kendi kendine acı çektirmek istiyorsun. Ayrıca sil gitsin ne demek silemem sen sil falan..
Ne olursa olsun bu yaptığınız o adamın eşine saygısızlık. Aralarında sevgi olsun olmasın bu yaptığınız ayıp!
Adam zaten macera arıyor her halinden belli. Seninle evlense ne kadar güvenebileceksin böyle bir adama??

Daha ilk kısımda adamın evli olduğunu anladım açık ve net söylüyorum kusura bakma ya kendine gel unut
ya da git o saçma büyülü adamın metresi ol adam kim bilir kaç kişi ile böyle takılıyor bu tipler tek kadınla yaşayamaz
ne kadar kadın ile çıktıysa ağzı iyi laf yapıyor seni baya kandırmış kendine gel Allah gözlerini açsın inşallah

Ohh valla erkek olmak varmış bu hayatta
Evlen çocuk yap evde onlar beklesın sen dısarda hatunları gotur herkesın her seyden haberı olsun bır Allahın kulu da cıkıp agzına mıçmasın tüm edepsizliğine rağmen hala da aşık olsunlar çok sevsinler filan.
Valla imrendim. Helal olsun, şapka çıkartıyorum adama Bu kadar cibiliyetsizliği hazmettirmekte bir başarıdır

YA VALLA SÖYLEMEDEN EDEMİCEMPROFİL RESMİNE ÖLDÜM KAÇ DAKİKADIR BAKIP BAKIP GÜLÜYORUM KONUYLA ALAKASIZ OLDU AMA SÖYLEMEK İSTEDİM

Hanimlar, sizin elestirileriniz, kizmalariniz, samimi sekilde yaklasimlariniz bana gercekten iyi geliyor. Siz nekadar farkinda olmasanizda, inanin cok degerli buluyorum yorumlarinizi.

Ilk once biraz once icimi acitan sozlerinizi okurken iletisimi kopardigimi soylemek isterim, blockladim onu. Yani takip edemiyor beni artik, bende onu edemiyorum.

Hep bazi prensiplerimden odun vermememle gurur duymusumdur, bazi bazi kaciriyor olsamda biseyleri…ve ister kizin ister kizmayin, her zaman kadinlarin en buyuk dusmanlarinin yine kadinlar olduguna inanmisimdir. Dokunmayin evli veya sevgilisi olan erkeklere demisimdir kadinlara. Demekki, yine yeniden, buyuk konusmayacakmissin. Kendi dilimin kurbani oldum birazda belki..

Bana istedigim herseyi sunabilecek onca erkek varken ben nerde imkansizi var, ona ilgi duyuyorum, sacma sapan bir piskoloji. Cok haklisiniz, ben ne buna layigim, nede bunlari yasamaya.

Bir erkekte çıkıp demiyor ki, evliyim ayrılmaya da niyetim yok.

Takılacaksan takılalım, takılmayacaksan ben hafiften yol alayım

Hep mutsuzlar heeep.

Konu bu zaten, adam evliyim, mutsuzum, ama asla bosanamam, takilalim demeye getirdi olayi zaten. Samimi oldugu tek sey, mutsuzluguydu ve sanirim benden etkilenmesiydi. Cok fazla kafa yapimi, muhabbetimi, espirilerimi, entellektuel boyutumu anlayan erkekle karsilasmiyorum, bu yuzden dahada bir etkilendim belki. Ama bunlar gereksiz bahaneler haklisin, yol almasi gereken benim.

Haberinin olmamasi gercekten asiri derecede tuhaf olur. Bunca senedir bukadar hovardalik yapan (ki gayet acik sozlulukle anlatti) bir erkegin bunu bukadar gizli yapabilmesi nerdeyse mumkun degil. Ustelik sosyal medyada orda burda bukadar profilleri vs leri varsa. Bu yuzden anlayamadim, bukadar popularitesi varsa ve heryerde yanlizsa veya arkadaslariylaysa, yoktur sahibi dedim kendi kendime. Devam etmistir, benden istedigini alamadi belkide haklisinizdir..

Sildim ayrica. Tesekkur ederim..insallah.

Boşanması niye mümkün değilmiş konu sahibi? Zorla evlendirildi, çocuğu da zorla yaptı sanırım.

Ailesinin zoru yuzundenmis. Asiret degilmis, ama asiret gibi kararlarin verildigi bir aileymis nasil bir aileyse…

Karsisinda otururken bunlari soyledim. Bu gomlegi karinmi utuledi, kazagini o’mu yikadi, sende simdi baska bi hatunun gozlerinin icinemi bakiyosun? diyerek saskinlik icerisinde ne diyecegimi sasirmistim. Ufff. Ne sacma sapan bir duruma soktum kendimi.

Konu sahibi nerelerde?

Ofisteyim, arada toplantilar vs..

1 kere görüştüğünüz adam nasıl bu kadar " vazgeçilmez" oluyor hayret ediyorum gerçekten..............

Az once yukarida birine daha soyledim, gercekten kafasi guzel calisan biri. Ayrica muhabbeti cok keyifli.

Maalesef bazi kadinlari tasimak zordur. Sanirim ben bu kadinlardan biriyim, isim olsun gucum olsun maddiyat olsun. Bu okadar ozguvenli, ve saglam basiyorduki yere…asiri derecede etkilendim. Basarili erkeklere karsi bir zaafim var, kafasi beyni guzel calisan adamlar beni etkileyebiliyor sadece. Zihni beyni etkiler, ama bunun karizmasi, bakislari..hepsi etkiledi inanin. Defalarda gordugum bulustugum adamlarda gram hissedemedigim hisleri bana ilk gordugum dakikada hissettirdi. Ayrica gun icerisinde enteresan seyler oldu, okadar eglendik ki.

Samimiyetimle anlattim, bana bedduaya varacak sozleri soyleyebileceginizi dusunerek hemde. Gururumu tam tersi, oksadi! Problemde orda zaten galiba. Kirici olmadi. Okadar saydim saydirdim, bana sadece guya cok onurlu ve gururlu bir sekilde ‘asla yaklasmam artik sana’ tarzinda gurur yapti. Ardindan sarkilarla bilmem nelerle devamli imaalarda bulundu sosyal medyadan (snapchat diyorlar, hangi mecra diye soracak olursaniz eger..)

Ayni sozleri eminim kac hatuna anlatmistir, kac kisiye soylemistir. Ufff..!

Keske bukadar gereksiz beddualar etmeseydiniz…lakin neden boyle kati oldugunuzu bilmiyorum. O yuzden, sizde belki yasadiginiz bazi seylerden oturu bukadar sert bir yorum yaptiniz.

Allah korusun. Ben kimsenin esine sevgilisine asla ve asla goz koymadim. Maalesef sonrasinda yeterince sert olamadim ve hemen kestirip atamadim aklimdan. Sanmayinki yanasiyorum ona, okadar vicdansiz ve kotu bir kalbe sahip degilim..ama iste icimden silemedim maalesef.

İyi ama şöyle düşün,

Eşini daha önce defalarca aldattığını söylemiş,
sözde karısı da durumu biliyor.

Yani önüne gelenden etkileniyor demek ki bu adam.
Ki bunun adı etkilenmek değil.
Senden etkilendiği de yok.

Kendini buna inandırma.

Göz koymadın mı ?

Ayy şı an yarıldım gülmekten

Adama boşan gel demişsin bacım daha napacaksın da göz koyacaksın ?

Bu arada beddua etmedim ki
Yaşattığını yaşa dedim sadece
Neden alındın ki ?
Şu an yaptığın kötü bişiy mi ki ?
Madem kötü olduğunh düşünüyorsun neden yapıyorsun ?

Yalancinin teki
Uzak dur
Bu olay bana bir arkadasimin yasadigi bir olayi animsatti
Sadece sahislar farkli
Yarin pisman olursun

Madem bu kadar kotu durumdasin
Rahat durmuyorsun git baskasini bul
Civi civiyi soker

Haha uzgunum yasim ufak filan degil :) gayette gormus gecirmis bosanmis bir kadinim. Ah benim beyinsiz beynim ah..

Sildim, hesaplarindan uzagim artik. Istesemde bu saatten sonra gururuma yenik dusup yakinlasmam. Ne soylesen haklisin. Adamin kendi karisina evladina ne hayri var ki..gunun nerdeyse 10/12 saati zaten calisiyor. Bircok geceyi (guya) koltukta hatta bazen arabada uyuyarak geciriyor (evde huzuru yok cunku). Sonradan dusundukce dahada iyi anliyorum. Ailesiyle birlikte yasiyor, yani anne baba asla ayrilmasina izin vermez, veremez ortada torun torba var cunku. Ayrica varlikli bir aile, ayrildigi anda oglu sacip savuracak ona buna yedirecek diyede bir korku vardir. ‘anneme kiyamiyorum’ dedi defalarca..simdi dusunuyorumda, senin karinda bir ana sonucta. Ufff kendimi gidip bi kopruden atsam yeri var.

Nekadar guzel soyledin…kendi hayatinin basrolunde ol ve baskasinin hikayesinde yan rol olma diye…kupe olsun kulagima.

snapchat diye bir application var, 10 saniyelik videolar/fotolar paylasiliyor. Gun icerisinde en gereksiz olaylar bile paylasiliyor, gun boyu insanlar birbirlerini takip edebiliyor yani.

Evli oldugunu bilseydim gorusurmuydum, yapmayin ! Bilmiyordum. Saatlerce keyifli sohbetlerin ardindan anlatti. Haklisin, derdi belkide sadece oydu. Ama sunuda soyliim, ne imaasi bu yondeydi, nede davranislari. Gayet centilmendi. Adam akilli diyorum size inanmiyosunuz, nasil tongaya dustum ben Allahim..yazdikca analiz ettikce daha iyi anliyorum !

Haklisin. Ilk kez boyle bir durumla karsilasiyorum, nekadar igrenc bir durum, kendimi nekadar kotu hissettim karisina karsin bilemezsin..bende bir zamanlar evliydim, mutsuzdum. O mutsuzlugun uzerine birde aldatilmis olsaydim…dusunmek istemiyorum ozaman cekecegim acilari..

Asla ben ne ailesine yaklasirim, ne karisina bir soz soylerim, nede bisey. Bana yakisan bir davranis degil.

size tek bir sorum olacak bu erkek cebinde beş kuruş parası olmasa veya asgari ücretli çalışan bir erkek olsa ,ne bileyim dünya borcu olsa gerçekten aynı hisleri beslermiydiniz ?

Hayir. Bukadarda net ve acik sozluyum. Daha onceki postumda ‘basarili, ayaklari yere basan, saglam adimlar atan, benim aslinda kafami kaldirip bakmam gereken’ erkeklerden hoslandigimi soylemistim. Tasinmasi cok kolay bi hatun degilim, bunun etkiside cok. O yuzden gayet net bir sekilde soyleyebiliyorum, cebinde bes kurusu olmayan biriyle maalesef sanirim oturup bir kahve icmem…

Yapmayın kendınıze bunu ; adam sıze acıkca ıkıncı kadın olmayı teklıf etmıs.. Kabul etmeyeceksınız dımı.

Allah korusun. Asla.

Ayrıca adamın zengin olduğuna nasıl emin olunabilir hesap cüzdanını göstermeden.

Lüks araba kiralanabilir, yer mekan bildirimi paylaşılabilir. Bir insan kendini çok kolay zengin gösterebilir..

Bir insanin hali, tavri, durusu, herseyi belli edebiliyor bunu. Arabasinin plakasi kendi soyisminden alinti. Kolundaki saat bile arabasinin markasindandi. Yani hayir canim varlikli oldugu konusunda suphem yok. Lakin emin ol, beni etkileyen onlar degil. Sukur cunku halime vaktime, alin terimi kazanip harcayabilirsem bana yeterde artar bile.

Haklisin. Karisina ve evladina karsi bukadar vicdansiz olamam, olmamam gerek. Olmamda Allahin izniyle..

Bosan demedim, kendi hayatini cizmeye karar verdigin anda gel dedim. Arasinda bir fark var canim.
Ve evet, ondan vazgecmekte zorluk cekmem gercekten cok kotu bisey. Kafamdan gonlumden koparmakta gucluk cekiyorum. Ben durumundan memnun olan biri olsaydim gelip burda beni yerden yere vurun diye konu acmazdim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…