• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Sana birsey anlatmaliyim, ama birdaha gorusmeyeceksin benimle sonrasinda.’ dedi

Adam kusura bakmayın adam dedim lafın gelişi işte size aşık olmayacağını sadece eğlence istediğini dile getirmiş zaten ne takip edin nede bisey bekleyin kendinizi kullandirmaktan başka birsey değil bu değerli kalmak istiyorsan sil engelle ulasamasin sizin ulaşılamaz olduğunuzu anlasın karaktersizlikten başka birsey değil bu.

Çünkü kız da biliyor aslında zorla olmadığını en çok satan bahane bu.
Kız da bir şeye inanmak istediği için. Bu tür durumlarda her bedene oluyor bu elbise.

İşin kötüsü hem eşi, hemde karşı da ki kadını az buçuk kandırmayı başarabiliyorlar,
Sonuç alıyorlar resmen. Pffff

Ona ‘Kendi yolunu cizmeye baslarsan eger bir gun, cok gec kalmadiysan eger, gel’ dedim. Aramiyorum sormuyorum, oda bulasmiyor bana, ama sosyal medyadan hala hem ben onu, hemde o beni takip ediyor. Ismini gordukce kalbim hop atiyo. ‘Ben seni silemiyorum, lutfen sen sil, blokla, napiyosan yap ama git!’ dedim, cevap vermedi. Bana ‘sen sil!’ demeyin, yapamiyorum.

Adam zaten siz de ki bu potansiyeli görmüş işte. Hikayeyi tek taraflı dinlediğiniz halde, adama inanmayı tercih ediyorsunuz. Sonra bir de üstene "gel, karının veremediğini ben sanı veririm" mesajı yolluyorsunuz. Ee ne diyelim, her koyun kendi bacağından; bazı kadınlar da yaşayacaklarını hakkediyorlar işte.

Takil bana anlik yasayalim demis asik olmam olamam.musade etmem demis...eve gidincede karisinin koynuna giriyor sogumak icin yetmezmi...biz bu bayanlarin duygusal liklarida bir inceleme konusu ...

konu sahibesi herseyin farkindasiniz hemen her yerden engelleyin kapatin gitsin..daha kac gundur tanidinizda vu kadar etkilendiniz gecer birkac gune de engelleyemiyorum diyorsunuz ?ondan gecmiyor musade etmiyorsunuz ki...

engelleyeceksiniz sen sag ben selamet...memlekette adammi mi yok elin evli sorunlusunun pesine mi gidecegiz ya...ne erkekler var yakisikli edepli terbiyeli ve bekar cikar karsiniza merak etmeyin...

sevmeye sevmeye mi yapmışlar çocuğu
haaa dur bi dakika o da kesin aileler istiyor, kimseleri üzmeyelim, kimseler anlamasın diye yapılmıştır
yok öyle bi dünya artık
sevmiyorsa boşanır erkekler kadınlar gibi değildir
sevmedikleri anda ne çocukları görür gözü ne başka bişeyi boşanma davasını açıverirler

bir de şu yönden bakın;

o büyüsüne kapıldığınız sevgilinizin,
profil fotosundaki gömleğini karısı ütülemiştir,
o sabah kahvaltısını karısı hazırlamıştır,
ha hayt, saç traşını bile karısı hatırlatmıştır da öyle olmuştur,
alışverişinde eşi fikir beyan etmiştir,

ay insanın midesi kaldırmaz ya...

ki çocuğu daha düşünmedim bile.
herhangi bir çocuğun yüzüne baksan zaten o kapıldığın büyünün değersizliğini görebilirsin.

Uazik bu herifler hep zorla,evlendirilip bi turlu karilarini yakalarindan syirip atamiyolar cocuguda eminim kurbaga gibi yapmislardir cinsel birliktelikte yok cok uzuluyom boyle kazmalara

Zavallı erkekler genelde zorla evlendiriliyor karilarinin koynuna da zorla sokulup çocuk yapiyorlar birde boşanamıyorlar. Ah bilseniz ne kadar üzülüyorum bu insanlara:mad:

evet ben de. onları bu hayattan çekip kurtaracak bi oluşum lazım. mor çatı gibi.

bence sadece sen değilsin. birkaç kadınla takılan bir tipe benziyor. sen kendini yediğinle kalıyorsun.

Aslinda bu hayvanlikta tanıdığım bi kaç erkek var etrafta ailesi aşırı zengin onların istediği kapalı evde oturacak vs vs biriyle istemeyerek evlendi ha nasıl evlendi para pul miras herseyden mahrum kalacaktı g..tu yemedi kendi çalışıp çabalamaya evlendi simdi de ayni sebeplerden bosanmiuor tabi evine girmiyor bile adam kimbilir ne haltlar karistitiyor ,gerçekten kızında isine geliyor altında araba lüks markalar mekanlar iki de çocuk hooop mis gibi hayat bunu anlattım ama size cesaret vermek için DEĞİL ASLA !!! Sadece gerçekten bu karakterde hayvanlık duygusuna bile sahip olamayan aciz asalak erkekler de var bu hayatta diye sizin konunuzdaki adamı bilemiycem doğruluğunu ama silemiyorum yok elim gitmio bayıldım öldüm çok ayıp ve onursuzca sozler onun aile bağı sizi ilgikendirmez Evli oldugunu duydun mu tamam CAT bitecek orada kem kum etmeye gerek yok unutmayın Yasattiginj yasamadan olmeyecek insan!!!!!!!

Her kiza ayni senaryoyu mi yaziyor acaba?
Biride cikip desin ki, evliligimde bir soru yok ben ac gozluyum, capkinim, hovardayim.

Back