- 21 Ocak 2009
- 3.312
- 1.572
- 173
- Konu Sahibi kendindenbikanhatun
Yapmayın kendınıze bunu ; adam sıze acıkca ıkıncı kadın olmayı teklıf etmıs.. Kabul etmeyeceksınız dımı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size tek bir sorum olacak bu erkek cebinde beş kuruş parası olmasa veya asgari ücretli çalışan bir erkek olsa ,ne bileyim dünya borcu olsa gerçekten aynı hisleri beslermiydiniz ?
Özgüvene bak..Ben bekarken bana denk gelmişti öyle biri, resmen geçti karşıma, "ben evliyim, bir oğlum var. Karıma bayılmıyorum, ama düzenimi de bozamam. Çocuğumu düşünmem gerek. Ama bu hayatımı da yaşamayacağım anlamına da gelmez. Gezelim tozalım, eğlenelim, akşamları beni arama , gündüzleri istediğin gibi ara.. "falan gibi cümleler kurdu. Gözlerim açılmış dinledim sadece, oturduğum yerden bile kalkamadım o an. O konuştu, sustu ben de o konuşmasını bitirdikten sonra kalkıp gittim tek kelime edemeden. Bir daha da görmedim...
Konu sahibi, aklınızı başınıza alın..
Söylenecek söz yoktu çünkü öyle bir adama (lafın gelişi adam )
Bir arkadaşımın mekanında tanıştık. Öyle gündüz oturmuş açık havada kahvemi içip denize bakıyordum. Yanıma geldi, avukatmışsınız, birşey sorucam falan diye başladı.Öyle tanıştık. Sonra tekrar bir kaç kere aynı mekanda denk geldik. En son bu konuşmayı yaptı bana :)
Soludukları oksijen artık içlerinde ne oluyorsa :)
Hemde ne öküz, işin tuhafı bu tipler genelde çok yakışıklı oluyor. Belki de bu özgüven oradan geliryordur.Bilemem.
Özgüvene bak..
Almış bir kızı karşısına, anlattığı hikayeye bak. Ceplerindeki paraya mı, Nasılsa affeden,boşanmayan karılarına mı yoksa attıkları Oltaya çarçabuk takılan kadınlara mı güveniyor bunlar?
Beni de burnumun dibinde rahatsız eden bir tane var bu ara. Çok asap bozucu bir durum. Evli olduğumu bilen, tarafımdan çok net bir şekilde reddedilen hatta azarlanan, benden yaşça büyük bir adam hayat standardımı düşürüyor resmen.
Biriken karısı ile de karşılaştım. Karısının yanında korkudan gözünün ucu ile bile bakamadı.
Hayır size niyeti olmayan insanları Nasıl ve ne hakla rahatsız edersiniz?
şimdi diyosun karşında bi kıvanç tatlıtuğ var :) haaa bi kal geldi :)) yok bee kişiliksiz insan çekilmez bence.... yakışıklı olsa nolur cibiliyetsiz :)
Bir çok şeyden cesaret alıyorlar...Öncelikle toplumdan "erkeğin eli kiri" , "dişi köpek kuyruk sallamasa erkek peşinden koşmaz" "erkeğin dulu olmaz"...gibi daha nice cümle. Sonra kadınlar, hem aldatılıp kabullenen kadınlar, hemde utanmadan adına aşk diyerek aşk gibi bir duyguyu kirleten evli erkeklerle beraber olan kadınlar.
Valla konu sahibinin karşısında ki "Kıvanç Tatlıtuğ'mu" bilmiyorum ama, benim karşımda ki yüzsüz baya baya "Çağatay Ulusoy'du"... Sanırım özgüveni bu yüzdendi. Buna kanıp peşinden koşacak kadınlar varken, böyle erkekler hep yüzsüz olmaya devam edecek
Ne ara aşık oldunuz anlamadım. Aşk bu kadar basit bir şey mi??Yeni konu acmama izin veriliyormu bilmiyorum, ama ikinci uyeligimle bir konu daha aciyorum. Canim cok sikkin. Kimselere anlatamadigim seyler gelmeye habire devam ediyor benim basima...
Merhaba hanimlar,
Tanistik, sosyal medyadan. Pek uzun gorustuk sayilmaz, hatta gorustuk bile sayilmaz belki. ‘Hadi, bulusalim’ dedi. Bulustuk. Inanilmaz derecede keyifli, eglenceli, sohbetin muhabbetin tadina doyulmayan bir gun gecirdik. Unuttugum heyecanlarim tavandaydi..
Cok yakisikli ustelik, caktirmiyorum ama eriyip bitiyorum karsisinda. Ayni sekilde oda cok hoslandi (yada hoslanmis gibi yapti..)
Biyerlerde biseyler yedik, ictik, gezdik, dolastik filan..derken bana aksamin sonunda ‘Sana birsey anlatmaliyim, ama beni dinledikten sonra benimle birdaha gorusmeyeceksin.’ dedi. Guldum, ‘anlatta ona ben karar vereyim’ dedim. ‘Kiyamadim sana..’ dedi ve basladi. Zorla evlendirilmis birkac yil once. Ve hala evli. Cocugun varmi diye sormak aklima gelmedi bile soktan, ama varmis. Asla ayrilma durumu soz konusu olamazmis. ‘Mutsuzum, aski hicbir zaman tatmayacagim, doya doya yasayamayacagim, o yuzden benimle bu gunun keyfini cikarmaya varsan, yani ani yasarim seninle evet, beklentim olmadan dersen, ozaman anlik mutlulugun tavanina ulasiriz seninle. Ama ben asik olamam, olmam, olmanada izin vermem.’ tarzinda seyler soylemeye basladi. Karisini bir degil bin defa aldatmis. Biliyormus karisi durumu, ama luks yasamdan vazgecmeyi goze alamadigi icin sorun yapmiyormus guya. Sevmiyor ve sevilmiyor ikiside. Ilk once okadar duygu yuklu bir sekilde anlattigi olaya tamamen duygusal yaklasip ‘olurmu oyle sey, kendi yolunu cizmek neden zor, hangi devirde yasiyoruz’lara bindirdim olayi. Sonraki gun mantigimi toparladiktan sonra kendime geldim elbette, kizdim ona, uzak dur benden, senin metresin olacak kalitedemiyim ben!lere girdim, kirici seyler soyledim ona. Ama adamin buyusunden birkac haftadir kesinlikle siyrilamiyorum. Unutamiyorum.
Civi civiyi soker kizim, bu boyle olmaz dedim. Haftasonu dostlugumuz olan, ama onun dostluktan daha fazlasini istedigini bildigim bir arkadasima gittim. Duygusallastik, modumuz degisti, arkadasliktan birkac tik oteye gitti muhabbetimiz. Sakin ask yok sevgi yok diye diye bi baktik goz goze diz dize bi moddayiz. Bildigi icin huyumu, kacacagimi, sonraki gun cikti geldi. Yine ayni sekildeydi. Tehdit etti, eger yarin oburgun yine kapatirsen kendini senin asla yuzune bakmam diye. Tabi aradan simdi iki gun gecti, ben ne ariyor nede soruyorum.
Hatayi hatayla cozmeye calisarak arkadasligimida mahvettim.
Ben bunun derdinde degilim bile, evli herifin derdindeyim hala. Cildiracagim inanin, kendimden nefret ettim! Evli bir erkekten nasil hala vazgecemedim diye! Ona ‘Kendi yolunu cizmeye baslarsan eger bir gun, cok gec kalmadiysan eger, gel’ dedim. Aramiyorum sormuyorum, oda bulasmiyor bana, ama sosyal medyadan hala hem ben onu, hemde o beni takip ediyor. Ismini gordukce kalbim hop atiyo. ‘Ben seni silemiyorum, lutfen sen sil, blokla, napiyosan yap ama git!’ dedim, cevap vermedi. Bana ‘sen sil!’ demeyin, yapamiyorum. Ayrica kac gundur snap attigi filanda yok, bu seferde merak ediyorum nerde bu diye. Neyseki benim video/fotolarimi izliyorda rahatliyorum.
Resmen koskocaman kadinim, piskopata bagladim. Sen akillanmazsin diyin bana, haklisiniz. Problem ariyorsun sen, rahat duramiyosun diyin, dogrusunuz. Nasil siyrilacagim etkisinden! Allahim, bir yol goster..
Aslaa çocuğu da George Clooney'den yapmıştır.Ay Angelina Jolie mi diyeydim
Acaba kizlarin basireti mi baglaniyor diyorum yoksa bu yalana inanmak kolaylarina mi geliyor?Her kıza aynı senaryo yazılıyor ama her kız da yiyor.
Adamcıklar yeni senaryo yazmaya uğraşmıyor bu yüzden
YA VALLA SÖYLEMEDEN EDEMİCEMPROFİL RESMİNE ÖLDÜM KAÇ DAKİKADIR BAKIP BAKIP GÜLÜYORUM KONUYLA ALAKASIZ OLDU AMA SÖYLEMEK İSTEDİMerkeklere acımaya başladım valla.... onlarda zorla evlendiriliyorlar sonra mecbur istemediği kadınla çocuk yapıyolar falan.... kader işte yaaa elden ne gelir... yazık bu adamlara... kampanya başlatmalıyız bence... bu adamları zorla evli tutulmasın tutan garılaaa için yasa çıksın....
geçin bunları bu adamların derdi hem pastam dursun hem karnım doysun....... evdeki karımı boşamam gündüz senle gezer tozarım gece onla yatar uyurum demiş.... akıllı kızlarımız çok ama işte niye bu kadar çabuk kapılıyorlar şu erkek müsvettelerine... başkasının hikayesinde yan rol olma boşver... kendi hayatın kendi hikayen kendi evin kendi kocan olsun....
her zaman kötü olan cekici gelir insan nefsine. AMntikli olmaya calisin.
Bu karmasik duygular icinde ondan hoslandiginizi saniyorsunuz ama degil.
Kendinize bu durumu yakistiriyor musunuz?
Bunlari düsünün, istediginiz bu muydu hayatta. Evli bir adamla beraberlik..
Nefsinizin büyüsüne kapilmissiniz, dogru olmadigini biliyorsunuz.
Sizde eksik olan duygulari yalandan tamamliyor. O kadar erkek varken buna tutulmus olmazsiniz. Sevebileceginiz bircok erkek var iken neden buna takildiginizi gözden gecirin.
O adam zavalli bir hayat yasiyor diye resmen ona acimayla karisik duygular beslemissiniz.
Siz zavalli degilsiniz, herkes kendi yaptigindan sorumludur, o adam da öyle.
Siz de öyle.
Bu kadarina kendinizi layik görüyormusunuz, bu soruyu tekrarlayin.
Tez zamanda yaptiginiz hatadan dönersiniz insallah.
Bir erkekte çıkıp demiyor ki, evliyim ayrılmaya da niyetim yok.
Takılacaksan takılalım, takılmayacaksan ben hafiften yol alayım
Hep mutsuzlar heeep.
Kotu üzücü bir durum. Ama adamın size aşık olduğunu hatta hoşlandığını bile dusunmuyirum. Karısıyla ilişkileri de bana kalırsa anlattığı gibi değil. Bence karısının birçok şeyden haberi bile yok. Allah aşkına eğri oturup doğru konuşalım. Hangi aklj başında erkek sevmediği bi kadınla evli kalır ortada hicbir sebep yokken. Üstelik zenginse. Verir nafakasini hayatini yaşar. Sağlam yalan atmış . ha çocuklar diyeceksiniz. Çocuklarını kendi alabilir ya da annesine verip onların bir ömür rahat yaşamasını sağlayabilir. Ama yapmiyor. İsrarla ayrılmam bosanmam diyor dimi. Hicbir erkek hem zengin hem yakışıklı olup da sıkıcı evliliğini sürdürmez. Hoşlandığı iyi anlaştığı başka birini bulur ve onunla evlenir. Derdi sadece gününü gün etmek, iyi de cesaretmis valla direkt söylemiş evliyim diye. Enteresan.
Simdi onu elde edemediğiniz için boyle unutamiyorum hezeyanlarina giriyorsunuz. Bence silin onu her yerden. Cevap bile vermemiş size. Eminim başka bir kız bulmuştur çoktan. Rica ediyorum şöyle haysiyetsiz erkekler için kendinizi üzmeyin. Onu unutmak için de başkalarını kullanmayın. Bekleyin sadece. Zamanla zaten unutacaksiniz.
Boşanması niye mümkün değilmiş konu sahibi? Zorla evlendirildi, çocuğu da zorla yaptı sanırım.
bir de şu yönden bakın;
o büyüsüne kapıldığınız sevgilinizin,
profil fotosundaki gömleğini karısı ütülemiştir,
o sabah kahvaltısını karısı hazırlamıştır,
ha hayt, saç traşını bile karısı hatırlatmıştır da öyle olmuştur,
alışverişinde eşi fikir beyan etmiştir,
ay insanın midesi kaldırmaz ya...
ki çocuğu daha düşünmedim bile.
herhangi bir çocuğun yüzüne baksan zaten o kapıldığın büyünün değersizliğini görebilirsin.
Konu sahibi nerelerde?
1 kere görüştüğünüz adam nasıl bu kadar " vazgeçilmez" oluyor hayret ediyorum gerçekten..............
Çok mantıklısın ve öz eleştirilerine bayıldım.Bahanelerin arkasına sığınmıyorsun sadece dümdüz olduğu gibi hislerini anlatmışsın.Dürüstlüğüne hayran kaldım.
Senin kadar mantıklı bir kadının ondan vazgeçmesi için sanıyorum tek olay gerekli ,o da gururunu kırması ya da ona benzer kişisel olarak yaşayacağın kötü deneyim.
Kendini şartlarsan eğer durumdaki olumsuzluklara yavaş yavaş sönecektir.
Ayrıca aynısını başkalarına da yaptığını biliyorsun değil mi,özel olmadığını bil.Bu sanırım daha canını yakacaktır.Daha da lazımsa motive ederim seni :)
Umarım eşiniz tarafından aldatılırsınıZ
Eşiniz de bir metrese "Ay zorla evlendim hiç sevmiyom biliyon mu" der
Umarım o metreste sizin gibi orada burada siZin hakkınızda "parası için erkeğimi bırakmıyor" diye konuşur
Umarım
Umarım
Umarım
Bu arada ister sevsin ister sevmesin, evli adamın sevgilisine metres denir.
Böyle süslü cümlelerle olayı dramaya arabeske bağlamayın. Farenin tuşuna basacaksınız ve silinmiş olacak. Neymiş yapamıyormuşmulumuş. Neyini yapamıyorsun pardon? Elini mi bağlıyorlar ?
YA VALLA SÖYLEMEDEN EDEMİCEMPROFİL RESMİNE ÖLDÜM KAÇ DAKİKADIR BAKIP BAKIP GÜLÜYORUM KONUYLA ALAKASIZ OLDU AMA SÖYLEMEK İSTEDİM
Konu bu zaten, adam evliyim, mutsuzum, ama asla bosanamam, takilalim demeye getirdi olayi zaten. Samimi oldugu tek sey, mutsuzluguydu ve sanirim benden etkilenmesiydi. Cok fazla kafa yapimi, muhabbetimi, espirilerimi, entellektuel boyutumu anlayan erkekle karsilasmiyorum, bu yuzden dahada bir etkilendim belki. Ama bunlar gereksiz bahaneler haklisin, yol almasi gereken benim.
YA VARYA ÖLÜYORUM ŞU KEDİLEREDÜNYANIN EN TATLI HAYVANI YAAbenim gibi tosuncuk buldum koydum hemen profilime :)
Hanimlar, sizin elestirileriniz, kizmalariniz, samimi sekilde yaklasimlariniz bana gercekten iyi geliyor. Siz nekadar farkinda olmasanizda, inanin cok degerli buluyorum yorumlarinizi.
Ilk once biraz once icimi acitan sozlerinizi okurken iletisimi kopardigimi soylemek isterim, blockladim onu. Yani takip edemiyor beni artik, bende onu edemiyorum.
Hep bazi prensiplerimden odun vermememle gurur duymusumdur, bazi bazi kaciriyor olsamda biseyleri…ve ister kizin ister kizmayin, her zaman kadinlarin en buyuk dusmanlarinin yine kadinlar olduguna inanmisimdir. Dokunmayin evli veya sevgilisi olan erkeklere demisimdir kadinlara. Demekki, yine yeniden, buyuk konusmayacakmissin. Kendi dilimin kurbani oldum birazda belki..
Bana istedigim herseyi sunabilecek onca erkek varken ben nerde imkansizi var, ona ilgi duyuyorum, sacma sapan bir piskoloji. Cok haklisiniz, ben ne buna layigim, nede bunlari yasamaya.
Konu bu zaten, adam evliyim, mutsuzum, ama asla bosanamam, takilalim demeye getirdi olayi zaten. Samimi oldugu tek sey, mutsuzluguydu ve sanirim benden etkilenmesiydi. Cok fazla kafa yapimi, muhabbetimi, espirilerimi, entellektuel boyutumu anlayan erkekle karsilasmiyorum, bu yuzden dahada bir etkilendim belki. Ama bunlar gereksiz bahaneler haklisin, yol almasi gereken benim.
Haberinin olmamasi gercekten asiri derecede tuhaf olur. Bunca senedir bukadar hovardalik yapan (ki gayet acik sozlulukle anlatti) bir erkegin bunu bukadar gizli yapabilmesi nerdeyse mumkun degil. Ustelik sosyal medyada orda burda bukadar profilleri vs leri varsa. Bu yuzden anlayamadim, bukadar popularitesi varsa ve heryerde yanlizsa veya arkadaslariylaysa, yoktur sahibi dedim kendi kendime. Devam etmistir, benden istedigini alamadi belkide haklisinizdir..
Sildim ayrica. Tesekkur ederim..insallah.
Ailesinin zoru yuzundenmis. Asiret degilmis, ama asiret gibi kararlarin verildigi bir aileymis nasil bir aileyse…
Karsisinda otururken bunlari soyledim. Bu gomlegi karinmi utuledi, kazagini o’mu yikadi, sende simdi baska bi hatunun gozlerinin icinemi bakiyosun? diyerek saskinlik icerisinde ne diyecegimi sasirmistim. Ufff. Ne sacma sapan bir duruma soktum kendimi.
Ofisteyim, arada toplantilar vs..
Az once yukarida birine daha soyledim, gercekten kafasi guzel calisan biri. Ayrica muhabbeti cok keyifli.
Maalesef bazi kadinlari tasimak zordur. Sanirim ben bu kadinlardan biriyim, isim olsun gucum olsun maddiyat olsun. Bu okadar ozguvenli, ve saglam basiyorduki yere…asiri derecede etkilendim. Basarili erkeklere karsi bir zaafim var, kafasi beyni guzel calisan adamlar beni etkileyebiliyor sadece. Zihni beyni etkiler, ama bunun karizmasi, bakislari..hepsi etkiledi inanin. Defalarda gordugum bulustugum adamlarda gram hissedemedigim hisleri bana ilk gordugum dakikada hissettirdi. Ayrica gun icerisinde enteresan seyler oldu, okadar eglendik ki.
Samimiyetimle anlattim, bana bedduaya varacak sozleri soyleyebileceginizi dusunerek hemde. Gururumu tam tersi, oksadi! Problemde orda zaten galiba. Kirici olmadi. Okadar saydim saydirdim, bana sadece guya cok onurlu ve gururlu bir sekilde ‘asla yaklasmam artik sana’ tarzinda gurur yapti. Ardindan sarkilarla bilmem nelerle devamli imaalarda bulundu sosyal medyadan (snapchat diyorlar, hangi mecra diye soracak olursaniz eger..)
Ayni sozleri eminim kac hatuna anlatmistir, kac kisiye soylemistir. Ufff..!
Keske bukadar gereksiz beddualar etmeseydiniz…lakin neden boyle kati oldugunuzu bilmiyorum. O yuzden, sizde belki yasadiginiz bazi seylerden oturu bukadar sert bir yorum yaptiniz.
Allah korusun. Ben kimsenin esine sevgilisine asla ve asla goz koymadim. Maalesef sonrasinda yeterince sert olamadim ve hemen kestirip atamadim aklimdan. Sanmayinki yanasiyorum ona, okadar vicdansiz ve kotu bir kalbe sahip degilim..ama iste icimden silemedim maalesef.
bende buna yarildim acitasyon yapıyor hala garibimmGöz koymadın mı ?
Ayy şı an yarıldım gülmekten
Adama boşan gel demişsin bacım daha napacaksın da göz koyacaksın ?
Yeni konu acmama izin veriliyormu bilmiyorum, ama ikinci uyeligimle bir konu daha aciyorum. Canim cok sikkin. Kimselere anlatamadigim seyler gelmeye habire devam ediyor benim basima...
Merhaba hanimlar,
Tanistik, sosyal medyadan. Pek uzun gorustuk sayilmaz, hatta gorustuk bile sayilmaz belki. ‘Hadi, bulusalim’ dedi. Bulustuk. Inanilmaz derecede keyifli, eglenceli, sohbetin muhabbetin tadina doyulmayan bir gun gecirdik. Unuttugum heyecanlarim tavandaydi..
Cok yakisikli ustelik, caktirmiyorum ama eriyip bitiyorum karsisinda. Ayni sekilde oda cok hoslandi (yada hoslanmis gibi yapti..)
Biyerlerde biseyler yedik, ictik, gezdik, dolastik filan..derken bana aksamin sonunda ‘Sana birsey anlatmaliyim, ama beni dinledikten sonra benimle birdaha gorusmeyeceksin.’ dedi. Guldum, ‘anlatta ona ben karar vereyim’ dedim. ‘Kiyamadim sana..’ dedi ve basladi. Zorla evlendirilmis birkac yil once. Ve hala evli. Cocugun varmi diye sormak aklima gelmedi bile soktan, ama varmis. Asla ayrilma durumu soz konusu olamazmis. ‘Mutsuzum, aski hicbir zaman tatmayacagim, doya doya yasayamayacagim, o yuzden benimle bu gunun keyfini cikarmaya varsan, yani ani yasarim seninle evet, beklentim olmadan dersen, ozaman anlik mutlulugun tavanina ulasiriz seninle. Ama ben asik olamam, olmam, olmanada izin vermem.’ tarzinda seyler soylemeye basladi. Karisini bir degil bin defa aldatmis. Biliyormus karisi durumu, ama luks yasamdan vazgecmeyi goze alamadigi icin sorun yapmiyormus guya. Sevmiyor ve sevilmiyor ikiside. Ilk once okadar duygu yuklu bir sekilde anlattigi olaya tamamen duygusal yaklasip ‘olurmu oyle sey, kendi yolunu cizmek neden zor, hangi devirde yasiyoruz’lara bindirdim olayi. Sonraki gun mantigimi toparladiktan sonra kendime geldim elbette, kizdim ona, uzak dur benden, senin metresin olacak kalitedemiyim ben!lere girdim, kirici seyler soyledim ona. Ama adamin buyusunden birkac haftadir kesinlikle siyrilamiyorum. Unutamiyorum.
Civi civiyi soker kizim, bu boyle olmaz dedim. Haftasonu dostlugumuz olan, ama onun dostluktan daha fazlasini istedigini bildigim bir arkadasima gittim. Duygusallastik, modumuz degisti, arkadasliktan birkac tik oteye gitti muhabbetimiz. Sakin ask yok sevgi yok diye diye bi baktik goz goze diz dize bi moddayiz. Bildigi icin huyumu, kacacagimi, sonraki gun cikti geldi. Yine ayni sekildeydi. Tehdit etti, eger yarin oburgun yine kapatirsen kendini senin asla yuzune bakmam diye. Tabi aradan simdi iki gun gecti, ben ne ariyor nede soruyorum.
Hatayi hatayla cozmeye calisarak arkadasligimida mahvettim.
Ben bunun derdinde degilim bile, evli herifin derdindeyim hala. Cildiracagim inanin, kendimden nefret ettim! Evli bir erkekten nasil hala vazgecemedim diye! Ona ‘Kendi yolunu cizmeye baslarsan eger bir gun, cok gec kalmadiysan eger, gel’ dedim. Aramiyorum sormuyorum, oda bulasmiyor bana, ama sosyal medyadan hala hem ben onu, hemde o beni takip ediyor. Ismini gordukce kalbim hop atiyo. ‘Ben seni silemiyorum, lutfen sen sil, blokla, napiyosan yap ama git!’ dedim, cevap vermedi. Bana ‘sen sil!’ demeyin, yapamiyorum. Ayrica kac gundur snap attigi filanda yok, bu seferde merak ediyorum nerde bu diye. Neyseki benim video/fotolarimi izliyorda rahatliyorum.
Resmen koskocaman kadinim, piskopata bagladim. Sen akillanmazsin diyin bana, haklisiniz. Problem ariyorsun sen, rahat duramiyosun diyin, dogrusunuz. Nasil siyrilacagim etkisinden! Allahim, bir yol goster..
Ki gelecek inşallah ta gelsin bu nedir ya unutamiyorum silemiyorum ayıp yazdığından utanır insan ve ben hic inanmadim bir kere gorustugune bir kere de böyle ask bağlılık mi olur umarım yasin çok küçüktür Cahillikle yazmissindir aksi beni fazlasıyla sinirlendiriyorrr
karşındaki adam kim biliomusun seni kullanmaya çalışan sozde akıllı bir terbiyesiz çünkü eşini aldatmayı kendi aklınca meşrulaştırmış... daha ilk görüşmede çeneni kapatman için sana o biçim duygusal moduyla bunları anlatmış ağına düşürmek için balık arayan bir adam... hem ahlaksız hem kendini akıllı sanan biri... sende ona kanmışsın ne yazık ... aynısı yaşayacaksın emin ol eşinde sana bunları yaşatacak başka bir kadınla yerinde olsam o kişi için yaptıklarıma dikkat ederim onun eşinin yaşadıklarını yaşayacağını bil... biliomuyuz ki bunu ilk sana soylemiş biliomuyuz ki eşine hergun çiçek alan onu sevgıye boğan sozde kendini evliliğe adamış bir erkek olup olmadığını???? senin yaşadığın sadece kendi duygun sen yaşadığın duyguyu sanki o sana yaşatıomuş gibi hissediosun ama senin hissettiğin ondan sana geçen duygu senin yüreğinde hissettiklerin ....
Önce resimleri duvardan kaldırdım
çay içtiğin bardağı rafa sakladım
Giydiğin ne varsa bir bir katladım
Bir damla yaş düştü,çok ağlamadım
Kokun uçtu gitti açık camlardan
Sevdiğin şarkıyı hiç söylemedim
Korkmuyorum sensiz akşamlardan
Sevdiğimi unut,özleyemedim
Sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi
Sevdanın yükünü attım omzumdan
Sen sandığım şey belki benim yüreğimdi
İyi ki dönmüşüm yolun başından
Of yolun başından
bu şarkı sana gore o adama asla ınanma sana ne kadar acı verirse versin unutmaya çalış mukafatını goreceksin bil... adamsa boşanır oyle gelir...
erkeklere acımaya başladım valla.... onlarda zorla evlendiriliyorlar sonra mecbur istemediği kadınla çocuk yapıyolar falan.... kader işte yaaa elden ne gelir... yazık bu adamlara... kampanya başlatmalıyız bence... bu adamları zorla evli tutulmasın tutan garılaaa için yasa çıksın....
geçin bunları bu adamların derdi hem pastam dursun hem karnım doysun....... evdeki karımı boşamam gündüz senle gezer tozarım gece onla yatar uyurum demiş.... akıllı kızlarımız çok ama işte niye bu kadar çabuk kapılıyorlar şu erkek müsvettelerine... başkasının hikayesinde yan rol olma boşver... kendi hayatın kendi hikayen kendi evin kendi kocan olsun....
snap ne demek
Evli Ada'ma aşık olmanı yadırgamıyorum.ama evli olduğunu bile bile o Ada'mla görüşmeni kesinlikle yanlış buluyorum.acını aşkını kalbine gömüp asla birdaha görüşmemelisin.çünkü evli Ada'm ın senle olmasının tek sebebi yataktır.sana açık sözlü gibi davranıp iyice kendine bağlamış yani buda bir oyun.ah ah aşk Otada konuyor b.kada.
bu erkeklerde beyin yok her seferinde aynı hikaye diyeceğim ama peki bu kadınlar nesi? hiç mi anlamıyorsunuz bu hikayenin yalan olduğunu.
ünide ev arkadaşım evli bir adamla dostça görüşüyordu. adamın hikaye aynı seninkinden bizim kıza laf anlatamadık görüşmeye devam etti. güya yıllardır karısı ile birlikte olmayan adamı yolda gördüm yanında karısı kolkola sohbet muhabbet ede ede gidiyorlar ve karısı karnı burnunda hamile idi..
kendinizi bu kadar salak yerine koydurmayın, kullandırmayın. kendinize zerre kadar saygınız yok acıyın hiç değilse...
Hep aynı terane...
İnanılacak gibi değil de..
Velev ki doğru, sene olmuş 2016 hala ailesinin ağzına bakarak evlenen Adam mı kalmış? Kimbilir hangi çıkar, menfaat uğruna yaptı bu işi. Yetmemiş bir de çocuk yapılmış. Nasıl zorla evlenme ise...
Yerinde olsam eşi ile görüşürdüm. Ufak bir ses kaydı da alabilirsin belki. Telefonda dinlet kadına. Yap görevini çekil kenara..
En azından bir kadının enayi yerine konmasına engel olmuş olursun. Neden yapmayasın?
size tek bir sorum olacak bu erkek cebinde beş kuruş parası olmasa veya asgari ücretli çalışan bir erkek olsa ,ne bileyim dünya borcu olsa gerçekten aynı hisleri beslermiydiniz ?
Yapmayın kendınıze bunu ; adam sıze acıkca ıkıncı kadın olmayı teklıf etmıs.. Kabul etmeyeceksınız dımı.
Ayrıca adamın zengin olduğuna nasıl emin olunabilir hesap cüzdanını göstermeden.
Lüks araba kiralanabilir, yer mekan bildirimi paylaşılabilir. Bir insan kendini çok kolay zengin gösterebilir..
Ne ara aşık oldunuz anlamadım. Aşk bu kadar basit bir şey mi??
Hem de adam evli!!
Sen aşık falan değilsin. Kendi kendine acı çektirmek istiyorsun. Ayrıca sil gitsin ne demek silemem sen sil falan..
Ne olursa olsun bu yaptığınız o adamın eşine saygısızlık. Aralarında sevgi olsun olmasın bu yaptığınız ayıp!
Adam zaten macera arıyor her halinden belli. Seninle evlense ne kadar güvenebileceksin böyle bir adama??
Bosan demedim, kendi hayatini cizmeye karar verdigin anda gel dedim. Arasinda bir fark var canim.Göz koymadın mı ?
Ayy şı an yarıldım gülmekten
Adama boşan gel demişsin bacım daha napacaksın da göz koyacaksın ?
Bu arada beddua etmedim ki
Yaşattığını yaşa dedim sadece
Neden alındın ki ?
Şu an yaptığın kötü bişiy mi ki ?
Madem kötü olduğunh düşünüyorsun neden yapıyorsun ?