- 12 Mart 2009
- 5.981
- 4.905
- 173
- Konu Sahibi kendindenbikanhatun
-
Hep bazi prensiplerimden odun vermememle gurur duymusumdur, bazi bazi kaciriyor olsamda biseyleri…ve ister kizin ister kizmayin, her zaman kadinlarin en buyuk dusmanlarinin yine kadinlar olduguna inanmisimdir. Dokunmayin evli veya sevgilisi olan erkeklere demisimdir kadinlara. Demekki, yine yeniden, buyuk konusmayacakmissin. Kendi dilimin kurbani oldum birazda belki..
Bana istedigim herseyi sunabilecek onca erkek varken ben nerde imkansizi var, ona ilgi duyuyorum, sacma sapan bir piskoloji. Cok haklisiniz, ben ne buna layigim, nede bunlari yasamaya.
Bosan demedim, kendi hayatini cizmeye karar verdigin anda gel dedim. Arasinda bir fark var canim.
Ve evet, ondan vazgecmekte zorluk cekmem gercekten cok kotu bisey. Kafamdan gonlumden koparmakta gucluk cekiyorum. Ben durumundan memnun olan biri olsaydim gelip burda beni yerden yere vurun diye konu acmazdim canim.
Beni yanlismi anliyosunuz, yorumumu okumuyormusunuz anlamadim?Peki canım madem evli adamla görüşmek konuşmak kötü bir şey değil, bir gün başına gelirse aldatıldım diye dövünöe olur mu?
Hala adam mutsuz diyorsun ya bu genişliğe bitiyorum. Karısını tanıyor musun? Adamın yalan söylemediğine %100 emin misin ? Neyse ys bu da son yorumumdur, bazı değerler insanın içinde olmalı biz ne desek boş
Bir insanin hali, tavri, durusu, herseyi belli edebiliyor bunu. Arabasinin plakasi kendi soyisminden alinti. Kolundaki saat bile arabasinin markasindandi. Yani hayir canim varlikli oldugu konusunda suphem yok. Lakin emin ol, beni etkileyen onlar degil. Sukur cunku halime vaktime, alin terimi kazanip harcayabilirsem bana yeterde artar bile.
Bosan demedim, kendi hayatini cizmeye karar verdigin anda gel dedim. Arasinda bir fark var canim.
Ve evet, ondan vazgecmekte zorluk cekmem gercekten cok kotu bisey. Kafamdan gonlumden koparmakta gucluk cekiyorum. Ben durumundan memnun olan biri olsaydim gelip burda beni yerden yere vurun diye konu acmazdim canim.
Karısını bin defa aldatmış birini ne yapacaksınız? Ya hu adam artık kamuya ait artık bildiğin
Hem adam diyor ki aşık olamam, boşanamam da gel günümüzü gün edelim. Ama sorumluluk da almam, senden alabildiğimi alırım sana da bir şey vermem, isteme bile.
Şimdi şu teklifi yapan adamı mı unutamıyorsunuz?
Bir şey diyeyim mi bu adam boşansa gelse bile almazdım bunu ben. Böylelerini hiç bir su temizlemez çünkü. Bunların hamuru kirli olur, asla değişmezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?