• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Sana birsey anlatmaliyim, ama birdaha gorusmeyeceksin benimle sonrasinda.’ dedi

farz edinki sizin eşiniz bir kadına bunları söylüyor şimdi kendinizi o kadının yerine koyun ve koşarak o insan müsveddesinden uzaklaşın nacizane tavsiyem budur başkalarının hayatını karartarak yeni ve mutlu bir hayat kurulmaz kurulamaz ALLAH izin vermez:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Neden evli erkekler hep aynı senaryo yla çıkıyor bekarlara karşısına.
Eşimi sevmiyorum
Yok efenim çocuğum için
Yok biliyor da yutuyor
Açık açık macera arıyorum diyemiyorlar
Bir de etkisinde kaldım diyorsunuz
Şerefsiz insandan mi etkilendiniz
Sizinle böyle gün geçirip çocuğunun yüzüne nasıl bakıyor boyleleri merak ediyorum
Layiginizi bulun derim. Evli barklisini değil. ..

Bir erkekte çıkıp demiyor ki, evliyim ayrılmaya da niyetim yok.
Takılacaksan takılalım, takılmayacaksan ben hafiften yol alayım :110:
Hep mutsuzlar heeep.

Ben bekarken bana denk gelmişti öyle biri, resmen geçti karşıma, "ben evliyim, bir oğlum var. Karıma bayılmıyorum, ama düzenimi de bozamam. Çocuğumu düşünmem gerek. Ama bu hayatımı da yaşamayacağım anlamına da gelmez. Gezelim tozalım, eğlenelim, akşamları beni arama , gündüzleri istediğin gibi ara.. "falan gibi cümleler kurdu. Gözlerim açılmış dinledim sadece, oturduğum yerden bile kalkamadım o an. O konuştu, sustu ben de o konuşmasını bitirdikten sonra kalkıp gittim tek kelime edemeden. Bir daha da görmedim...

Konu sahibi, aklınızı başınıza alın..

Çok mantıklısın ve öz eleştirilerine bayıldım.Bahanelerin arkasına sığınmıyorsun sadece dümdüz olduğu gibi hislerini anlatmışsın.Dürüstlüğüne hayran kaldım.
Senin kadar mantıklı bir kadının ondan vazgeçmesi için sanıyorum tek olay gerekli ,o da gururunu kırması ya da ona benzer kişisel olarak yaşayacağın kötü deneyim.
Kendini şartlarsan eğer durumdaki olumsuzluklara yavaş yavaş sönecektir.
Ayrıca aynısını başkalarına da yaptığını biliyorsun değil mi,özel olmadığını bil.Bu sanırım daha canını yakacaktır.Daha da lazımsa motive ederim seni :)

"Ben silemiyorum sen sil" ne kadar ucuz bir cümle. Hele ki evli bir erkeğe.
Haddini bildireceginize hala naz niyaz yapıyorsunuz ..

Böyle adamciklar işte siz kadınlar yüzünden ayuka çıkıyorlar. Hadleri bildirilseydi böyle olmazdı.

Yok bosanda gel, yok unutamıyorum .. Şimdi aklınızda uzak mi duruyorsunuz ?

O şeref yoksunu eşini 1000 defa aldatacak kadar alacakmış.

Sevmiyorum , zorla evlendirildim yalanını atacak kadarda g.zekalı.

Yerseniz buyrun afiyet olsun. Onu evde bekleyen kadın ve bebeğin de hakkını için üzerine .

Ha ben evli adamla olmam dedim zaten neden bu kadar yazdınız derseniz " silemiyorum, beni takip edince mutlu oluyorum" demenizden dolayı.
Siz çoktan ağa dusmussunuz.

İki günlük adama inanıyorsunuz bir de konuşmaya devam ediyorsunuz pes. Ben aldatan erkekler de suç bulurum ikinci kadında değil ama böyle şeyleri okudukça yok ya diyorum fifti fifti bu olay. Pöfffsün yani

Umarım eşiniz tarafından aldatılırsınıZ
Eşiniz de bir metrese "Ay zorla evlendim hiç sevmiyom biliyon mu" der
Umarım o metreste sizin gibi orada burada siZin hakkınızda "parası için erkeğimi bırakmıyor" diye konuşur
Umarım
Umarım
Umarım

Bu arada ister sevsin ister sevmesin, evli adamın sevgilisine metres denir.

Böyle süslü cümlelerle olayı dramaya arabeske bağlamayın. Farenin tuşuna basacaksınız ve silinmiş olacak. Neymiş yapamıyormuşmulumuş. Neyini yapamıyorsun pardon? Elini mi bağlıyorlar ?

Ben bekarken bana denk gelmişti öyle biri, resmen geçti karşıma, "ben evliyim, bir oğlum var. Karıma bayılmıyorum, ama düzenimi de bozamam. Çocuğumu düşünmem gerek. Ama bu hayatımı da yaşamayacağım anlamına da gelmez. Gezelim tozalım, eğlenelim, akşamları beni arama , gündüzleri istediğin gibi ara.. "falan gibi cümleler kurdu. Gözlerim açılmış dinledim sadece, oturduğum yerden bile kalkamadım o an. O konuştu, sustu ben de o konuşmasını bitirdikten sonra kalkıp gittim tek kelime edemeden. Bir daha da görmedim...

Hem dürüstüm hem ahlaksız :KK64:

Bir şey söylemeden kalkman, tavrın...
Fazlasıyla yerinde olmuş.

Umarım eşiniz tarafından aldatılırsınıZ
Eşiniz de bir metrese "Ay zorla evlendim hiç sevmiyom biliyon mu" der
Umarım o metreste sizin gibi orada burada siZin hakkınızda "parası için erkeğimi bırakmıyor" diye konuşur
Umarım
Umarım
Umarım

Bu arada ister sevsin ister sevmesin, evli adamın sevgilisine metres denir.

Böyle süslü cümlelerle olayı dramaya arabeske bağlamayın. Farenin tuşuna basacaksınız ve silinmiş olacak. Neymiş yapamıyormuşmulumuş. Neyini yapamıyorsun pardon? Elini mi bağlıyorlar ?
Agziniza sağlık iste boyleleri 2.kadın olmaya bayılıyor abaza erkeklere fırsat veriyor :KK62:

Nerde tanistiniz onu merak ettim

Insan yasattigini yasamadan olmez....
belki adamin anlattigi gibi degil evliligi her aksam evine gitmiyo mu saniyosun.. o kadin yolunu gozlemiyo mu dersin ? cocugun gunahina girme sil engelle unut gitsin inan bana unutman zaman almaz... ilerde evlendiginde ayni seyin basina geleceginden korkunca anlarsin..

Insan yasattigini yasamadan olmez....
belki adamin anlattigi gibi degil evliligi her aksam evine gitmiyo mu saniyosun.. o kadin yolunu gozlemiyo mu dersin ? cocugun gunahina girme sil engelle unut gitsin inan bana unutman zaman almaz... ilerde evlendiginde ayni seyin basina geleceginden korkunca anlarsin..
Ki gelecek inşallah ta gelsin bu nedir ya unutamiyorum silemiyorum ayıp yazdığından utanır insan ve ben hic inanmadim bir kere gorustugune bir kere de böyle ask bağlılık mi olur umarım yasin çok küçüktür Cahillikle yazmissindir aksi beni fazlasıyla sinirlendiriyorrr

Biz turk kizlari hem fazlasiyla safiz hemde fazlasiyla kurnaz konu sahibinin soz ettigi erkegin bir ş.....z oldugunu biliyoruz ama benzer bi ş.....z ile karsi karsiya kalan biz olsak bizde damdan dusmus gibi oluruz

Kalbine yenilme yoksa pisman olursun afbuyur hemde essekler gibi

karşındaki adam kim biliomusun seni kullanmaya çalışan sozde akıllı bir terbiyesiz çünkü eşini aldatmayı kendi aklınca meşrulaştırmış... daha ilk görüşmede çeneni kapatman için sana o biçim duygusal moduyla bunları anlatmış ağına düşürmek için balık arayan bir adam... hem ahlaksız hem kendini akıllı sanan biri... sende ona kanmışsın ne yazık ... aynısı yaşayacaksın emin ol eşinde sana bunları yaşatacak başka bir kadınla yerinde olsam o kişi için yaptıklarıma dikkat ederim onun eşinin yaşadıklarını yaşayacağını bil... biliomuyuz ki bunu ilk sana soylemiş biliomuyuz ki eşine hergun çiçek alan onu sevgıye boğan sozde kendini evliliğe adamış bir erkek olup olmadığını???? senin yaşadığın sadece kendi duygun sen yaşadığın duyguyu sanki o sana yaşatıomuş gibi hissediosun ama senin hissettiğin ondan sana geçen duygu senin yüreğinde hissettiklerin ....
Önce resimleri duvardan kaldırdım

çay içtiğin bardağı rafa sakladım

Giydiğin ne varsa bir bir katladım

Bir damla yaş düştü,çok ağlamadım
Kokun uçtu gitti açık camlardan

Sevdiğin şarkıyı hiç söylemedim
Korkmuyorum sensiz akşamlardan

Sevdiğimi unut,özleyemedim
Sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi

Sevdanın yükünü attım omzumdan

Sen sandığım şey belki benim yüreğimdi

İyi ki dönmüşüm yolun başından

Of yolun başından
bu şarkı sana gore o adama asla ınanma sana ne kadar acı verirse versin unutmaya çalış mukafatını goreceksin bil... adamsa boşanır oyle gelir...

Zorla evlendirilen adamlar çocuk yapmaya gelince hiç zorlanmıyor. Söylediklerinin hepsi klasik aldatan erkek modu. Zorla evlenmiş , eşini sevmiyormuş hatta yatakları bile ayrıdır kesin. Ama asla ayrılamaz. Evde pis donunu yıkayan çocuğuna bakan kölesi var çünkü. Bu yoldan vazgeçmezseniz de aynısı belki daha kötüsü sizin başınıza gelecek.

Bu mallar bu kafayı nerden buluyor çok merak ediyorum.:KK11:

Back