• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Sana birsey anlatmaliyim, ama birdaha gorusmeyeceksin benimle sonrasinda.’ dedi

Karısı dediği gibi para için onunla bu evliliği sürdürüyorsa zaten sıkıntı olmaz Ancak kandırılıyorsa ispatla delille çıkardım ben olsam ( delilsiz asla ama)

Biraz insansa hayır dua okur sana

Boşa Zaman'ını yitirme bu Ada'mla bence.ya ortada çocuk var sonunda sen üzüleceksin bak kendin diyodum defalarca aldatmış diye.sil silmezsen inan bana unutamazsın kendi kendine laf geçir deki evli neyapıcak karısını aldatan seni aldatmazmı de bitir içinde.takipten çıkarmazsan boşu boşuna Zaman kaybediyorsun belkide evleneceğin Ada'm yanından geçiyor sil yoluna bak Ada'm gibi Ada'm bul bu zibidilerden uzak dur sürünen sen olma

ha ha :) bu erkeklerde hep aynı yalanı söylüyor yahu hiç yaratıcı değiller.
sana gelince konu sahibi; seni anan kadir gecesinde doğurmuş. adam açık seçik sana acımış ve yol vermiş ama senin kafada kavak yelleri olduğu için gelmişin birde akıl soruyorsun.

Hep bazi prensiplerimden odun vermememle gurur duymusumdur, bazi bazi kaciriyor olsamda biseyleri…ve ister kizin ister kizmayin, her zaman kadinlarin en buyuk dusmanlarinin yine kadinlar olduguna inanmisimdir. Dokunmayin evli veya sevgilisi olan erkeklere demisimdir kadinlara. Demekki, yine yeniden, buyuk konusmayacakmissin. Kendi dilimin kurbani oldum birazda belki..

Bana istedigim herseyi sunabilecek onca erkek varken ben nerde imkansizi var, ona ilgi duyuyorum, sacma sapan bir piskoloji. Cok haklisiniz, ben ne buna layigim, nede bunlari yasamaya.

Ben sizi yargilamiyorum, benim de kizim var büyük konusamam asla. sadece derin üzüntü duyarim adiniza. yanlis birsey yapiyorsunuz ama size tas atamam. kim masum ki dünyada. yanlis olur ama dönmek lazim

Bosan demedim, kendi hayatini cizmeye karar verdigin anda gel dedim. Arasinda bir fark var canim.
Ve evet, ondan vazgecmekte zorluk cekmem gercekten cok kotu bisey. Kafamdan gonlumden koparmakta gucluk cekiyorum. Ben durumundan memnun olan biri olsaydim gelip burda beni yerden yere vurun diye konu acmazdim canim.

Peki canım madem evli adamla görüşmek konuşmak kötü bir şey değil, bir gün başına gelirse aldatıldım diye dövünöe olur mu?

Hala adam mutsuz diyorsun ya bu genişliğe bitiyorum. Karısını tanıyor musun? Adamın yalan söylemediğine %100 emin misin ? Neyse ys bu da son yorumumdur, bazı değerler insanın içinde olmalı biz ne desek boş

Peki canım madem evli adamla görüşmek konuşmak kötü bir şey değil, bir gün başına gelirse aldatıldım diye dövünöe olur mu?

Hala adam mutsuz diyorsun ya bu genişliğe bitiyorum. Karısını tanıyor musun? Adamın yalan söylemediğine %100 emin misin ? Neyse ys bu da son yorumumdur, bazı değerler insanın içinde olmalı biz ne desek boş
Beni yanlismi anliyosunuz, yorumumu okumuyormusunuz anlamadim?
Tam tersi, durumun nekadar kotu oldugundan bahsediyorum basindan beri, ben dogru birsey geldi basima demiyorumki? Sadece akilsiz aklima ve gonlume yeterince soz geciremedigim icin, ve sizin sozlerinizle biraz gaza gelip, kendime ceki duzen verebilmek icin konuyu actigimi soyluyorum.

Acimasiz olmayin, lutfen genis olmakla yada biseylerin icimde olup olmamasiyla itham etmeyin beni. Ben bile bile boyle bir adamla gorusmedim bulusmadim. Ama ogrendikten sonra maalesef evet, kendi irademe cok kiziyorum, hemen kestirip atamadim icimden gonlumden (ama gorusmedim!). Sadece online takipte kaldik, onuda biraz once sildim sayenizde.

Bir insanin hali, tavri, durusu, herseyi belli edebiliyor bunu. Arabasinin plakasi kendi soyisminden alinti. Kolundaki saat bile arabasinin markasindandi. Yani hayir canim varlikli oldugu konusunda suphem yok. Lakin emin ol, beni etkileyen onlar degil. Sukur cunku halime vaktime, alin terimi kazanip harcayabilirsem bana yeterde artar bile.

Demek ki zengin adam görsem anlayamazmışım :) Demek kolundaki saat bile ben zenginim diye bağırıyor. Eh bu kadar etkilenmenin başka açıklaması olamaz bu durumda.

Bosan demedim, kendi hayatini cizmeye karar verdigin anda gel dedim. Arasinda bir fark var canim.
Ve evet, ondan vazgecmekte zorluk cekmem gercekten cok kotu bisey. Kafamdan gonlumden koparmakta gucluk cekiyorum. Ben durumundan memnun olan biri olsaydim gelip burda beni yerden yere vurun diye konu acmazdim canim.

Nasıl yani? Karısını defalarca aldatan ve seninle veya sensiz aldatmaya devam edecek birine boşanırsan kabul ederim dedin yani öyle mi?
Karısını aldatan adam seni aldatmayacak mı sanıyorsun? Valla ben seni anlamadım. Karşındaki pürü pak biri mi sana göre? Ya çok safsın ya da saf rolü yapıyorsun.
Gerçi ilk alıntı yaptığım yorumu yapan biri bu kadar saf olamaz.

sevmeyen adam kadınla yatmaz bide üstüne çocuk yapmaz bide üstüne yıllarca evli kalmaz. bariz orta yaş sendromunda adam. Hala arzu edildiğini hissetmek için seninle olmuş. başına bela olma karısı duymasın diye de kırmadan elinden de kaçırmadan sana yol vermiş. aldatmasına karısını aldatmıştır defalarca ama karısının haberi yoktur. çünkü hiç bi kadın o kadar gurursuz OLAMAZ. al sana gerçekler.

Karısını bin defa aldatmış birini ne yapacaksınız? Ya hu adam artık kamuya ait artık bildiğin:KK53:
Hem adam diyor ki aşık olamam, boşanamam da gel günümüzü gün edelim. Ama sorumluluk da almam, senden alabildiğimi alırım sana da bir şey vermem, isteme bile.
Şimdi şu teklifi yapan adamı mı unutamıyorsunuz?:KK12:
Bir şey diyeyim mi bu adam boşansa gelse bile almazdım bunu ben. Böylelerini hiç bir su temizlemez çünkü. Bunların hamuru kirli olur, asla değişmezler.

ay aynı şeyler. evliyim mutsuzum. evliyim boşanmak üzereyim. evliyim karım rahatından bırakmıyo. evliyim sevişmiyoruz bu çocuk benim ama nasıl oldu bilmiyorum. kk da kaçıncı konu bu. hep de erkeklerden aynı yalanlar. okuyan beyler lütfen orjinal yalanlar bulunuz

Sende o kadınlardan biri olacaksın bunu mu düşünüyorsun..yazık ya vallaha yazık cok yazık.
Bi silkin kendine gel bi gec aynanın karşısına ben bu değilim de! Bi bak kendine!
Anneni düşün aileni düşün kardeşlerini düşün be kızım!
Sen bu musun!!
Bu evli pislik senide yasadığı cehenneme sürüklüyor.
Sadece tipi güzel diye aşık olmuşsun??bu ne böyle.Adamın karakteri sıfırın altında!!
...ediyim tipini.
Yarın da konu acarsın bu adamdan hamileyim diye..Olmaz deme nerelere gider bu bilemezsin!!!
Belki aramızdan biri karısı !o da konu actı belki eşim beni defalarca aldattı diye!daha dün vardı böyle bi konu!ezilen kendini ezdiren kadınlar olmayın!!!
Sana kızıyorum cok ama sana yardım etmek isteyen burdaki insanları dinle!!
Biri bana böyle bişey yapsa bi daha yüzüne bakmam adını anmam tiksinirim.
Yakışıklılık hersey mi ya..savunacağın tek birşey yok adam karaktersizin önde gideni Aklını başına al!!
Ay cok seviyoyum bilmem nelere girme hiç kendini kandırma, ahlak ve edep düsturun olsun .Allaha tevekkül et ona inan.ona güven dua et

Karısını bin defa aldatmış birini ne yapacaksınız? Ya hu adam artık kamuya ait artık bildiğin:KK53:
Hem adam diyor ki aşık olamam, boşanamam da gel günümüzü gün edelim. Ama sorumluluk da almam, senden alabildiğimi alırım sana da bir şey vermem, isteme bile.
Şimdi şu teklifi yapan adamı mı unutamıyorsunuz?:KK12:
Bir şey diyeyim mi bu adam boşansa gelse bile almazdım bunu ben. Böylelerini hiç bir su temizlemez çünkü. Bunların hamuru kirli olur, asla değişmezler.

altına imzamı atarım. bu tıynette bir adam boşanıp gelse aşkımdan ölse suratına bakmam. karakterini, vicdanını kaybetmiş. bir değil iki değil devamlı eşini aldatmayı huy edinmiş adam karaktersiz ötesidir gözümde. sadece yakışıklılıkla konuşkanlıkla nasıl aşık olunuyor anlamadım bu işi de, nasıl aklından çıkmıyor. o zaman tv de yolda belde gördüğümüz her yakışıklıya aşık olalım. kusura bakma ama hayatta bazı konularda net olmak gerek. yoksa ne için yaşıyoruz ki?

Back