• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Sana birsey anlatmaliyim, ama birdaha gorusmeyeceksin benimle sonrasinda.’ dedi

erkeklere acımaya başladım valla.... onlarda zorla evlendiriliyorlar sonra mecbur istemediği kadınla çocuk yapıyolar falan.... kader işte yaaa elden ne gelir... yazık bu adamlara... kampanya başlatmalıyız bence... bu adamları zorla evli tutulmasın tutan garılaaa için yasa çıksın....

geçin bunları bu adamların derdi hem pastam dursun hem karnım doysun....... evdeki karımı boşamam gündüz senle gezer tozarım gece onla yatar uyurum demiş.... akıllı kızlarımız çok ama işte niye bu kadar çabuk kapılıyorlar şu erkek müsvettelerine... başkasının hikayesinde yan rol olma boşver... kendi hayatın kendi hikayen kendi evin kendi kocan olsun....

Ki gelecek inşallah ta gelsin bu nedir ya unutamiyorum silemiyorum ayıp yazdığından utanır insan ve ben hic inanmadim bir kere gorustugune bir kere de böyle ask bağlılık mi olur umarım yasin çok küçüktür Cahillikle yazmissindir aksi beni fazlasıyla sinirlendiriyorrr

cok fazla bu durumlar coookkk.. benimde basima geldi aldatilmak degildi benimkisi ama esime saplantili bir kadinla ugrastim uzun bi sure bitsinler artik evli adam evlidiiiirrrr...baskasinindir o yuvasi vardir gecmisi gelecegi vardir

Yeni konu acmama izin veriliyormu bilmiyorum, ama ikinci uyeligimle bir konu daha aciyorum. Canim cok sikkin. Kimselere anlatamadigim seyler gelmeye habire devam ediyor benim basima...

Merhaba hanimlar,

Tanistik, sosyal medyadan. Pek uzun gorustuk sayilmaz, hatta gorustuk bile sayilmaz belki. ‘Hadi, bulusalim’ dedi. Bulustuk. Inanilmaz derecede keyifli, eglenceli, sohbetin muhabbetin tadina doyulmayan bir gun gecirdik. Unuttugum heyecanlarim tavandaydi..

Cok yakisikli ustelik, caktirmiyorum ama eriyip bitiyorum karsisinda. Ayni sekilde oda cok hoslandi (yada hoslanmis gibi yapti..)

Biyerlerde biseyler yedik, ictik, gezdik, dolastik filan..derken bana aksamin sonunda ‘Sana birsey anlatmaliyim, ama beni dinledikten sonra benimle birdaha gorusmeyeceksin.’ dedi. Guldum, ‘anlatta ona ben karar vereyim’ dedim. ‘Kiyamadim sana..’ dedi ve basladi. Zorla evlendirilmis birkac yil once. Ve hala evli. Cocugun varmi diye sormak aklima gelmedi bile soktan, ama varmis. Asla ayrilma durumu soz konusu olamazmis. ‘Mutsuzum, aski hicbir zaman tatmayacagim, doya doya yasayamayacagim, o yuzden benimle bu gunun keyfini cikarmaya varsan, yani ani yasarim seninle evet, beklentim olmadan dersen, ozaman anlik mutlulugun tavanina ulasiriz seninle. Ama ben asik olamam, olmam, olmanada izin vermem.’ tarzinda seyler soylemeye basladi. Karisini bir degil bin defa aldatmis. Biliyormus karisi durumu, ama luks yasamdan vazgecmeyi goze alamadigi icin sorun yapmiyormus guya. Sevmiyor ve sevilmiyor ikiside. Ilk once okadar duygu yuklu bir sekilde anlattigi olaya tamamen duygusal yaklasip ‘olurmu oyle sey, kendi yolunu cizmek neden zor, hangi devirde yasiyoruz’lara bindirdim olayi. Sonraki gun mantigimi toparladiktan sonra kendime geldim elbette, kizdim ona, uzak dur benden, senin metresin olacak kalitedemiyim ben!lere girdim, kirici seyler soyledim ona. Ama adamin buyusunden birkac haftadir kesinlikle siyrilamiyorum. Unutamiyorum.

Civi civiyi soker kizim, bu boyle olmaz dedim. Haftasonu dostlugumuz olan, ama onun dostluktan daha fazlasini istedigini bildigim bir arkadasima gittim. Duygusallastik, modumuz degisti, arkadasliktan birkac tik oteye gitti muhabbetimiz. Sakin ask yok sevgi yok diye diye bi baktik goz goze diz dize bi moddayiz. Bildigi icin huyumu, kacacagimi, sonraki gun cikti geldi. Yine ayni sekildeydi. Tehdit etti, eger yarin oburgun yine kapatirsen kendini senin asla yuzune bakmam diye. Tabi aradan simdi iki gun gecti, ben ne ariyor nede soruyorum.
Hatayi hatayla cozmeye calisarak arkadasligimida mahvettim.

Ben bunun derdinde degilim bile, evli herifin derdindeyim hala. Cildiracagim inanin, kendimden nefret ettim! Evli bir erkekten nasil hala vazgecemedim diye! Ona ‘Kendi yolunu cizmeye baslarsan eger bir gun, cok gec kalmadiysan eger, gel’ dedim. Aramiyorum sormuyorum, oda bulasmiyor bana, ama sosyal medyadan hala hem ben onu, hemde o beni takip ediyor. Ismini gordukce kalbim hop atiyo. ‘Ben seni silemiyorum, lutfen sen sil, blokla, napiyosan yap ama git!’ dedim, cevap vermedi. Bana ‘sen sil!’ demeyin, yapamiyorum. Ayrica kac gundur snap attigi filanda yok, bu seferde merak ediyorum nerde bu diye. Neyseki benim video/fotolarimi izliyorda rahatliyorum.

Resmen koskocaman kadinim, piskopata bagladim. Sen akillanmazsin diyin bana, haklisiniz. Problem ariyorsun sen, rahat duramiyosun diyin, dogrusunuz. Nasil siyrilacagim etkisinden! Allahim, bir yol goster..
Kesinlikle yalan söylüyor. Zorla evlendirildim ve ayrılamam klasik evli erkek yalanı. Lütfen uzak durum

Ben bekarken bana denk gelmişti öyle biri, resmen geçti karşıma, "ben evliyim, bir oğlum var. Karıma bayılmıyorum, ama düzenimi de bozamam. Çocuğumu düşünmem gerek. Ama bu hayatımı da yaşamayacağım anlamına da gelmez. Gezelim tozalım, eğlenelim, akşamları beni arama , gündüzleri istediğin gibi ara.. "falan gibi cümleler kurdu. Gözlerim açılmış dinledim sadece, oturduğum yerden bile kalkamadım o an. O konuştu, sustu ben de o konuşmasını bitirdikten sonra kalkıp gittim tek kelime edemeden. Bir daha da görmedim...

Konu sahibi, aklınızı başınıza alın..

o ne özgüven o :))) bu da baya öküzmmüş.....

Evli Ada'ma aşık olmanı yadırgamıyorum.ama evli olduğunu bile bile o Ada'mla görüşmeni kesinlikle yanlış buluyorum.acını aşkını kalbine gömüp asla birdaha görüşmemelisin.çünkü evli Ada'm ın senle olmasının tek sebebi yataktır.sana açık sözlü gibi davranıp iyice kendine bağlamış yani buda bir oyun.ah ah aşk Otada konuyor b.kada.

Adamın söylediğinin tek manası var ama yazarsam ceza alırım.
Siz de anlamışsınızdır nitekim.
Benim merak ettiğim evli olup da mutlu olan erkek yüzdesi kaç Türkiye'de. (Böyle ucuz yalancıların söylemlerine istinaden söylüyorum)
Eşinin bilmesi ya da bilmemesi 3.şahsı ilgilendiren bir durum değil.
Yazık ya gerçekten yazık.
Bekarım ve böyle tipler yüzünden evlilikten soğudum.

Oyy çok fena yaa.

Adama aşık olmak üzere gibisin. İmkansız olması iyice cazip hale getiriyor.

Adam asla boşanmayacak. Bari gururun elinde kalsın, görüşmeyelim de.

Ama çok zor gelecek sana görüsmemek.

En az duygusal hasar ile bu işten siyrilmani dilerim.

Adama bir şey olmayacak. Karisi belli ki tipik yurdum kadını, gurursuZ ve sevilmemeye alışkın. En kırılgan durumda olan sensin. Kendini koru.

Adam gayet ne istedigini biliyor.
Siz sirf bir kere gorusmeyle birinin ikinci kadini olmayiistiyor musunuz o onemli.
Adam acik acik soylemis, evlenecegim diye kandirmamis ki sizi.
Dogru yolu siz zaten biliyorsunuz, ilerisi hicbirsekilde olmayacak ve kendinize sayginizi yitireceginiz birseyin icine girmeyin.

İyi senaryo yazmış. İnanmadın umarım diyeceğim ama inanmışsın belli ki. Bu hikayeyi okuyunca aklıma how i met your mother dizisindeki barney stinson geldi. Fazla izlemiş belli ki ama daha çok çalışması gerek. :KK11:
Kadın lüks yaşamdan vazgeçemiyor o da mutsuzluğa mahkum ediliyor. Yok yaa. Yani alttan alta benimle takılırsan lüksü de görürsün hem bir sefer de olmaz demek istemiş dangoz.
Ve sen hala bu pisliği düşünüyorsun. Halbuki kafasına niye sert bir cisimle kırmadım diye dertlenmen gerekirdi. :KK62:

bu erkeklerde beyin yok her seferinde aynı hikaye diyeceğim ama peki bu kadınlar nesi? hiç mi anlamıyorsunuz bu hikayenin yalan olduğunu.

ünide ev arkadaşım evli bir adamla dostça görüşüyordu. adamın hikaye aynı seninkinden bizim kıza laf anlatamadık görüşmeye devam etti. güya yıllardır karısı ile birlikte olmayan adamı yolda gördüm yanında karısı kolkola sohbet muhabbet ede ede gidiyorlar ve karısı karnı burnunda hamile idi..

kendinizi bu kadar salak yerine koydurmayın, kullandırmayın. kendinize zerre kadar saygınız yok acıyın hiç değilse...

Hep aynı terane...

İnanılacak gibi değil de..

Velev ki doğru, sene olmuş 2016 hala ailesinin ağzına bakarak evlenen Adam mı kalmış? Kimbilir hangi çıkar, menfaat uğruna yaptı bu işi. Yetmemiş bir de çocuk yapılmış. Nasıl zorla evlenme ise...

Yerinde olsam eşi ile görüşürdüm. Ufak bir ses kaydı da alabilirsin belki. Telefonda dinlet kadına. Yap görevini çekil kenara..

En azından bir kadının enayi yerine konmasına engel olmuş olursun. Neden yapmayasın?

Hem dürüstüm hem ahlaksız :KK64:

Bir şey söylemeden kalkman, tavrın...
Fazlasıyla yerinde olmuş.

Söylenecek söz yoktu çünkü öyle bir adama (lafın gelişi adam )

Nerde tanistiniz onu merak ettim

Bir arkadaşımın mekanında tanıştık. Öyle gündüz oturmuş açık havada kahvemi içip denize bakıyordum. Yanıma geldi, avukatmışsınız, birşey sorucam falan diye başladı.Öyle tanıştık. Sonra tekrar bir kaç kere aynı mekanda denk geldik. En son bu konuşmayı yaptı bana :)

Bu mallar bu kafayı nerden buluyor çok merak ediyorum.:KK11:

Soludukları oksijen artık içlerinde ne oluyorsa :)

o ne özgüven o :))) bu da baya öküzmmüş.....

Hemde ne öküz, işin tuhafı bu tipler genelde çok yakışıklı oluyor. Belki de bu özgüven oradan geliryordur.Bilemem.

Oyy çok fena yaa.

Adama aşık olmak üzere gibisin. İmkansız olması iyice cazip hale getiriyor.

Adam asla boşanmayacak. Bari gururun elinde kalsın, görüşmeyelim de.

Ama çok zor gelecek sana görüsmemek.

En az duygusal hasar ile bu işten siyrilmani dilerim.

Adama bir şey olmayacak. Karisi belli ki tipik yurdum kadını, gurursuZ ve sevilmemeye alışkın. En kırılgan durumda olan sensin. Kendini koru.
Yalniz karısının durumunu biz bilmiyoruz böyle bi yorum hoş olmaz adamın söylediği kadarini biliyoruz adam şerefsiz namus tan yoksun bellii ki, eşinin günahı yok bu tabloda

Yeni konu acmama izin veriliyormu bilmiyorum, ama ikinci uyeligimle bir konu daha aciyorum. Canim cok sikkin. Kimselere anlatamadigim seyler gelmeye habire devam ediyor benim basima...

Merhaba hanimlar,

Tanistik, sosyal medyadan. Pek uzun gorustuk sayilmaz, hatta gorustuk bile sayilmaz belki. ‘Hadi, bulusalim’ dedi. Bulustuk. Inanilmaz derecede keyifli, eglenceli, sohbetin muhabbetin tadina doyulmayan bir gun gecirdik. Unuttugum heyecanlarim tavandaydi..

Cok yakisikli ustelik, caktirmiyorum ama eriyip bitiyorum karsisinda. Ayni sekilde oda cok hoslandi (yada hoslanmis gibi yapti..)

Biyerlerde biseyler yedik, ictik, gezdik, dolastik filan..derken bana aksamin sonunda ‘Sana birsey anlatmaliyim, ama beni dinledikten sonra benimle birdaha gorusmeyeceksin.’ dedi. Guldum, ‘anlatta ona ben karar vereyim’ dedim. ‘Kiyamadim sana..’ dedi ve basladi. Zorla evlendirilmis birkac yil once. Ve hala evli. Cocugun varmi diye sormak aklima gelmedi bile soktan, ama varmis. Asla ayrilma durumu soz konusu olamazmis. ‘Mutsuzum, aski hicbir zaman tatmayacagim, doya doya yasayamayacagim, o yuzden benimle bu gunun keyfini cikarmaya varsan, yani ani yasarim seninle evet, beklentim olmadan dersen, ozaman anlik mutlulugun tavanina ulasiriz seninle. Ama ben asik olamam, olmam, olmanada izin vermem.’ tarzinda seyler soylemeye basladi. Karisini bir degil bin defa aldatmis. Biliyormus karisi durumu, ama luks yasamdan vazgecmeyi goze alamadigi icin sorun yapmiyormus guya. Sevmiyor ve sevilmiyor ikiside. Ilk once okadar duygu yuklu bir sekilde anlattigi olaya tamamen duygusal yaklasip ‘olurmu oyle sey, kendi yolunu cizmek neden zor, hangi devirde yasiyoruz’lara bindirdim olayi. Sonraki gun mantigimi toparladiktan sonra kendime geldim elbette, kizdim ona, uzak dur benden, senin metresin olacak kalitedemiyim ben!lere girdim, kirici seyler soyledim ona. Ama adamin buyusunden birkac haftadir kesinlikle siyrilamiyorum. Unutamiyorum.

Civi civiyi soker kizim, bu boyle olmaz dedim. Haftasonu dostlugumuz olan, ama onun dostluktan daha fazlasini istedigini bildigim bir arkadasima gittim. Duygusallastik, modumuz degisti, arkadasliktan birkac tik oteye gitti muhabbetimiz. Sakin ask yok sevgi yok diye diye bi baktik goz goze diz dize bi moddayiz. Bildigi icin huyumu, kacacagimi, sonraki gun cikti geldi. Yine ayni sekildeydi. Tehdit etti, eger yarin oburgun yine kapatirsen kendini senin asla yuzune bakmam diye. Tabi aradan simdi iki gun gecti, ben ne ariyor nede soruyorum.

Ben bunun derdinde degilim bile, evli herifin derdindeyim hala. Cildiracagim inanin, kendimden nefret ettim! Evli bir erkekten nasil hala vazgecemedim diye! Ona ‘Kendi yolunu cizmeye baslarsan eger bir gun, cok gec kalmadiysan eger, gel’ dedim. Aramiyorum sormuyorum, oda bulasmiyor bana, ama sosyal medyadan hala hem ben onu, hemde o beni takip ediyor. Ismini gordukce kalbim hop atiyo. ‘Ben seni silemiyorum, lutfen sen sil, blokla, napiyosan yap ama git!’ dedim, cevap vermedi. Bana ‘sen sil!’ demeyin, yapamiyorum. Ayrica kac gundur snap attigi filanda yok, bu seferde merak ediyorum nerde bu diye. Neyseki benim video/fotolarimi izliyorda rahatliyorum.

Resmen koskocaman kadinim, piskopata bagladim. Sen akillanmazsin diyin bana, haklisiniz. Problem ariyorsun sen, rahat duramiyosun diyin, dogrusunuz. Nasil siyrilacagim etkisinden! Allahim, bir yol goster..
"Asik olmam, olmana izin vermem. Anlik takilalim"
Turkce meali: Adam kendine metres bile aramiyor zira o bile az cok sorumluluk ister. F*** buddy takilalim keyfimiz kacmasin demis.
Sen de ne hallerdesin yazik. Kendine gel bence, deger mi??

Son düzenleme:
size tek bir sorum olacak bu erkek cebinde beş kuruş parası olmasa veya asgari ücretli çalışan bir erkek olsa ,ne bileyim dünya borcu olsa gerçekten aynı hisleri beslermiydiniz ?

Merhaba hanimlar,

Emin ol söylediklerinin hepsi yalan. Karımın haberi var falan diyor ya, yazık garibimin zerre haberi yoktur büyük ihtimal. Bu tatlı su çapkınlarının büyük çoğunluğunun bahanesi aynıdır. Zorla evlendirildim, karım da beni sevmiyor, haberi var... Hatta bir de bunların 'biz aşiretiz o yüzden boşanamıyoruz' modelleri de vardır. Tez zamanda unut. Adam şerefsizin önde gideni.

Zorla evlendirildi çocuğu da zorla yaptı, zorla da hala evli kalıyor zaar.
Bikaç aya kalmaz eşinin hamilelik haberi de gelir.

Şu sil demeyin yapamıyorum lafı ne demek?
Bir tuşa basıp silmek, engellemek çok da zor değil böyle karaktersiz bir adamı.

Back