saltam1823 Meme Estetiği Ameliyatı

Nazocan.....lütfen stres yapma....inan herşey çok güzel olacak...bundan eminim....buradakiler hepimiz adına dua ederiz....:))))) şimdiden geçmiş olsun canım

sağol arkadaşım iyi ki varsınız.. anesteziden çok korkuyorum, kızım var ya o yüzden kalkamazsam nolur korkusu var ( çocuğum olmasa bu kadar düşünmezdim ama şimdi .. off ne bileyim işte anlıyorsunuz beni (

Merak etme sadece derin bir uykuya dalıyorsun o kadar.Uyandığında herşey bitmiş oluyo.Ben 3 ameliyat geçirdim fazlasıylada narkoz aldım hiçte korkmadım.ameliyat öncesi zaten iğne yapıyolar sersemliyorsun onunla.ben hatta istemedim gerek yok dedim o ortamı görmek istiyorum diyede can attım yani.merak etme başında bir sürü doktor oluyo kalp atışlarını nabzını sürekli takip ediyolar.heyecanını bastırmak için kendini işlere ver dikkatini dağıt.

Nazocan .....hepimizin çocukları var :))))))....stres yapma ltfn, dua et....

Lioncuğum, haklısın.....sadece derin uyku...uykuya dalarken hiç te anlayamıyorsun...sadece strestir bu ..

haklısınız kızlar, burada aynı kaderi yaşamış kişileri uzun zamandır okumasaydım bu kadarına bile cesaret edemezdim.damdan düşenin halini damdan düşen bilir misali, beni anlıyorsunuz.. kendimi temizliğe verdim sinirlerime iyi geliyor birazdan bir arkadaşım gelecek ''öncesi'' fotosu çekicez, inşallah ameliyattan sağlıkla dönünce de ''sonrası'' fotomuzu çekip albüm yaparım

canım bızler senınleyız stres sıkıntı yok. no problem

kime olacaksın bu arada Nazocan ?????hangi yöntemle ???

yarın ne olacağımızın garantisi yokken böyle düşünüp kendinizi yıpratmayın bence. işinin ehli doktorları bulursanız o doktorların çalıştığı yerlere de güveniniz artacaktır. başka bir ameliyat olmak zorunda da kalabilirdiniz. bilemezsiniz ki.

yaprakçığım haklı...içine sinecek şekilde ameliyatı geçirmen için doktoru iyi seçmen lazım, iyi araştırman lazım....acele etmeden....

daha önce de şehir bilgisi veremedim kusuruma bakmayın lütfen,küçük bir şehir burası, herkes birbirini tanıyor,o yüzden yazamadım fakülte hastanesinde olucam, ameliyatımı yapacak olan profesör 3 ay önce bir arkadaşımın ameliyatını da yaptı sonuç güzel.. dr ile görüşmelerim de beni tatmin etti.. Allah'ın izniyle ben ve bekleyen herkes bir an önce atlatır inşallah sağlıkla mutlu bir şekilde yolumuza devam ederiz..

saltam,lion,cimbom,arzummmm foto çektim albüm yapıcam birazdan bakarsınız kızlar..inşallah yarından sonra da ilk fırsatta yeni cicişlerin fotosunu eklerimmm..bu arada bir arkadaş sormuştu yöntemi, dual plane,yuvarlak,mentor 300 ya da 325 pütürlü yüzey, high profil.

BEN sormuştum....ve benimkilere çok yakın ebatta....hepsi seninki gibi fakat 275-300 cc benimkiler....HADİ BAKALIM RESİMLERİ BEKLERİZ !!!!!

beklıyoruz canımcım

nazocan dualarımız seninle cnm kolayca atlatman dileğiyle şimdiden geçmiş olsunno panik no panik bomba gibi dönceksin inşallahhh

saltamcım yorumumu albümünde yaptım ama burdanda belirteyim dedim gözlerim kamaştı süper olmuşlar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…