shans senin ve arzumun gögüslerinden sonra yuvarlak protezi düşünmeye basladım. önceden damla olsun istiyordum
Butterfly cım....yuvarlak protez bana göre zamanla zaten damla gibi duruyor, yer çekiminden dolayı...sadce sütyen taktığında yuvarlak oluyor, ama sütyensiz doğal damla şeklindedir....
Butterfly cım....yuvarlak protez bana göre zamanla zaten damla gibi duruyor, yer çekiminden dolayı...sadce sütyen taktığında yuvarlak oluyor, ama sütyensiz doğal damla şeklindedir....
Evet canımYuvarlak protez dogru teknikle kullanılırsa gayet dogal sonuçlar veriyor.Zaten yuvarlak protez dik tutuldugu zaman,ayakta yerçekiminin etkisiyle kıvamı hafif aşşagıya dogru akma yapıyor Ve haliyle dogal gögüs görünümüne geliyor.Damla protez masa üstünde damla duruyor ama ayakta Ben begenmiyorum,herkesin her doktorun kişisel tercihi tabiki...Ben o gögsü sürekli sütyenle toparlayacaksam bu ameliyatı olmamın anlamı ne..Ohh sütyensizde mis,sütyenlide daha ne olsun
merhaba sevgili kızzzlllaaarrrrr.....ilk önce dünki ANNELER GÜNÜMÜZ kutlu olsun :))))))))
gelişmelerden bahsetmek isterim: 2 gündür memeişlerimde acayip değişiklikler var....eskiden benden ''ayrı yürüyorlardı'' sanki...çok ağırlık veriyorlardı ama 2 gündür çok yumuşak ve sanki benim parçam olmuş gibi bir durum var...hiçbir yerim ağrımıyor..şekil, görünüm vs gayet iyi....
bu arada albüm ekledim ama sadece ÖNCE ve SONRA denilen 2 ad resim var şimdilik...daha sporcu sütyeni kullandığımdan ve hayalim olan sütyenleri almadığımdan başka resimleri eklemedim...ama en kısa zamanda ekleyeceğim....:)))))
HEPİMİZE GEÇMİŞ OLSUN ve YENİ AMELİYAT OLACAK OLANLARA BAŞARILAR dilerim!!!!!
öpüyorum
tatlım doktorun kim bende ameliyat olmak istiyorum araştırma içindeyim ve de yeni üyeyim fotoğraf göremiyorum 25 yorum muhabeti yüzünden
slm cnm kusura bakma uzun zamandır girmiyordum .....istersen özelden yazışalım
kızlar merhaba,
hepinizin yazdıklarını tek tek atlamadan okudum. ameliyat olmuş arkadaşlara ne mutlu :) geçmiş olsun ve güle güle kullansınlar. gerçektende kadın için kendini iyi hissetmesine yardımcı olacak bir ameliyat bu. bende çok istiyordum yaptırmayı. eser aydoğdu hanımın kliniğini aradım randevu ve bilgi için. 1,5 yıllık evli olduğum ve daha çocuğum olmadığı için ilerde yaptırmamın doğru olacağını söyledi asistanı. resmen yıkıldımyaptırsam hamile kalınca ve emzirince şekli çok fazla bozulur mu acaba?
arzumcum çoook teşekkür ederim :) vakit ayırıp uzun uzun anlatmışsın saol.
dediğinde haklısın, asistanı çok net konusuyor doktor hanımda gelseniz aynı şeyi söyler zaten falan dedi hatta. ama ben yüzyüze görüşüp öyle karar vercem.
tamam :) bu arada sana arkadaşlık isteği gönderdim. senin foton varmı bilmiyorum ama benim yok. kocadan izin çıkmadıda :) biraz fazla güzelim galibayada o çok kıskanç
Valla hepimiz çok güzeliz :)) Birçok kişi eşinden izin almıyor foruma foto koymak için... Foto koymayan,buna karşı olan kişileri eklemiyorum listeme.. Sen göstermiyorsan,bu konuda hassassan bende hassasımÖzür dilerim...
shans18 ve arzum77 sizin deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum şu 50 mesaj olayım olmadığımdan bir türlü mesaj atamıyorum size lütfen arkadaş olarak ekledim kabul ederseniz sevinirim,teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?