saltam1823 Meme Estetiği Ameliyatı

gittikçe güzelleşiyor göğüslerin canım. çok da doğallar eminim çok mutlusun darısı isteyen herkesin başına!

Saltaammm canım benımde 300-310 cc kas altı ve meme ucundan yapılacak 10 eylülde inş.Cicişlerin harika gözüküyoo.İnş benimkilerde o kadar bomba gozukecek bi problem yok di mi nasılsın 2 ay olcak az kaldı hayatım

dehlizcim selamlar .....ben kas zarı altından oldum...şuana kadar sorunum yok çok şükür....inşallah sende başarılı bir şekilde yaptırırsın ve aramıza katılırsın canım.....3 Temmuzda 2 ay olacak inşallah....

canım benim hayırlısıyla inşallah darısı bana.Çok istiyorum nasıl bir hevesim var anlatamam.Azcık daha biriktirirsem tıpış tıpış gidicemm :))

Son fotoğraflarına bayıldımmmm, Göğüslerinin vücudunla uyumu süper canım

Canımmm......Tatildeydim,telefonumda serviste arayıp haber veremedim sana.Bizim havuz partisi başka zamana sarktı..Kusura bakma ne olur haber veremedim ama başka zamana ayarlarız bir tarih inşallah olurmu

shans senin ve arzumun gögüslerinden sonra yuvarlak protezi düşünmeye basladım. önceden damla olsun istiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…