Canım çok çok geçmiş olsun,konunda hayırlı olsunnBendede Mentor marka yuvarlak protez var.Ayrıca bende meme ucu kesisi ile ameliyat oldum.Meme ucu kesisi inanılmaz izsiz bir yöntem.Zamanla izlerin o kadar silikleşecek,kaybolacakki bunun mutlulugunu fazlasıyla yaşayacaksın canım benim Kas üstü yöntemindede protez büyüklügünü oldukça belli eder,eminimki bandajlar açılınca harika bir görüntü çıkacak ortaya.. Saglıklı,komplikasyonsuz bir hayat diliyorum sanaaa... Aramıza hoşgeldinn..
avatardaki sensen çok güzel göründüğünü söylemek isterim. dolu dolu olmuşlar
burcunun dediği gibi aralarına hoş geldin.
bekleyin beni
buraya da yazayım maşallah şekerim çok hoş olmuşlar öncesi ve sonrası bayaaa farklıııı
cok geçmiş olsun aramıza hoşgeldin sende canım
cok guzel olmuslar gule gule kullan bayıldım:)
agrım yok demıssın hıc sızlama,dokununca hassasıyet hıssetmıyormusun? dıkıslerın acımıyormu?
ben senden once oldum hala dokununca gogsumun altı acıyor.
Turquaise, selam...ilk önce iltifatların için tşklr...:)))))
inan ağrım yok. acaba meme ucundan olduğumdan dolayı mı???? bunları okurken tekrar göğüslerime dokunuyorum.....ağrı yok, dikişlerimde de yok, sadece meme ucuna yakın üst kısmı çok iyi hissetmiyorum..ama ağrı yok hiç...
senin nasıl bir ağrın var?????
Canım biliyorsun,bende meme ucu kesisiyle ameliyat oldum.Bende hiçbir agrı,sızı yaşamadım.Meme ucu kesisi Gerçektende hem iz yönünden hemde rahatlık yönünden çok avantajlı bir yöntem .Çok şanslıyız bu yönden
Turquaise, selam...ilk önce iltifatların için tşklr...:)))))
inan ağrım yok. acaba meme ucundan olduğumdan dolayı mı???? bunları okurken tekrar göğüslerime dokunuyorum.....ağrı yok, dikişlerimde de yok, sadece meme ucuna yakın üst kısmı çok iyi hissetmiyorum..ama ağrı yok hiç...
senin nasıl bir ağrın var?????
Çok geçmiş olsun
Doktorun kimdi?
kesınlıkle sanslısınız ben nıye oyle olmamısımkı??
valla amelıyat olmayı dusunenler meme ucunu tercıh etseler daha ıyı sankı.. 3 hafta olacak nerdeyse iki supurge yapamıyorum hala :))
akşam ruyamda yuzustu yattıgımı ve gogsumun karnıma kactıgını gordum fecı korktum uyandım karnımı falan yokladım yarebbım kabus gormusum
canım öncelikle geçmiş olsun vee hayırlı olsuunn .. çook özeniyorum ben size yaa.. bir kaç sorum olcak yanıtlarsan sevinirim
ameliyatını nerde oldun? ne kadara mal oldu? birde siz şimdiye kadar iyice araştırmışsınızdır bu ameliyatları ünv. hastanelerinde yapabiliyormuyuz.. 5000 gibi rakamlar şu an bana bir hayli fazla geliyor da34:
kesınlıkle sanslısınız ben nıye oyle olmamısımkı??
valla amelıyat olmayı dusunenler meme ucunu tercıh etseler daha ıyı sankı.. 3 hafta olacak nerdeyse iki supurge yapamıyorum hala :))
akşam ruyamda yuzustu yattıgımı ve gogsumun karnıma kactıgını gordum fecı korktum uyandım karnımı falan yokladım yarebbım kabus gormusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?