selam canım.Boyum 170 kilom 55 doktorum 250-300 cc arası dedi cunku meme dokum azmış.damla takalım diyip durdu ama bi sonraki görüşmemde yuvarlak kas altı ıstıcem. Bana da mentor takıcaz dedi. göğüs ucunda iz kaldı mı kahverengi oldugu için daha çok belli olur dıye dusunuyorumda bılemedim şimdi.Böyle dolgun olsun dekoltem olsun psikolojim düzelsin falan istiyorum bi de yaz geldi şimdi herkes açık saçık giyiniyo benim vucut dumduz bi moralim bozuldu ki sorma gitsin teşekkür ederim tatlım şimdiden öptüm
canim, benim 300 cc ve sislikler gecince simdi kucuk geliyorlar gozume benimde meme dokum yoktu ustelik yuvarlak olmasina ragmen kucuk oldu gibi sanki.bence de 300 cc alti kesinlikle dusunme.ameliyattan sonra insana kocamanmis gibi geliyor odem gecince gercek boyut cikiyor ortaya keske diyorum 325 cc olsaydi benim en azindan.tabi yine sen ve doktorun konusarak karar vereceksiniz.arkadaslarin dedigi gibi kendini iyi ifade et doktoruna.benim doktorum da 250 cc demisti iyiki kabul etmemisim diyorum.optum canim.