• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

saltam1823 Meme Estetiği Ameliyatı

gittikçe güzelleşiyor göğüslerin canım. çok da doğallar :nazar::nazar: eminim çok mutlusun :nazar: darısı isteyen herkesin başına! :3:

seçtiğim doktorum 03.05.2012 için ameliyat tarihi verince, ameliyata 1 gün kala vazgeçtim..sadece belirsizlik ve korkudan kaynaklanan karar idi...vazgeçtiğimi doktoruma bildirmek için cebimi elime aldığımda doktor asistanı aradı ve uzun sohbet ettik. Ve ertesi gün sabah 11.00 da hastanedeydim.nasıl gittim, nasıl karar verdim hala kendime inanamıyorum. çünkü ailemde kimseye ama kimseye söylemedim. Bu arada 2 normal doğum yapmış, evli, 31 yaşında,160 cm boy,52 kg olan standart bir bayanım.
sanırım 12.30 da ameliyata alındım..o gün akşama kadar uyumuşum,arasıra uyanıp bişeyler dediğimi hatırlıyorum. akşam yemek verdiler, yürüttüler..ve ameliyat akşamından itibaren kendim lavaboya gidip, kalkıp yatabiliyordum.
ertesi gün taburcu oldum ama anestezi etkisi hala üzerimde vardı.eve gelir gelmez uyudum...akşam üstü yemek yedim...bugün 2 günüm ve düne göre çok daha iyiyim.hafif ağırlık var göğüslerimde,ağrı değil,ağırlık..sancı yok ama memişler sert..umarım herşey yolunda gider.şuan sıkıntım yok.

yüksek profil Mentor yuvarlak, biri 275 cc,diğeri 300 cc, meme ucundan kas zarı altı yapıldı.

Saltaammm canım benımde 300-310 cc kas altı ve meme ucundan yapılacak 10 eylülde inş.Cicişlerin harika gözüküyoo.İnş benimkilerde o kadar bomba gozukecek :D bi problem yok di mi nasılsın 2 ay olcak az kaldı hayatım

Saltaammm canım benımde 300-310 cc kas altı ve meme ucundan yapılacak 10 eylülde inş.Cicişlerin harika gözüküyoo.İnş benimkilerde o kadar bomba gozukecek :D bi problem yok di mi nasılsın 2 ay olcak az kaldı hayatım

dehlizcim selamlar .....ben kas zarı altından oldum...şuana kadar sorunum yok çok şükür....inşallah sende başarılı bir şekilde yaptırırsın ve aramıza katılırsın canım.....3 Temmuzda 2 ay olacak inşallah....

dehlizcim selamlar .....ben kas zarı altından oldum...şuana kadar sorunum yok çok şükür....inşallah sende başarılı bir şekilde yaptırırsın ve aramıza katılırsın canım.....3 Temmuzda 2 ay olacak inşallah....

canım benim hayırlısıyla inşallah darısı bana.Çok istiyorum nasıl bir hevesim var anlatamam.Azcık daha biriktirirsem tıpış tıpış gidicemm :))

Canımmm......Tatildeydim,telefonumda serviste arayıp haber veremedim sana.Bizim havuz partisi başka zamana sarktı..Kusura bakma ne olur haber veremedim ama başka zamana ayarlarız bir tarih inşallah olurmu :29:

shans senin ve arzumun gögüslerinden sonra yuvarlak protezi düşünmeye basladım. önceden damla olsun istiyordum

Back