selam canım.Boyum 170 kilom 55 doktorum 250-300 cc arası dedi cunku meme dokum azmış.damla takalım diyip durdu ama bi sonraki görüşmemde yuvarlak kas altı ıstıcem. Bana da mentor takıcaz dedi. göğüs ucunda iz kaldı mı kahverengi oldugu için daha çok belli olur dıye dusunuyorumda bılemedim şimdi.Böyle dolgun olsun dekoltem olsun psikolojim düzelsin falan istiyorum bi de yaz geldi şimdi herkes açık saçık giyiniyo benim vucut dumduz bi moralim bozuldu ki sorma gitsinteşekkür ederim tatlım şimdiden öptüm
Saltamcım ikizler iyi maşallah.Analarını nasıl dagıttılarsa ancak topluyoruz
iyiyiz şükür yavrişlerin mezunıyetleri var onların koşuşturması vs.yepisyeni memişlerle mezunıyet alışverişi falan dolanıyoruz.
Yaram kapandı kapanacak çok az kaldı.Yenı yenı memişlikler falan aldım.Yakında foto yapcam görüşürüz.Senınkılerde harbi bomba gibi.Çok begenıyorum.
Saglıcakla kullan.
selam canım.Boyum 170 kilom 55 doktorum 250-300 cc arası dedi cunku meme dokum azmış.damla takalım diyip durdu ama bi sonraki görüşmemde yuvarlak kas altı ıstıcem. Bana da mentor takıcaz dedi. göğüs ucunda iz kaldı mı kahverengi oldugu için daha çok belli olur dıye dusunuyorumda bılemedim şimdi.Böyle dolgun olsun dekoltem olsun psikolojim düzelsin falan istiyorum bi de yaz geldi şimdi herkes açık saçık giyiniyo benim vucut dumduz bi moralim bozuldu ki sorma gitsinteşekkür ederim tatlım şimdiden öptüm
canim, benim 300 cc ve sislikler gecince simdi kucuk geliyorlar gozume benimde meme dokum yoktu ustelik yuvarlak olmasina ragmen kucuk oldu gibi sanki.bence de 300 cc alti kesinlikle dusunme.ameliyattan sonra insana kocamanmis gibi geliyor odem gecince gercek boyut cikiyor ortaya keske diyorum 325 cc olsaydi benim en azindan.tabi yine sen ve doktorun konusarak karar vereceksiniz.arkadaslarin dedigi gibi kendini iyi ifade et doktoruna.benim doktorum da 250 cc demisti iyiki kabul etmemisim diyorum.optum canim.
yavriş,yepisyeni,memişlikler bittim ben bu tabirlereokurken çok hoşuma gitti eminim okadar memnunsunki bunlarda yazdıklarına yansıyor rabbim hepimizi mutlu kılsın inşallah
özlemlerini okadar iyi biliyoruz kişimdi etrafımdaki insanlara şöyle bakıyorum da eskiden farkedemediklerimi farkediyorum,göğüs yoksunluğu yaşayan kadınların aslında nasılda eksiklik hissettiklerini anlıyorum eskiden bende onlar gibi olduğumdan göremiyordum ama şimdi çok güzel bir elbise giyen kadının yüzünde benim eşofmanlı halimdeki güven yok rabbime şükürler olsun sende bizim gibi olacaksın başta karar vermek en önemlisi sonrasında doktorunu seçmen sen bunları yavaş yavaş hallediyorsun şimdiki sabırsızlığın tereddütlerin hepsi normal sonrasında gelecek olan güzelliklerin habercisi inan büyüklük konusu hem çok göreceli hemde vücutla orantılı olarak değişiyor mesela bende 300 cc yüksek profil dual plan uygulanan protez aslında göğüs dokusu olmayan başkasında küçük durabiliyor bende büyük oldu diye bir yılımı heba ettim zehir ettim kendime ama aslında bana en uygunu bu belkide daha küçüğü beni tatmin etmeyecekti sende 300 cc den küçük yaptırma eğer göğüs dokun yoksa ama varsa doktorunla ortak karar verin inşallah en güzeliyle dönersin aramıza
Kesinlikle sizlere minnet borçluyum.Herşeyi en ince ayrıntısına kadar ölçüp biçiyorum ve kesinlıkle sizin dediklerinizden fikir edinerek.Kendimi eksik hissetme konusunda çok derin bi kuyudayım.Alamıyorum kendimi hemde hiç. İyi ki varsınız.Bu günümde yanımda olması gereken desteğini hissetmeye ihtiyacım olan kişi yarı yolda bırakıyo kızlar bu kadarda çaresizim.Bir an önce bu güzelliğe kavuşmak istiyorum hemde en acilinden..
hiçte çaresiz değilsinkendine her zaman güven '' ben bununla da baş ederim,ben bunu da başarabilirim,yaparım hallederim '' biz yanındayız sıkıldıkça gel
yanında olmayanlarada takılma burda çoğu zaman eşleri yanında olmayanlar hatta annesini babasını karşısına alanları gördük,mutluluğumuzu paylaşmak isteyen yanımızda olur istemeyen izlemekle yetinirbiz hep yanındayız
slm dehliz90....benden sana tavsiyem en az 300 cc taktır...sadece fikrim. benim doktorum 265 cc demişti ama ben 300 cc de ısrarcı oldum ve inan bundan küçük olmalarını hiç düşünemiyorum çünkü dıştan ebadı belli bile olmuyor...çıplak iken evet büyüklük gayet iyi ama dıştan çokta belli olmuyor...ve dokun azsa kessinlikle küçük taktırma derim. sanırım sen tek dr ye gittin..bence başka dr lere de git ki farklı fikirleri topla....acele etme asla !!!! ve de yazın bu ameliyatı yaptırsanda en az 1 ay güneşlenmek, havuza girmek yasak....
bence iyi düşün yaptırmadan önce, sonra pişman olma...yarın yeni resimleri ekleyeceğim, bakarsın...öpüyorum :)))))
Yeni fotomu dedinn....Bekkiyoruzz,çok bekletme bizi haa..
:)))))))) arzumu kimse geçemez ama gene de ekledim fotoları :))))))))
Canım benimmm.....Hepimizin ayrı güzellikte gögüsleri var,inanki müthiş degişmişler,çok begendim Maşallah barekallah...Bu hızla gidersen 6 ay bir sene sonra düşünemiyorum bile..Herşey gönlünce olsun canım arkadaşım... Nazar boncugu ekle hayatım albüme Ay durun bende ekliyim hemennn....
güle güle kullan çok güzel görünüyorlarben de kesinlikle en az 300 taktırmalıyım, daha azı mutlu etmeyecek bizi galiba
güle güle kullan çok güzel görünüyorlarben de kesinlikle en az 300 taktırmalıyım, daha azı mutlu etmeyecek bizi galiba
325cc iyidir iyiBizi dinle,doktorunla konuç mutlaka olabilecek en büyük protezi tercih etsin.Korkma abartı,kocaman kocaman gögüsleri hiçbir doktor yapmaz..Ülkemizde malesefki büyük protezler kullanan,cesaret eden doktor fazla yok.O yüzden tedirginlik yaşama tatlım Ben hiç görmedim öyle abartı bir gögüs büyüklügü yapan doktor.Dogal gögüs yada dolu dolu sexy gögüs..Seçim senin
325cc iyidir iyiBizi dinle,doktorunla konuç mutlaka olabilecek en büyük protezi tercih etsin.Korkma abartı,kocaman kocaman gögüsleri hiçbir doktor yapmaz..Ülkemizde malesefki büyük protezler kullanan,cesaret eden doktor fazla yok.O yüzden tedirginlik yaşama tatlım Ben hiç görmedim öyle abartı bir gögüs büyüklügü yapan doktor.Dogal gögüs yada dolu dolu sexy gögüs..Seçim senin
ve sonrası değişim süper sevgili saltambenim de şimdiki halim senin eski foto ile aynı boyutta, demek ki 300 yeterli olacak, inşallah güzel olur
ben ameliyat sabahı dicem ki, hocam sen o 275 i hiç yanına alma, 300 ü şöyle bi dene bak, 325i koy , yap dikişi gönder gitsin
günaydın kızlar beni uyku tutmadı dün gece saat 3 30 gibi sızmışım 9 da kalktım ne yapıcam bilmiyorumyarın busaatlerde ameliyatım devam ediyor olacak çok korkuyorum ( arzumcuğum dr meme altından gireceğini söyledi, inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?