yaaa çok komik...çünkü bende buna benzer rüyaları görüyorum artık :)))))))))))))))))))))))
geçenlerde iki memem dizime kaçmış rüyamda, uyandım..hemen memişlerime baktım, yerindeymiş......heheheheeheh :)))))))
yaaa çok komik...çünkü bende buna benzer rüyaları görüyorum artık :)))))))))))))))))))))))
geçenlerde iki memem dizime kaçmış rüyamda, uyandım..hemen memişlerime baktım, yerindeymiş......heheheheeheh :)))))))
ne psıkolojıymıs bacım ya, herkez benzer ruyalar goruyormus bı benım sanıyordum zuhahahahahah cok guldum ya:) benımkını karnımda yakalamıstım, seninkıler dızıne kacmıs
slm....kızlar inanın meme sorunu yaşayan bir bayanı gördüğümde ağlayasım geliyor..o kadr iyi anlıyorum ki...anlatamam...biliyorum neler çekiliyor..ameliyat olan yada olmak isteyen herkes çok iyi biliyor...''param yok'' diyenlere de çok üzülüyorum...ya ne kadar zor işte....inşallah bir gün hayaliniz gerçek olur...çok isterim....
ben Eser Aydoğdu ya 6.000 tl ye oldum 3 Mayıs ta. eveti fiyatlar yüksek...ama inan kimseye söylemeden paracıkları biriktirip, tek başıma gidip yaptırdım...çok isterdim çok...hele emzirdikten sonra ağlayasım gelirdi..
İnşallah en kısa zamanda sen de olursun..ameliyatı yapmadan önce araştır. bazı kızlar sorun yaşamış, ama bende şuana kadar bir olumsuz gelişmem olmadı..çok şükür...sadece bir güven verdi eser Hn, onda da yaptırdım..
canım bennde bu kadar bekledim , biraz daha beklerim biriktirip iy bir doktora ameliyat olmak istiyorum.. ne yapayım bu bende takıntı oldu artık istiyorum yaa.. eşimde maddi boyutu yüzünden istemiyor biliyorum ama ben ne yapıp edip biriktiririm bun parayı:)) çalışıyorum zaten bir sene olsun ama temiz ellerde olsun sorun yaşamayım istyorum .. çok tşkr ederim canım
darısı bana o zman canım ... çook tşkr ederimm
bence acele etmeden, para biriktirirken, doktorları araştır. Ne güzel zamanın olur herşey için. bence çok üzülme, en azından niyetin var. Niyet olduktan sonra zamanla hayırlısıyla olacak bu iş. Ben de 1 sene araştırdım ve oldum....
bayagıdır konusamadık Nasılsın?
Saltamcım nasılsın.Topigini geç gördüm.Hayırlı olsun.
Ne güzel mutlu mesut yazıyorsun.Ameliyattan vazgeçecegim yaa dediğin anı anımsadım bi an
Oy memişler memişler
türküsünü yolladım sana.Güle güle kullan.Bomba gibi duruyorlar.
Sevgiler.
selam canım, evet...vazgeçmiştim ve Eda Hn ı aramak için cebimi elime aldığım an Eda Hn aradı....vazgeçtim demiştim...sohbet ettik ve gene de hastaneye gitmiştim :)))))...insan ister istemez heyecan yaparmış..daha önce hiç ameliyat olmadığımdan olsa gerek ...ama çok şükür..İYİKİ DE OLMUŞUM....
senden nehaber??? yaralar iyileşti mi??? çocuklar nasıl bu arada??? kocaman öpüyorum ikiz kardeşleri :))))))
selam Turquaise, çok teşekkürler...memişler iyi, ben de yoğunluktan ölmek üzereyim...:))))))....ama düşündüm taşındım ve boşuna memişlerime yazık olmasan diye ölmekten vazgeçtim :)))))))))))))
şaka bir yana...çok iyiyim..sen nasılsın ??? gördüm resimlerini....tek kelimeyle HARİKAAAAAA......
Saltamcım ikizler iyi maşallah.Analarını nasıl dagıttılarsa ancak topluyoruz
iyiyiz şükür yavrişlerin mezunıyetleri var onların koşuşturması vs.yepisyeni memişlerle mezunıyet alışverişi falan dolanıyoruz.
Yaram kapandı kapanacak çok az kaldı.Yenı yenı memişlikler falan aldım.Yakında foto yapcam görüşürüz.Senınkılerde harbi bomba gibi.Çok begenıyorum.
Saglıcakla kullan.
ay ne güzel çocuklarla uğraşırken kendini de yenilemiş oldun..valla bravo !!! yaranın kapanacağından emindim, biraz stres yaptın sadece....:)))))
memişliklerini de güle güle kullan..ben valla hiç onları gıymek istemiyorum((((...giymeden çok güzel duruyorlar sanki...
evet kizlar bencede gerek yok artik boyle rahat ve guzelnasilsa artik ihtiyacimizda yokkkk
bazen giymiyorum inan....acayıp hoşuma gidiyor :)))))))))))))))))
seçtiğim doktorum 03.05.2012 için ameliyat tarihi verince, ameliyata 1 gün kala vazgeçtim..sadece belirsizlik ve korkudan kaynaklanan karar idi...vazgeçtiğimi doktoruma bildirmek için cebimi elime aldığımda doktor asistanı aradı ve uzun sohbet ettik. Ve ertesi gün sabah 11.00 da hastanedeydim.nasıl gittim, nasıl karar verdim hala kendime inanamıyorum. çünkü ailemde kimseye ama kimseye söylemedim. Bu arada 2 normal doğum yapmış, evli, 31 yaşında,160 cm boy,52 kg olan standart bir bayanım.
sanırım 12.30 da ameliyata alındım..o gün akşama kadar uyumuşum,arasıra uyanıp bişeyler dediğimi hatırlıyorum. akşam yemek verdiler, yürüttüler..ve ameliyat akşamından itibaren kendim lavaboya gidip, kalkıp yatabiliyordum.
ertesi gün taburcu oldum ama anestezi etkisi hala üzerimde vardı.eve gelir gelmez uyudum...akşam üstü yemek yedim...bugün 2 günüm ve düne göre çok daha iyiyim.hafif ağırlık var göğüslerimde,ağrı değil,ağırlık..sancı yok ama memişler sert..umarım herşey yolunda gider.şuan sıkıntım yok.
yüksek profil Mentor yuvarlak, biri 275 cc,diğeri 300 cc, meme ucundan kas zarı altı yapıldı.
selam canım.Boyum 170 kilom 55 doktorum 250-300 cc arası dedi cunku meme dokum azmış.damla takalım diyip durdu ama bi sonraki görüşmemde yuvarlak kas altı ıstıcem. Bana da mentor takıcaz dedi. göğüs ucunda iz kaldı mı kahverengi oldugu için daha çok belli olur dıye dusunuyorumda bılemedim şimdi.Böyle dolgun olsun dekoltem olsun psikolojim düzelsin falan istiyorum bi de yaz geldi şimdi herkes açık saçık giyiniyo benim vucut dumduz bi moralim bozuldu ki sorma gitsinteşekkür ederim tatlım şimdiden öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?