saltam1823 Meme Estetiği Ameliyatı

PuhahahahaResmen sesle guldum yanii. İlahi saltam:) dizinemi kacmissss. Fazla dusunmekten oluyor bunlar. Ben de bazi doktorlari ruyamda gormustum bi keresinde daha ameliyat olmadan

ne psıkolojıymıs bacım ya, herkez benzer ruyalar goruyormus bı benım sanıyordum zuhahahahahah cok guldum ya:) benımkını karnımda yakalamıstım, seninkıler dızıne kacmıs

ne psıkolojıymıs bacım ya, herkez benzer ruyalar goruyormus bı benım sanıyordum zuhahahahahah cok guldum ya:) benımkını karnımda yakalamıstım, seninkıler dızıne kacmıs

yaaa evet çok komik...düşünsene diz kapakları yerine cicişlerim vardı :))))))))))))))........

canım bennde bu kadar bekledim , biraz daha beklerim biriktirip iy bir doktora ameliyat olmak istiyorum.. ne yapayım bu bende takıntı oldu artık istiyorum yaa.. eşimde maddi boyutu yüzünden istemiyor biliyorum ama ben ne yapıp edip biriktiririm bun parayı:)) çalışıyorum zaten bir sene olsun ama temiz ellerde olsun sorun yaşamayım istyorum .. çok tşkr ederim canım

bence acele etmeden, para biriktirirken, doktorları araştır. Ne güzel zamanın olur herşey için. bence çok üzülme, en azından niyetin var. Niyet olduktan sonra zamanla hayırlısıyla olacak bu iş. Ben de 1 sene araştırdım ve oldum....

Saltamcım nasılsın.Topigini geç gördüm.Hayırlı olsun.

Ne güzel mutlu mesut yazıyorsun.Ameliyattan vazgeçecegim yaa dediğin anı anımsadım bi an

Oy memişler memişler
türküsünü yolladım sana.Güle güle kullan.Bomba gibi duruyorlar.

Sevgiler.

bayagıdır konusamadık Nasılsın?

selam Turquaise, çok teşekkürler...memişler iyi, ben de yoğunluktan ölmek üzereyim...:))))))....ama düşündüm taşındım ve boşuna memişlerime yazık olmasan diye ölmekten vazgeçtim :)))))))))))))

şaka bir yana...çok iyiyim..sen nasılsın ??? gördüm resimlerini....tek kelimeyle HARİKAAAAAA......

selam canım, evet...vazgeçmiştim ve Eda Hn ı aramak için cebimi elime aldığım an Eda Hn aradı....vazgeçtim demiştim...sohbet ettik ve gene de hastaneye gitmiştim :)))))...insan ister istemez heyecan yaparmış..daha önce hiç ameliyat olmadığımdan olsa gerek ...ama çok şükür..İYİKİ DE OLMUŞUM....

senden nehaber??? yaralar iyileşti mi??? çocuklar nasıl bu arada??? kocaman öpüyorum ikiz kardeşleri :))))))

Son düzenleme:

Saltamcım ikizler iyi maşallah.Analarını nasıl dagıttılarsa ancak topluyoruz

iyiyiz şükür yavrişlerin mezunıyetleri var onların koşuşturması vs.yepisyeni memişlerle mezunıyet alışverişi falan dolanıyoruz.

Yaram kapandı kapanacak çok az kaldı.Yenı yenı memişlikler falan aldım.Yakında foto yapcam görüşürüz.Senınkılerde harbi bomba gibi.Çok begenıyorum.

Saglıcakla kullan.

ben de cok ıyıyım evde vakıt gecırıyorum kakakakikiki işte resım yorumların ıcın tesekkurler bende cok memnunum :))))

ay ne güzel çocuklarla uğraşırken kendini de yenilemiş oldun..valla bravo !!! yaranın kapanacağından emindim, biraz stres yaptın sadece....:)))))
memişliklerini de güle güle kullan..ben valla hiç onları gıymek istemiyorum ((((...giymeden çok güzel duruyorlar sanki...

evet kizlar bencede gerek yok artik boyle rahat ve guzel nasilsa artik ihtiyacimizda yokkkk

çok iyi yaa hayırlı olsun bende aranıza katılacağım günü sabırsızlıkla beklıyorumm

selam canım.Boyum 170 kilom 55 doktorum 250-300 cc arası dedi cunku meme dokum azmış.damla takalım diyip durdu ama bi sonraki görüşmemde yuvarlak kas altı ıstıcem. Bana da mentor takıcaz dedi. göğüs ucunda iz kaldı mı kahverengi oldugu için daha çok belli olur dıye dusunuyorumda bılemedim şimdi.Böyle dolgun olsun dekoltem olsun psikolojim düzelsin falan istiyorum bi de yaz geldi şimdi herkes açık saçık giyiniyo benim vucut dumduz bi moralim bozuldu ki sorma gitsin teşekkür ederim tatlım şimdiden öptüm

dokun az madem, 300den aşağı düşünme bence. 250 küçük duracak gibi geliyor. nasıl bir boyut istediğini doktoruna iyi anlat ki O da ona göre belirlesin. seçilen yöntem de etkiler (kas altı, kas üstü, dual plan) gerçi büyüklüğü. vücut oranların...vb özellikler. benim de korkularımdan biriydi göğüslerimi küçük bulmak, o nedenle tekrar konuşmuştum boyut ile ilgili doktorumla. artık üç aşağı beş yukarı her şey ameliyatta belli olur zaten. örneğin doktorun 250yi küçük bulup daha fazla cc koyabilir. sen beklentilerini aktar, doktorundan emin ol, gerisi çok zor değil (umarım, henüz ameliyat olmadım çünkü)
beklemesi bile güzel :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…