-
- Konu Sahibi mellykelly
küsen, konuşmayan erkek en uyuz olduğum erkek tipinin başında geliyor. hiç çekilmez....ya şimdi bu sorunu halledersiniz ya da ömür boyu bu herifi çekersin, buna da can mı dayanır...adam gibi al karşına sakince konuş. bir ömür böyle mi geçireceğiz de. her evlilikte sıkıntılar, tartışmalar olur ancak bir şekilde orta yol bulunur. ne bu çocuk gibi...
Sabah altıya kadar resmen savaş verdik. Odada dağitmadigi yer kalmadı. Sinirinden yataklara yumruk attı. Bence kesinlikle psikolojisi bozuk eşimin. Ben sessiz kaldıkça çıldırdı. En sonunda kendini tutamadi ağzından hiç affı olmayacak bir kelime çıktı. Orospu dedi . İki kere üst üste tokat attım tüm gücümle evden kovdum. Sonra yalvar yakar özürler diledi ağladı. Gitti abdest aldı af dileyecegim Allah'tan sende beni affet falan. Defol naparsan yap dedim. Sonra geri geldi yine ozurler. Gel konuşalım her şeyi benden şikayetlerini söyle beyaz bı sayfa açalım yarından itibaren falan. Yine sinir krizi geçirmesin diye tamam dedim şundan şundan sikayetciyim. Daha yeni uyandik. O kadar moralsizim ki moralsiz tam tersi o o kadar sevgi dolu davraniyor ki.küsen, konuşmayan erkek en uyuz olduğum erkek tipinin başında geliyor. hiç çekilmez....ya şimdi bu sorunu halledersiniz ya da ömür boyu bu herifi çekersin, buna da can mı dayanır...adam gibi al karşına sakince konuş. bir ömür böyle mi geçireceğiz de. her evlilikte sıkıntılar, tartışmalar olur ancak bir şekilde orta yol bulunur. ne bu çocuk gibi...
Yaa neden öyle dedi ki çok kötü olmuşSabah altıya kadar resmen savaş verdik. Odada dağitmadigi yer kalmadı. Sinirinden yataklara yumruk attı. Bence kesinlikle psikolojisi bozuk eşimin. Ben sessiz kaldıkça çıldırdı. En sonunda kendini tutamadi ağzından hiç affı olmayacak bir kelime çıktı. Orospu dedi . İki kere üst üste tokat attım tüm gücümle evden kovdum. Sonra yalvar yakar özürler diledi ağladı. Gitti abdest aldı af dileyecegim Allah'tan sende beni affet falan. Defol naparsan yap dedim. Sonra geri geldi yine ozurler. Gel konuşalım her şeyi benden şikayetlerini söyle beyaz bı sayfa açalım yarından itibaren falan. Yine sinir krizi geçirmesin diye tamam dedim şundan şundan sikayetciyim. Daha yeni uyandik. O kadar moralsizim ki moralsiz tam tersi o o kadar sevgi dolu davraniyor ki.
Gitsin psikolojik tedaviye baslasin. Tedaviye baslayana kadarda affetmiyeceginizi soyleyin. Ne demek karisina o... demek ya.Sabah altıya kadar resmen savaş verdik. Odada dağitmadigi yer kalmadı. Sinirinden yataklara yumruk attı. Bence kesinlikle psikolojisi bozuk eşimin. Ben sessiz kaldıkça çıldırdı. En sonunda kendini tutamadi ağzından hiç affı olmayacak bir kelime çıktı. Orospu dedi . İki kere üst üste tokat attım tüm gücümle evden kovdum. Sonra yalvar yakar özürler diledi ağladı. Gitti abdest aldı af dileyecegim Allah'tan sende beni affet falan. Defol naparsan yap dedim. Sonra geri geldi yine ozurler. Gel konuşalım her şeyi benden şikayetlerini söyle beyaz bı sayfa açalım yarından itibaren falan. Yine sinir krizi geçirmesin diye tamam dedim şundan şundan sikayetciyim. Daha yeni uyandik. O kadar moralsizim ki moralsiz tam tersi o o kadar sevgi dolu davraniyor ki.
Saygı sınırı kalkarsa geri gelmez. Sizde sinmeye başlamışsınız...Sabah altıya kadar resmen savaş verdik. Odada dağitmadigi yer kalmadı. Sinirinden yataklara yumruk attı. Bence kesinlikle psikolojisi bozuk eşimin. Ben sessiz kaldıkça çıldırdı. En sonunda kendini tutamadi ağzından hiç affı olmayacak bir kelime çıktı. Orospu dedi . İki kere üst üste tokat attım tüm gücümle evden kovdum. Sonra yalvar yakar özürler diledi ağladı. Gitti abdest aldı af dileyecegim Allah'tan sende beni affet falan. Defol naparsan yap dedim. Sonra geri geldi yine ozurler. Gel konuşalım her şeyi benden şikayetlerini söyle beyaz bı sayfa açalım yarından itibaren falan. Yine sinir krizi geçirmesin diye tamam dedim şundan şundan sikayetciyim. Daha yeni uyandik. O kadar moralsizim ki moralsiz tam tersi o o kadar sevgi dolu davraniyor ki.
Nasıl olur ya? Tokadi feci çaktım ama gözünden yaş geldi hiç acımamNe orospulugumu gördün lan deseydin çok merak ediyorum ne dicek
Severek evlenince olur böyle kavgalar çokta şaapma
Bu doğru mu emin misiniz pfhjkkl eşine orospu deyince düşüyor mu nikahAllahtan mı af dileyecekmiş? Bu kadar inançlıysa arkadaşın sizinle imam nikahının düştüğünü, artık onunla aynı evde yaşamayacağınızı söyleyin ve gönderin! En nefret ettiğim insan tipi!
Sen de ona hakaret edince hatta sinirlenince olabilir küfür edersen eşinden tokatı yiyip gözünden yaş gelince ponçik kalbin kırılmasın ama !Nasıl olur ya? Tokadi feci çaktım ama gözünden yaş geldi hiç acımam
Önceden de mi böyleydi? Çocuk gibi. Tam boşamalık erkek.Benim kocam anasinin prensesi bı cok konuda maalesef
Dediği lafı asla savunmuyorum sadece merak ettiğim için soruyorum ara mesajları okumadım. Adam odaya kapadı kendini sonra nasıl tekrar aynı odaya geçtiniz?Sabah altıya kadar resmen savaş verdik. Odada dağitmadigi yer kalmadı. Sinirinden yataklara yumruk attı. Bence kesinlikle psikolojisi bozuk eşimin. Ben sessiz kaldıkça çıldırdı. En sonunda kendini tutamadi ağzından hiç affı olmayacak bir kelime çıktı. Orospu dedi . İki kere üst üste tokat attım tüm gücümle evden kovdum. Sonra yalvar yakar özürler diledi ağladı. Gitti abdest aldı af dileyecegim Allah'tan sende beni affet falan. Defol naparsan yap dedim. Sonra geri geldi yine ozurler. Gel konuşalım her şeyi benden şikayetlerini söyle beyaz bı sayfa açalım yarından itibaren falan. Yine sinir krizi geçirmesin diye tamam dedim şundan şundan sikayetciyim. Daha yeni uyandik. O kadar moralsizim ki moralsiz tam tersi o o kadar sevgi dolu davraniyor ki.