Salonda uyuyan koca

Bugün sinirle bana dışarıda mutlulugu verecek bin tane kadin var beni mutlu etmiyorsun diye bağırdı çağırdı. Öyle bir şeye cesaret edebilecegini düşünmüyorum haklı sebeplerim var bunun için fakat ilk defa bu tarz bir şey söyledi
Esim bana böyle bir cümle kursa ne yasamis ne yapmis olsak da tüm mutlu günlerim saniyesinde silinirdi o cümle kalirdi kalan cümleyle birlikte eşimi adliyeden eski eşim olarak ugurlardim yerinde olsam asla düzeltmeye calismazdim cunki bunları söyleyip yikan sen değilsin

İlk yıl inanılmaz kavgalar etmişsiniz, evler ayrılmış vs, peki eşiniz size hiç " beni mutlu etmiyorsun, dışarda bin kadın var beni mutlu edecek " dedi mi? Ya da siz evlendiğinize pişman olduğunuzda, bu hatayı nasıl yaptım diye kendi kendinizi yerken dönüp eşinize " lanet olsun senle evlendiğim güne, disarda bin erkek varken " gibi birşey dediniz mi? Cevabınız evet ise konu sahibi için de umut var demektir...
Bizde çok tartıştık eşimle ama ne ben dedim böyle bisey ne de eşim. Çok aşırı sinirli biriyim artık eşim sinirli olmamı Bile seviyor

Evlilikte yatak ayirmak cok kritik bir durum, ne kadar eski veya yeni olsun. Ne olursa olsun ne yasarsak yasayalim o yataga asla esime kus girmem , onu opup seni seviyorum demeden asla uyumam ,oda ayni sekilde bunu kural haline getirdik, bu sayede kusmek nedir bilmeyiz, tartisma yasanan zamanda en fazla 30 dakka sessiz kaliriz konuyu cozer ve normal hayata devam ederiz.Ki konular 3. Sahislarla ilgili ise asla ve asla kavga edilmez kuralimiz vardir , kimse icin birbirimizi kirmayacagiz kurali. Bu sayede herkes kendi ailesinde ki sorunu cozup ortak nokta bulup konu bitirilir. Kendi yanlislarimizla ilgili,oturup konusuruz, ben rahatsiz oldugumu belirtirim esimde ayni sekilde ve lutfen bir daha olmasin deyip konu kapanir ve keisnlikle ayni seyler tekrarlanmaz, Bu sayede 2 senede 1 defa tartisma yapmisligimiz var 8 yillik evliyiz . Bunun haricinde dunyanin bin bir turlu hali var , insan esiyle kus yatip, sabaha cikarmiyiz bilinmez. O yuzden eslerinizle ne olursa olsun kus uyumayin . 🤲🤚
Ne güzel sizin ilişkiniz için yaramış, bize yaramıyor aksine daha kötü oluyor her şey. Yatağa küs girmeyeceğiz diye sinirimizi atıyoruz içimize o sonra daha çok patlıyor. Bu kadar kural kural beni geriyor zaten 🥰

İş kıskançlık, evlendik iki aydan beri dışarı gezmeye adım atmadik, balayına henüz gidemedik. Güya bu haftasonu plan yapıyordu o da en son ki büyük tartismamiz yüzünden vazgecmis planından. Heveslendirme beni bundan sonra dedim diye küstü ve yine salona gitti
Küsmeye bahane arıyor belli ki, bu ne böyle? Tam bi manipülatif; böyleleri insanı kaygı hastası eder, sürekli diken üstünde olursun, neye kırıldı neye alındı neye bozulup aklınca cezalandıracak diye düşüne düşüne perişan olursun, özgüvenini kaybedersin.
Eşin normal değil, onun manipülasyonlarına gelme, kendinden şüphe etme.
Bir de, lütfen çocuk yapma.

İki aylık evlilik, haftanın iki günü tartışma ve her tartışma da karısından ayrı salonda uyuyan bir koca. Ben mi abartıyorum fakat bizden cidden bı bok olmaz mı? Şimdi gitti yine salonda uyumaya kapısını da kilitledi. Ben kaldım odada bir başıma
Evliliğimin illk günlerimde bunu ben yapardım biliyorum yanlış ama eşimde çok üzülürdü ama eşimi düzeltmeye yetti mi bunlar hayır:) eşinizin bunu farketmesi lazım bunlarla kimsenin kimseyi yola getiremeyecegini yanlış çözüm yolu olduğunu falan işte.. Bi de iyice huy haline geldi mi çekilmez oluyor alın adamakıllı karşınıza tartışma çıkarmadan yukselmeden konuşun huy haline geldi mi evlilik b.ka sarıyor

Konusarak sorunun kaynagini bulmayi denediniz mi? Biz hicbir zaman sorunu cozmeden gunu bitirmeyiz .
Ne güzel sizin ilişkiniz için yaramış, bize yaramıyor aksine daha kötü oluyor her şey. Yatağa küs girmeyeceğiz diye sinirimizi atıyoruz içimize o sonra daha çok patlıyor. Bu kadar kural kural beni geriyor zaten 🥰
Ve tbiki asla ve asla eski meseleler acilmaz , gecmis gectiyse umrumuzda olmaz. Mesela esinizi alip bir kafede oturun tartisginiz zaman. Ve sorunun kaynagini bulup halleddin. Suan kavgalisiniz demiyorum bu arada yanlis anlamayin, herhangi bir sorun oldugunda bunu deneyin. Ben hep boyle yaparim esimi kafeye cagiririm morelim bozuksa oda hemen anlar mesela ciddi bir konu konusulacagini. Ve kafeye gitmemin sebebi sonucta insanlar var etrafta sakin olmak durumundayiz, sakin sakin konusmak daha iiyi geliyor

Konusarak sorunun kaynagini bulmayi denediniz mi? Biz hicbir zaman sorunu cozmeden gunu bitirmeyiz .

Ve tbiki asla ve asla eski meseleler acilmaz , gecmis gectiyse umrumuzda olmaz. Mesela esinizi alip bir kafede oturun tartisginiz zaman. Ve sorunun kaynagini bulup halleddin. Suan kavgalisiniz demiyorum bu arada yanlis anlamayin, herhangi bir sorun oldugunda bunu deneyin. Ben hep boyle yaparim esimi kafeye cagiririm morelim bozuksa oda hemen anlar mesela ciddi bir konu konusulacagini. Ve kafeye gitmemin sebebi sonucta insanlar var etrafta sakin olmak durumundayiz, sakin sakin konusmak daha iiyi geliyor
İşte bu sizin kurallarınız. Biz gerçekten büyük kavgalıysak sokakta da kafede de kavga ederiz, sakin olmak durumunda değiliz 😅sorunu çat diye çözmek beni rahatlatmıyor çünkü o yatağa küs girmemek için sallapati bi çözüm süreci gibi oluyor bizim ilişkimizde. Akşam ayrı yattık, gece geldi gel hadi yat, özür dilerim sabah konuşuruz burda belin tutulur dedi yatağa geçtim, şimdi de konuştuk kapattık. Akşam olayın sıcaklığıyla olay büyüyecekti bizim ilişkimiz özelinde 🤷🏿‍♀️

İki aylık evlilik, haftanın iki günü tartışma ve her tartışma da karısından ayrı salonda uyuyan bir koca. Ben mi abartıyorum fakat bizden cidden bı bok olmaz mı? Şimdi gitti yine salonda uyumaya kapısını da kilitledi. Ben kaldım odada bir başıma
İçerde sohbet sitelerine girip sizi aldatıyor eminim. Eski eşim saçma sebeplerle kavga çıkarır, sonra beni bırakıp içerde uyur gibi yapardı. Meğer sohbet sitelerine girip beni aldatıyormuş. Hem de yakaladığımda 3 aylık evliydik.

Boşan. Net

Evlilikte yatak ayirmak cok kritik bir durum, ne kadar eski veya yeni olsun. Ne olursa olsun ne yasarsak yasayalim o yataga asla esime kus girmem , onu opup seni seviyorum demeden asla uyumam ,oda ayni sekilde bunu kural haline getirdik, bu sayede kusmek nedir bilmeyiz, tartisma yasanan zamanda en fazla 30 dakka sessiz kaliriz konuyu cozer ve normal hayata devam ederiz.Ki konular 3. Sahislarla ilgili ise asla ve asla kavga edilmez kuralimiz vardir , kimse icin birbirimizi kirmayacagiz kurali. Bu sayede herkes kendi ailesinde ki sorunu cozup ortak nokta bulup konu bitirilir. Kendi yanlislarimizla ilgili,oturup konusuruz, ben rahatsiz oldugumu belirtirim esimde ayni sekilde ve lutfen bir daha olmasin deyip konu kapanir ve keisnlikle ayni seyler tekrarlanmaz, Bu sayede 2 senede 1 defa tartisma yapmisligimiz var 8 yillik evliyiz . Bunun haricinde dunyanin bin bir turlu hali var , insan esiyle kus yatip, sabaha cikarmiyiz bilinmez. O yuzden eslerinizle ne olursa olsun kus uyumayin . 🤲🤚
İçimi parcaladi bu mesajınıza. Ebliliğimde ulaşmak istediğim nokta işte tam da bu. Ama karşımda yıllar içinde bana düşman olmuş her şeyi içine atmış bir adam var. Sabahın 5nde ben uyurken evden çıkmış not bırakıp. Ne zaman dönerim belli değil demiş.

Bu adamla konuşmak zerre işe yaramaz taktiğe taktik yapacaksınız.
Yalnız uyuyunca kötü hissediyorum dediğiniz için aklınca sizi cezalandırıyor yatak mi ayırıyor hadi yallah diyip yatak odasina bir güzel kurulacaksınız yok sayıp görmezden geleceksiniz.
Bak anasının prensesi böyle Boyle ya adam olacak ya da boşanacak .

Küsen erkek , kapıyı kitleyen ayrı yatan,her tartışmada evi terkeden giden en gıcık olduğum şey valla çekilmiyor bu ne yaaa... Eskiden kadın naz yapardı şimdi erkekler yapıyor kadın yapıcı olmaya çalışıyor Esra ezmecin'in dediği gibi kadın asla yalvarmamalı erkek yalvarabilir fıtrat bu isterlerse istemezlerse yol orda...

Dünya tersine dönüyor, erkekler salonda uyuyor, evi terk edip anasına gidiyor bunları da duydum ya :))
Hahaha aynen . Benim eski nisanli da şöyle olursa evden giderim , böyle yaparsan iki üç gün gelmem diyodu. Şimdi serbest dilediği kadar gelmesin 😂😂

Önce telefonuna bakmak istedim umursamadı sonrA bu yatağa bu gece gelmezsen bı daha hiç almayacağım seni allah şahidim dedim öfkeden deliye döndü beni tehdit mi ediyorsun diyerek geldi geçti yatağa, arkasını döndü sonra yine söylenmeye başladı hiç cevap vermedim kendi kendine tartıştı öfkelendi parladı sinirlendi. Böyle bir çocukla evliyim ne yazik ki
Yani arkadaş sizin gidip özür dilemenizi yatağa getirmenizi bekliyordu çünkü.Bu şekilde yaparak onurunu gururunu kırdınız doğal olarak öfkeden deliye dönmüş.
Bana kalsa haberi olmadan açacaksınız boşanma davasını,eline mahkeme kağıdı gelince öğrenecek.Onun çözümü yatak ayırmak sizin çözümünüz ise daha iş bitirici olurdu.
Ama anladığım kadarıyla kestirip atmadan biraz daha deneyip çözüm bulmaya çalışıyorsunuz.Bu şekilde en azından sizin de rest çekebileceğinizi gördü,bundan sonra da düzelmezse birşeyler yapılacak çok birşey kalmıyor, üzgünüm.

X