- 3 Ocak 2011
- 8.875
- 6.190
- 35
- Konu Sahibi mellykelly
bu adam isteklerini yaptırmak için bu şekilde davranmaya alışmış bırak kendi haline koca yatakta gömül uyu sende ne kafana takıyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşim iki gün önce yine bı sinir krizi geçirdi. Ve ciddi anlamda gemileri yaktım. Eğer psikolojik tedavi görmezse ailesine ve aileme yaptığı saçmalıkları anlatacağımı ve evden gitmesini isteyecegimi söyledim. Blöf değildi gerçekten yapmayı kafama koymustum. İkna oldu tsmam alalım dedi. Ertesi gün hemen bı psikologdan online randevu aldık.ve ilk çift terapimizi dün itibariyle gerçekleştirdik. İlk seansdan bile yaptığı anormallikleri başka birinden hemde profesyonel birinden duyması ise yaramış gibi görünüyor. En önemlisi düzelmeyi kafasına koymuş sorunların kendisinde olduğunu kabullenmiş.bu adam isteklerini yaptırmak için bu şekilde davranmaya alışmış bırak kendi haline koca yatakta gömül uyu sende ne kafana takıyorsun
ay ne güzel çok sevindimEşim iki gün önce yine bı sinir krizi geçirdi. Ve ciddi anlamda gemileri yaktım. Eğer psikolojik tedavi görmezse ailesine ve aileme yaptığı saçmalıkları anlatacağımı ve evden gitmesini isteyecegimi söyledim. Blöf değildi gerçekten yapmayı kafama koymustum. İkna oldu tsmam alalım dedi. Ertesi gün hemen bı psikologdan online randevu aldık.ve ilk çift terapimizi dün itibariyle gerçekleştirdik. İlk seansdan bile yaptığı anormallikleri başka birinden hemde profesyonel birinden duyması ise yaramış gibi görünüyor. En önemlisi düzelmeyi kafasına koymuş sorunların kendisinde olduğunu kabullenmiş.
Psikolojik tedaviye başladık. Dün ilk seansimizi aldık. Çok istekli ikinci seansı kendisi bekliyor sorunların kendinden kaynaklandığına ikna olduseni aldatıyor ya da aldatacak gibi geliyor bana çünkü eşinde ağır aşağılık kompleksi var.
umarım yanılırım.
seven erkek karısına böyle hakaret etmez böyle şeyler yapmaz.
Ay bu ne.Daha yeni yatak ayirmalar falan çocuk mu ? En güzel zamanlarınızı mahvetmeyin.İki aylık evlilik, haftanın iki günü tartışma ve her tartışma da karısından ayrı salonda uyuyan bir koca. Ben mi abartıyorum fakat bizden cidden bı bok olmaz mı? Şimdi gitti yine salonda uyumaya kapısını da kilitledi. Ben kaldım odada bir başıma
Doğrusu o zaten.Ben ise tam tersi görüşteyim , ne kadar küs kavgalı olursak olalım günün sonunda birbirimizin eşiyiz ve o yatağa beraber girmeliyiz. Aksi takdirde araya soğukluk girer yatakta tek başınayken kafada kurar da kurar insan oysa ne kadar kavga da etsek yine de seni sevmekten vazgeçmedim mesajı vermemiz gerek birbirimize sonuçta evlilik demek bir ömür demek her kavgada biraz biraz soğursak birbirimizden illa ki bir noktada tükeniriz
İnanın olmayınca olmuyor. 15 senelik evliyim. Hala sorunlar boşanmanın esigindeyiz suandaİki aylık evlilik, haftanın iki günü tartışma ve her tartışma da karısından ayrı salonda uyuyan bir koca. Ben mi abartıyorum fakat bizden cidden bı bok olmaz mı? Şimdi gitti yine salonda uyumaya kapısını da kilitledi. Ben kaldım odada bir başıma