- 8 Ekim 2018
- 310
- 104
- 28
-
- Konu Sahibi mellykelly
Kapıyı niye kilitliyor kiİki aylık evlilik, haftanın iki günü tartışma ve her tartışma da karısından ayrı salonda uyuyan bir koca. Ben mi abartıyorum fakat bizden cidden bı bok olmaz mı? Şimdi gitti yine salonda uyumaya kapısını da kilitledi. Ben kaldım odada bir başıma
Bence sadece bok değil sizden hiç bir şey olmaz bebeğimİki aylık evlilik, haftanın iki günü tartışma ve her tartışma da karısından ayrı salonda uyuyan bir koca. Ben mi abartıyorum fakat bizden cidden bı bok olmaz mı? Şimdi gitti yine salonda uyumaya kapısını da kilitledi. Ben kaldım odada bir başıma
Yok hayır severek evlendikTanımadan mı evlendiniz?
İş kıskançlık, evlendik iki aydan beri dışarı gezmeye adım atmadik, balayına henüz gidemedik. Güya bu haftasonu plan yapıyordu o da en son ki büyük tartismamiz yüzünden vazgecmis planından. Heveslendirme beni bundan sonra dedim diye küstü ve yine salona gittiKavgaların sebebi ne?
Ben ayrı uyundugunda feci yalnız hissediyorum bundan bahsettim de ona ama yok yine aynı tas aynı hamamAllah affetsin ben nolursa olsun aynı yatakta uyunacak yatağa küs girilmeyecek kafasını anlamıyorum pek. Ben şu an sinirliyim ve aynı yatakta yatmak istemiyorum, ben de salondayım mesela. Napim adamı dürtükleyip kavga mı edeyim saç başa, böyle atıyorum sinirimi. Gelip konuşmaya çalışmaz çalışsa kitlerim de kapıyı
Ama haftada 2 falan çok fazla şeyler. Hele ki 2 aylık bi evlilikte. Terapi almayı denediniz mi sorunlarınız için
Bu daha beter yaa adam barışmaya dair tüm yolları kapatıyorDaha önceki yaptığında kapiyi açıp konuşmuştum. Gelip konusmayayim diye kilitliyor
Ben ayrı uyundugunda feci yalnız hissediyorum bundan bahsettim de ona ama yokAllah affetsin ben nolursa olsun aynı yatakta uyunacak yatağa küs girilmeyecek kafasını anlamıyorum pek. Ben şu an sinirliyim ve aynı yatakta yatmak istemiyorum, ben de salondayım mesela. Napim adamı dürtükleyip kavga mı edeyim saç başa, böyle atıyorum sinirimi. Gelip konuşmaya çalışmaz çalışsa kitlerim de kapıyı
Ama haftada 2 falan çok fazla şeyler. Hele ki 2 aylık bi evlilikte. Terapi almayı denediniz mi sorunlarınız için
Benim kocam anasinin prensesi bı cok konuda maalesefDünya tersine dönüyor, erkekler, salonda uyuyor, evi terk edip anasına gidiyor bunları da duydum ya :))
Bahane.İş kıskançlık, evlendik iki aydan beri dışarı gezmeye adım atmadik, balayına henüz gidemedik. Güya bu haftasonu plan yapıyordu o da en son ki büyük tartismamiz yüzünden vazgecmis planından. Heveslendirme beni bundan sonra dedim diye küstü ve yine salona gitti
O zaman severek boşanın, bu ne Allah aşkınaYok hayır severek evlendik