Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben EFSANE MOBİLYA dan aldım bunu yerimseniben Süper yerimseniben
Ama fiyatını bilmiyorum 1.800YTL imiş kanımca
Yanlış anlama ama ben bunların hiçbirini hiç beğenmedim canım.Çok güzel modern şeyler var şimdi.Bellona,İpek falan böyle şeyler niye bakıyorsun ki.Hem bence modeller hiç güzel değil hem de Türkiye'nin her yerinde birsürü kişinin evinde bunlardan var.Bence bütçenize göre iyi bir mobilyacıya bakın
Yanlış anlama ama ben bunların hiçbirini hiç beğenmedim canım.Çok güzel modern şeyler var şimdi.Bellona,İpek falan böyle şeyler niye bakıyorsun ki.Hem bence modeller hiç güzel değil hem de Türkiye'nin her yerinde birsürü kişinin evinde bunlardan var.Bence bütçenize göre iyi bir mobilyacıya bakın
Bence bizzat gidip mağazadan gör. Katologdan beğendiğini mağazada görünce hiç beğenmiyor insan. Gençlere krem rengini pek yakıştırmıyorum nedense. Çok klasik duruyor sanki. Ama alacak olsaydım jival i alırdım. Benim takımımda kırmızı renkli. Biraz cıvıl cıvıl olsun istemiştim öğle de oldu.
Zebranonun kezman modelini köşel olduğu için almamıştık.aynısının normal iki 3.5 luk bir tekli olarak bir mobilyacıya yaptırdık.Bir mobilya dekorasyon sitesinden bulduk.İtalyan bir firmanın.Harika oldu.Nette beğendiğin bir modeli iyi bir mobilyacıya olmak şartıyla yaptırabilirsin.Daha uyguna geliyor.Dediğin gibi marka fiyatı olmuyor.Zebrano bize köşeliye 4500 teklisine 1250 demişti.3500e yaptırdık.Daha güzel oldu
salon takımı arıyorum modern tarzda bişey ler bakıyoruum bi iki örnek vercem ffikirlerinizi yazarmısınız?hihoyyythihoyyyt:teytey: