- 23 Aralık 2012
- 7.320
- 49.090
- Konu Sahibi nazeninnn3832
Aaaa Haydar Dümen Bey hani ölmüştün sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa Haydar Dümen Bey hani ölmüştün sen
özür dilerim bir dahakıne montlu deneyecegım affetMontla sevişmen lazım hamile kalmak için.
Montla sevişmediysen hamile kalmıyosun hiç mi öğretmediler biyoloji dersinde montun önemini.
abla beni strese sokmayın Allah ıcın yaYanlış biliyorsunuz, vajinismuslar bile hamile kalabılıyor
Yemeseydin o zaman halt şekerim, ya da önlemini alsaydın. Derdi sana, bize değil.cok tesekkur ederim espırı oldugunu bılıyorum ama nolur soyleme boyle seyler korkuyorum ben aaa
haklısın tanı ama strese gırıyorum herkes yok diyor sen oyle dıyınce stres oldumYemeseydin o zaman halt şekerim, ya da önlemini alsaydın. Derdi sana, bize değil.
sadece ıstedıgım bilgiliysen net bir sey söyleyip ıcımı rahatlatmanYemeseydin o zaman halt şekerim, ya da önlemini alsaydın. Derdi sana, bize değil.
Yanlış olan nedir penisin vajinaya girip boşalmasıyla hamilelik oluştuğunu söylemem mi? Doğrusunu anlatın da öğrenelim o zaman, vajinismuslar ilişkiye girmeden nasıl hamile kalıyorlar?Yanlış biliyorsunuz, vajinismuslar bile hamile kalabılıyor
Ben net olarak söyleyeyim sana. Eğer tam olarak anlattığın gibiyse asla ama asla hamile değilsin.sadece ıstedıgım bilgiliysen net bir sey söyleyip ıcımı rahatlatman
ablam sen haklısın ılıskıye girmeden olmaz ama ben yine de stres olmustumYanlış olan nedir penisin vajinaya girip boşalmasıyla hamilelik oluştuğunu söylemem mi? Doğrusunu anlatın da öğrenelim o zaman, vajinismuslar ilişkiye girmeden nasıl hamile kalıyorlar?
evet tam oyle cok tesekkur ederim her sey gonlunce olsunBen net olarak söyleyeyim sana. Eğer tam olarak anlattığın gibiyse asla ama asla hamile değilsin.
Rica ederimevet tam oyle cok tesekkur ederim her sey gonlunce olsun
Biraz daha biyoloji okumalısınız, yüzeysel temastan bile gebelik olusabilir, vajınanın tümden kapalı oldugunu düşünüyor olamazsınız, burada bile vajinusmusken hamıle kalanlar var, cocugu 5 yaşına gelmişken ancak yenebilmişYanlış olan nedir penisin vajinaya girip boşalmasıyla hamilelik oluştuğunu söylemem mi? Doğrusunu anlatın da öğrenelim o zaman, vajinismuslar ilişkiye girmeden nasıl hamile kalıyorlar?
ablam korkutma beni lütfenBiraz daha biyoloji okumalısınız, yüzeysel temastan bile gebelik olusabilir, vajınanın tümden kapalı oldugunu düşünüyor olamazsınız, burada bile vajinusmusken hamıle kalanlar var, cocugu 5 yaşına gelmişken ancak yenebilmiş
Ben size okumanız yönünde tavsiye versem daha yerinde olur. Zira ben bu işin okulunu okumuş 10 yıllık hemşireyim :) Yüzeysel temas veya zevk suyundan hamile kalma oranı çok çok düşüktür, özellikle de kıyafet üzerinden sürtünme durumu mevcutsa ihtimal sıfırdır. Ayrıca vajinanın yapısını da çok iyi biliyorum defalarca kez vajinal doğumda bulundum ve doğum da yaptım :) Bu konu için daha fazla vakit ayırmayacağım iyi akşamlar.Biraz daha biyoloji okumalısınız, yüzeysel temastan bile gebelik olusabilir, vajınanın tümden kapalı oldugunu düşünüyor olamazsınız, burada bile vajinusmusken hamıle kalanlar var, cocugu 5 yaşına gelmişken ancak yenebilmiş
Yahu korkmana ne gerek var. Adamın ortada şeyi yok bişeyi yok nasıl hamile kalacaksın.ablam korkutma beni lütfen
Gercekten bir bitemediniz yaaa surtunmeyi biliyosun ama ic camasiri efosmanli halde hicbirseyin temas etmeden sanirim hava yoluyla hamile kalmayacagini bilmiyorsun . Artik bunlari samata icin yazildigini dusunucem cunku hep ayni hikayeler.gercekten cok korkuyorum nolur dalga gecmeyın yanı stres oluyorum ve kendime zarar vermekten korkuyorum sevgılımle 3 gun once surtunmeyle ılıskı yasadım bılıyorum surtunmeyle kolay kolay gebe olunmaz bazı insanlar cok ugrasıyor ama ben daha gencim benı mazur görün lutfen benım alt camasırım vardı onunda esofmanı hıcbır sey temasta etmedı hatırladıgım kadarıyla ama dogurganlık gunumdeydım ve hamıle olmadıgımı bılıyorum ama cok stresım hamile kalınmaz de mı oyle reglıme daha 10 gun var ama korkumdan öluyorum eger oyle bir sey olursa aılemede soyleyemem kendımı oldururum gercekten yardım edın nolur olmaz de mı
tesekkur ederimmmmmYahu korkmana ne gerek var. Adamın ortada şeyi yok bişeyi yok nasıl hamile kalacaksın.
abla kızma valla yasadım haklısın uzgunum optumGercekten bir bitemediniz yaaa surtunmeyi biliyosun ama ic camasiri efosmanli halde hicbirseyin temas etmeden sanirim hava yoluyla hamile kalmayacagini bilmiyorsun . Artik bunlari samata icin yazildigini dusunucem cunku hep ayni hikayeler.
Bukadar korkuyorsanız girmeyin şu işlere hem oynasiyosunuz hemde korkuyosunuz hamilesin hayırlı olsun şimdidengercekten cok korkuyorum nolur dalga gecmeyın yanı stres oluyorum ve kendime zarar vermekten korkuyorum sevgılımle 3 gun once surtunmeyle ılıskı yasadım bılıyorum surtunmeyle kolay kolay gebe olunmaz bazı insanlar cok ugrasıyor ama ben daha gencim benı mazur görün lutfen benım alt camasırım vardı onunda esofmanı hıcbır sey temasta etmedı hatırladıgım kadarıyla ama dogurganlık gunumdeydım ve hamıle olmadıgımı bılıyorum ama cok stresım hamile kalınmaz de mı oyle reglıme daha 10 gun var ama korkumdan öluyorum eger oyle bir sey olursa aılemede soyleyemem kendımı oldururum gercekten yardım edın nolur olmaz de mı
Öyle deme bende küçükken öpüşünce hamile kalır sanıyodum. Bi de annem demişti ki sen benim göbeğimin deliğinden çıktın. Ondan göbek deliğim var demişti.Gercekten bir bitemediniz yaaa surtunmeyi biliyosun ama ic camasiri efosmanli halde hicbirseyin temas etmeden sanirim hava yoluyla hamile kalmayacagini bilmiyorsun . Artik bunlari samata icin yazildigini dusunucem cunku hep ayni hikayeler.