lutfen bana dalga gecmeyecek bırılerı yardım edebılır mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahahah abla şımar vallahi senın sayende geceleri uyku uyuyabılecegım
Sen rahat ol oyle birşey asla ama asla olamaz ah kuzu keske o kadar olsa kımse burda dert yanmaz sen ıcını rahat tut ama oyle seyler yapmıyoruz bak tehlikeli seyler yok Allah korusun o heycanla anlayamazsınız sonra farklı seyler olur asla bak smdı rahatça uyu takma boyle seylerı stres yapma adetın gecıkmesın şimdi iyi geceler 😘😴🌙

Sen rahat ol oyle birşey asla ama asla olamaz ah kuzu keske o kadar olsa kımse burda dert yanmaz sen ıcını rahat tut ama oyle seyler yapmıyoruz bak tehlikeli seyler yok Allah korusun o heycanla anlayamazsınız sonra farklı seyler olur asla bak smdı rahatça uyu takma boyle seylerı stres yapma adetın gecıkmesın şimdi iyi geceler 😘😴🌙
iyi geceler canım ablam Allah sana boy boy guzel cocuklar nasıp etsın hep mutlu ol bu arada ısımlerımız aynı benim de damla ama malum sartlar yazamadım cok dikkat et kendıne ❤️

gercekten cok korkuyorum nolur dalga gecmeyın yanı stres oluyorum ve kendime zarar vermekten korkuyorum sevgılımle 3 gun once surtunmeyle ılıskı yasadım bılıyorum surtunmeyle kolay kolay gebe olunmaz bazı insanlar cok ugrasıyor ama ben daha gencim benı mazur görün lutfen benım alt camasırım vardı onunda esofmanı hıcbır sey temasta etmedı hatırladıgım kadarıyla ama dogurganlık gunumdeydım ve hamıle olmadıgımı bılıyorum ama cok stresım hamile kalınmaz de mı oyle reglıme daha 10 gun var ama korkumdan öluyorum eger oyle bir sey olursa aılemede soyleyemem kendımı oldururum gercekten yardım edın nolur olmaz de mı
Korkma bu şekilde hamile kalınmaz, ama bu kadar korkuyorsan bir dahakine daha dikkatli ol hayatını yakma bu şekilde kalmazsın ama ileri gidersin bir gün kalırsın

Hamile kalırsan söyle sevgiline eşofmanla toplu alanlara oturup milleti zor duruma sokmasın sjsh nüfus patlaması yaşatır ülkeye

gercekten cok korkuyorum nolur dalga gecmeyın yanı stres oluyorum ve kendime zarar vermekten korkuyorum sevgılımle 3 gun once surtunmeyle ılıskı yasadım bılıyorum surtunmeyle kolay kolay gebe olunmaz bazı insanlar cok ugrasıyor ama ben daha gencim benı mazur görün lutfen benım alt camasırım vardı onunda esofmanı hıcbır sey temasta etmedı hatırladıgım kadarıyla ama dogurganlık gunumdeydım ve hamıle olmadıgımı bılıyorum ama cok stresım hamile kalınmaz de mı oyle reglıme daha 10 gun var ama korkumdan öluyorum eger oyle bir sey olursa aılemede soyleyemem kendımı oldururum gercekten yardım edın nolur olmaz de mı
Birincisi sürtünme cinsel ilişki yöntemi değil. İkincisi penis vajinaya tamamen girip boşalması lazım hamilelik bu şekilde gerçekleşiyor. Üçüncüsü kendini öldürmeyi düşündüğün eylemleri yapma.

Aklıma bir haber gelmişti bugün. Neyse boşver susayım ben 😅😂 iç çamaşır varmış, sürtünme ile zevk suyu, sperm falan girmeden hamile kalamazsin. Be relax ! Stres yapma, yok bişi yok bişi

Montla sevişmen lazım hamile kalmak için.
Montla sevişmediysen hamile kalmıyosun hiç mi öğretmediler biyoloji dersinde montun önemini. 😒

Sen donlu, sevgilin don artı eşofman.. Vajinaya giriş yok, ortada penisle vajinanın hasretle vuslata ermesi yok.. Sürtünme kuvvetiyle kıyafetler aşınmış yeni yeryüzü şekilleri oluşmuştur en fazla. Daha da hamile miyim dersen, uzaylıların yusuf güneyle İsraili boykot edeceğine de inan.
Aaaa Haydar Dümen Bey hani ölmüştün sen 🙄

Birincisi sürtünme cinsel ilişki yöntemi değil. İkincisi penis vajinaya tamamen girip boşalması lazım hamilelik bu şekilde gerçekleşiyor. Üçüncüsü kendini öldürmeyi düşündüğün eylemleri yapma.
Yanlış biliyorsunuz, vajinismuslar bile hamile kalabılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X