• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''Salon Dekorasyon'' Yarışma Anketi

Salon Dekorasyon Yarışma Anketi

• 1. Salon Dekorasyon

OY: 7 2,2%
  • 2. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]5.Kartanesi:hooray:[/COLOR]

OY: 25 7,7%
  • 3. Salon Dekorasyon

OY: 2 0,6%
  • 4. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]1.Gülsemin:hooray:[/COLOR]

OY: 128 39,5%
  • 5. Salon Dekorasyon

OY: 2 0,6%
  • 6. Salon Dekorasyon

OY: 13 4,0%
  • 7. Salon Dekorasyon

OY: 9 2,8%
  • 8. Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]3.Safir:hooray:[/COLOR]

OY: 21 6,5%
  • 9. Salon Dekorasyon

OY: 12 3,7%
  • 10.Salon Dekorasyon

OY: 4 1,2%
  • 11.Salon Dekorasyon

OY: 5 1,5%
  • 12.Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]2.deryalım 1974:hooray:[/COLOR]

OY: 56 17,3%
  • 13.Salon Dekorasyon [COLOR="Red"]4.köfte:):hooray:[/COLOR]

OY: 40 12,3%

• Ankete Katılan
    324
hepinizi kutlarım arkadaşlar.
be zaten oyumu 4.ye vermiştim.:)

Şenizbersule abla tüm emeklerin icin oncelikle sana
vebanaoy veren tum arkadaslarima tesekkur ederim Allah hepimizin evine bil bereket huzur saglik nese versinŞenizŞeniz

emegi gecenlere tesekürler yarismacilara da teprikler
yorumda cok kalabalik duruyor demisler ama resimde öyle cikti yoksa öyle degil
herkese tesekürler artik bidaki yarismada görüsmek üzeri

4 :asigim:
9:asigim:
ikiside çok güzel çok şık 9'un şark bölümü
beni çok etkiledi ama düşündüm düşündüm 4'ün kırmızısında karar kıldım
kimin evi acaip meraklardayım
çünkü gerçekten çok güzel :asigim:

evet bütün ev salonları çok güzeller bende merak ettim bu salonlar kimlere ait bende 9 numaralı salonu beğendim şark köşelere bayılırım
ama malesef 12 yi tuşladım tercihim 9 uda tuşlamaktı bir hakkım varmış meger:çok üzgünüm:

emegi gecenlere tesekürler yarismacilara da teprikler
yorumda cok kalabalik duruyor demisler ama resimde öyle cikti yoksa öyle degil
herkese tesekürler artik bidaki yarismada görüsmek üzeri

yok bence 12no çok güzeldi. ben oyum sanaydı. renkler çok içaçıcı ferah geldi bana.a.s.

canım GÜLSEMİN terik ediyorum seni...
gerçekten salonun çok güzelmiş ya...ben de bayıldım...
ve ahşap solan çok güzeldi..
z@z@ cım senin salonunu da annem acayip beğendi...
bütün ark tebrik ediyorum...
evinizde huzurlu mutlu oturun inşallah.....

bütün arkadaşları tebrik ediyorum:1hug:benim iki kardeşim katıldığı için (elfni ve tubiornattubi)tabi ki onlar favorimdi yerimseniben yanlış anlaşılmasın,objektif baktığımda da o tarzdan hoşlanıyoruma.s ama daha oy hakkım olsadı Talin'in ,Safir'in(özellikle mavi çiçekli resme bayıldım)ve Deryalım'ın salonlarını beğenmiştima.s.

DERECEYE GİREN BÜTÜN ARKADAŞLARI KUTLARIM

BERŞULEM GÖZÜN AYDIN,
SENİN VE SAZ ARKADAŞLARININ ELLERİNE SAĞLIK:hooray:

Gülseminim ve diğer arkadaşlar evlerinde huzurla sağlıkla otursunlar hepsi birbirinden güzeldi.
Bende gülsemine oy vermişim çok beğendim salonunu Allah sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin Şeniz

tebrikler hanımlar,
hepinizin emeğine ellerine sağlık...
allah huzur içinde yaşamayı nasip etsin...
a.s.

Gülsemincim birinciliğini kutlarım canım Şeniz

köftecim oyum sanaydı.. :asigim: Çok şirin ve sıcak bir evin var.. Gelirsem halıya yatarım haberin olsun yerimseniben

Diğer arkadaşları tanımıyorum, ama önemli değil... Herkese, evinde öncelikle sağlıkllı sonrasında da huzurlu ve keyifli bir yaşam diliyorum.

Berşulem.. bunlar da sana.. emeklerine.. a.s. a.s. a.s.

arkadaşlar o salonlarda hep güzel günler geçirmenizi dilerim
berşule çok hoş bir yarışmaydı emeğine sağlık

dereceye giren arkadaşlarım tebriklerimi sunuyorum a.s.:hooray:yalnız bu yarışmadan kendimede bir pay çıkardım demek ben çok zevkliymişim bütün beyendiğim ayyy buda harikaymış dediklerim derecelendirilmiş bende kendi kendimi tabrik ediyoruma.s.tatlicadiarzu

dereceye giren salon sahiplerini kutlarım bende modern döşenmiş salonları seviyorum gülseminciğim bende 4 numaraya oy kullanmıştım demekki senin salonunmuş özellikle duvardaki panoya ve aksesuarlarına bayıldım aslında ilk 5e girenlerin hepsini beğenmiştim
huzur içinde oturursunuz inşallah salonlarınızda sevgiler

Gülsemincim birinciliğini kutlarım canım Şeniz

köftecim oyum sanaydı.. :asigim: Çok şirin ve sıcak bir evin var.. Gelirsem halıya yatarım haberin olsun yerimseniben

Diğer arkadaşları tanımıyorum, ama önemli değil... Herkese, evinde öncelikle sağlıkllı sonrasında da huzurlu ve keyifli bir yaşam diliyorum.

Berşulem.. bunlar da sana.. emeklerine.. a.s. a.s. a.s.

canım benimm çok teşekkür ederim a.s. diyet grubundada 13. takımdım burdada şans eseri salonum 13 numaraya denk geldi doğum günümde 13 var bu 13lerde bi kerametşakkıdı buarada beklerim halı paspas olsun sana :dance:

oy veren vermeyen herkese çok teşekkür ederim berşulecim emeklerine sağlıka.s.a.s.a.s.
rabbim herkese yuvasında huzurla yaşamayı nasip etsin
öneleride dikkate alıyorum vitrindeki kurumuş çiçekleri kaldırdım saten yerleri orası değilde bi kaç gündür ordalardı :uhm:
ama oyuncakları kaldıramıycam onlar salonumuzun neşeleri her birinin ayrı önemi var eve oyuncak havyan çiftliği kuramaya karar verdik:roflol::roflol::roflol:
lcd sehpamın küçük olduğunun malesef bende farkındayım ama onu yok etmek için duvar sticerlarından sipariş ettim onlar geldiğinde duvarda süper değişiklikler olucak :teytey:
tekrar herkese çok tşk ederim a.s.

Tebrikler Gülsemin oyum senden yanaydı:)
Katılan tüm arkadaşları kutluyorum..Hepinizin dekorasyonu güzeldi..
Emeğinize sağlık arkadaşlar ve Berşule hanım..

ben de bişeyler yazayım bari :)) oy verenlere teşekkürler perdelierim için konuşucimm camımız oval ordan belli olmuyo ama baya da büyük oraya stor yaptırmamız imkansızdı maddi açıdan :D diğer odam da stor var zaten :)
ayrıca ben de TV ünitesi tarzında bir mobilya istiyordum ama böyle olabildi malesef ben de elimdekilerle odamı güzelleştirmeye uğraşıyorum konsolun üstüne bir tablo alıcam o zaten hep aklımda da daha alamadım
bi de avizelerimizi çook seviyoruz odaya da uyduğunu düşünüyoruz biz üzerinde piri reisin haritası var ;) benden bu kadaaar
allah herkese mutlu evlerde yaşamayı nasip etsin

Back