Saldırıya Uğradım - İşte yüzüm

gece yarısı çığlık attım apartmanda. dediğiniz tren hattını ailecek sürekli kullanırız aman rabbim nasıl bir şeydir bu. çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin arkadaşım ne diyeyim şok oldum. ya bu işin polis kısmı yokmu soruşturma falan, orada onu yapan itleri yakalayamazlarmı bişey yapmak lazım başkalarının başına daha beter şeyler gelebilir yakalanmazsa bunlar!!!! ay şok oldum etrafımdaki herkese anlatıp uyarıcam olamaz ya. ama anlatın polise gidin, kesin oralardan birisidir yapanlar. muhtemelen de ergenler, içip veya bali çekip yapmışlardır

Ömrünüz boyunca görüp göreceğiniz en kötü şey bu olsun ve Rabbim acil şifalar versin.
Her sabah o güne dair bir sürü planla uyanıyoruz.Hatta sonraki gün, sonraki hafta ve hatta sonraki yıllar için. Her an herşeyin olma ihtimalini bilsek de bu gerçeği bir kenara bırakarak yaşıyoruz. Yazınızdan sonra düşündüm de, dün sabah kaç insan yeni planlarla uyandı ve kim bilir kaç kişi bir daha asla eskisi gibi olmayacak bir yaşam devam ettirmek zorunda şimdi.O taşı atan kişinin niyeti neydi? Belki bir gurup çocuk kendince oyun oynamak niyetindeydi neye sebep olduklarını düşünmeden, belki de bambaşka niyetler vardı altında. Allah merhamet duygusuyla yetişmemiş insanlardan korusun.

Geçmiş olsun canım Allah şifalar versin.
Hepimiz tesadüfen yaşıyoruz ve başımıza her an ne geleceğini bilmiyoruz.
Allah beterinden korumuş daha kötüsü de olabilirdi.
O çevreden hep bu tip olayları duyuyoruz ama nedense önlenemiyor.
Arada bir sivil polisler oralarda gezinip suç üstü yapsalar cesaret edemezler sanırım.

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. Daha kötülerini düşünme moralini daha da bozma.
Kötülüklerin ne zaman gelip bizi bulacağı belli olmuyor malesef.

üzüldm gerçekten, özelliklede esinizin "öldügünü sandm" demesine :26: çok geçmis olsun Allah daha büyük kazalardan korusun

canim öncelikle cok gecmis olsun ne kadar uzuldum anlatamam:43:
bende yeni evlendim bi an kendimi senin yerine koydum:50: Allahim korumus daha kötusude olabilirdi...
Allah acil sifalar versin canim.... insallah bi önce iyilesir bu kötu gunu geride birakirsin ;)
tekrardan cok buyuk gecmis olsun....

Çok çok geçmiş olsun. Aklıma ilk gelen nazar oldu nedense. Umarım sorumlusu bir an önce yakalanır.

hayretler içinde okudum.insanlar ne denli vijdansız olmuş.bir insanın hayatı bu kadar basit mi..?çok çok geçmiş olsun...:50:

Allah hepinizden razı olsun. Sanırım acil şifa dualarımız kabul oluyor. Allah'ıma bin şükür sol gözüm yarım da olsa açıldı artık. Morluklarım bayağı bir azaldı, göz çevrelerim sapsarı oldu. Şişliklerim de eskisine göre daha az. Malesef yemek yerken burnumun üst tarafı çok kötü sızlıyor, onun haricinde ağrım olmuyor.

Atlatıyorum yani. Doktorun 1 hafta dediği aşamaya 4 günde geldim çok şükür...

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin...
Bir dakika sonra ne olacağımız hiç belli değil sahiden.
Başka insanların hayatını karartmaktan kaçınmıyor bazı insanlar
Allah böylelerine fırsat vermesin.

çok geçmiş olsun. Nasıl insanlar bunlar, hiçmi vicdan yok, aile terbiyesi yok. neyin hırçınlığı, neyin isyanı bu. Her kafası bozulan çıksın sokağa birilerine zarar versin o zmn. sokakta yürümeye korkar olduk. Her küt sesine bomba patladı sanıyorum artık. yeni evliymişsin, kimbilir senelerce evliliğinin ilk günlerini hayal ettin, ilk günlerinde bunları yaşadın. ama böyle engeller insanları birbirine dahada kenetlendiriyor. Eşinle aranda çok farklı hassas bi bağ oluşmuştur şimdi. bende 20 eylülde evlendim, düğünümüzdan 10 gün önce trafik kazası geçirdi eşim, kaburgasında ufak bi çatlakla atlattı. Kazadan sonraki gün hastaneden çıkıp eve geldiğimizde, inan ne düğün ne başka bişe gözümde yoktu. Eşim yalnız yaşadığı için, annemle babamda kaldık. o ev, annemin babamın verdiği huzur. 3 gün ikimizde evden çıkmadık, eşim ayağa kalkarken bile acı çekiyodu zaten. Annemlerin evinde kendimi güvende hissediyordum, o evden hiç çıkmak istemedim. dördümüz hep orda yaşayalım hiçbiyere gitmeyelim hissettim. Hala üzerimden tam atmış değilim. Kaza haberini telefonla öğrenmiştim. önce arayıp ulaşamamıştım, 5 dk sonra biri arayıp haber verdi. şuan arayıpta ulaşamazsam tüylerim diken diken oluyor. Ben eşimden ve annemden babamdan uzaktayım, başka şehirde memurum. Olurda aradığımda açmasınlar telefonu kafamda türlü türlü senaryolar kuruyorum. Engel olamıyorum kendime. Keza ben uyuyakalıp tlfnu açmazsam komşularımı arıyolar annemler, kapıya komşular gelip uyandırıyo. Aile boyu pinpirikli insanlar olduk. Daha önceden annem çok ciddi bi hastalık geçirmişti, 3 senedir anneme arayıp ulaşamazsam yüreğim hop hop atardı. Bitek annemeydi ama şimdi herkese öyle oldum:(

çok geçmiş olsun. Nasıl insanlar bunlar, hiçmi vicdan yok, aile terbiyesi yok. neyin hırçınlığı, neyin isyanı bu. Her kafası bozulan çıksın sokağa birilerine zarar versin o zmn. sokakta yürümeye korkar olduk. Her küt sesine bomba patladı sanıyorum artık. yeni evliymişsin, kimbilir senelerce evliliğinin ilk günlerini hayal ettin, ilk günlerinde bunları yaşadın. ama böyle engeller insanları birbirine dahada kenetlendiriyor. Eşinle aranda çok farklı hassas bi bağ oluşmuştur şimdi. bende 20 eylülde evlendim, düğünümüzdan 10 gün önce trafik kazası geçirdi eşim, kaburgasında ufak bi çatlakla atlattı. Kazadan sonraki gün hastaneden çıkıp eve geldiğimizde, inan ne düğün ne başka bişe gözümde yoktu. Eşim yalnız yaşadığı için, annemle babamda kaldık. o ev, annemin babamın verdiği huzur. 3 gün ikimizde evden çıkmadık, eşim ayağa kalkarken bile acı çekiyodu zaten. Annemlerin evinde kendimi güvende hissediyordum, o evden hiç çıkmak istemedim. dördümüz hep orda yaşayalım hiçbiyere gitmeyelim hissettim. Hala üzerimden tam atmış değilim. Kaza haberini telefonla öğrenmiştim. önce arayıp ulaşamamıştım, 5 dk sonra biri arayıp haber verdi. şuan arayıpta ulaşamazsam tüylerim diken diken oluyor. Ben eşimden ve annemden babamdan uzaktayım, başka şehirde memurum. Olurda aradığımda açmasınlar telefonu kafamda türlü türlü senaryolar kuruyorum. Engel olamıyorum kendime. Keza ben uyuyakalıp tlfnu açmazsam komşularımı arıyolar annemler, kapıya komşular gelip uyandırıyo. Aile boyu pinpirikli insanlar olduk. Daha önceden annem çok ciddi bi hastalık geçirmişti, 3 senedir anneme arayıp ulaşamazsam yüreğim hop hop atardı. Bitek annemeydi ama şimdi herkese öyle oldum:(

ah kardeşim Allah sana da kolaylık versin. Siz daha büyük bir şey atlatmışsınız, kaburga demek iç organ demek, Allah korumuş. Malesef bana da acayip bir ürkeklik geldi. Dün eşim evliliğimizin ikinci haftası niyetine akşam yemeğine çıkardı, zaten taşıda bile binemedik, yürüyorduk. Kadıköy söğütlüçeşmede üst geçitten tren geçti, içim bir hoş oldu. Görmeye dayanamazken bir daha trene binemem sanırım.

Bu tip olayların fiziksel boyutu yanında, bir de böyle uzun sürecek ruhsal bir boyutu var. Eşim de çok güvensizleşti. Tutturdu araba alalım ben başkasının sürdüğü şeye binemem artık diyor.

Allah sana da çok sabır versin, geçmiş olsun. Annemler bana hep insanın başına böyle şeyler hayatta bir kez gelir, korkarak yaşayamazsın diyorlar. Bence sen de böyle düşünmeye çalış. Bol bol dua et ve sadaka var canım...

Çok çok geçmiş olsun,başınıza gelenleri okudum.Umarım bir an önce iyileşir,manen de olayın olumsuz etkilerini üzerinizden atarsınız

minenes geçmiş olsun. Allah korumuş.
rica etsem, eğer tabi istersen özel mesajdan bana mail adresini gönderir misin? ben mesaj sayım dolmadığı için atamıyorum da..
göndermeyebilirisn, saygı duyarım..

canım cok gecmiş olsun cok cok ucuz atlatmışsın o kadar iyi anlıyorum ki seni neler hissettigini bende balayına giderken trafik kazası gecirdim otobüsün soförü uyumus otobüs devrildi sürüklendik cam kenarında oldugum için ellerim omzum ve yüzüm paramparça olmuştu ellerimin farkına bile varmamıştım yüzümü düsünmekten göz kapaklarım bile kesilmişti tabi çok sonra farkettm olayın ciddiyetini şoka girmişim ama o uyuşturmak için yapılan iğnelerin acısı felaketti sadece yüzüme 50 ye yakın iğne yapılmıştı ellerimi söylemiyorum bile tekrar ankaraya döndük ambulansta eşimin hali geliyorda aklıma bitmişti resmen adam iki ameliyat gecirdim hala bitmedi birkac ameliyatım daha var cok şükür yüzümde cok az bişey kaldı ama elimdeki sıkıntı hala sürüyor bir sene oldu ama ben psikolojik olarak mahfolmuş durumdayım ilk senemi acılar içinde geçirdigimemi yanayım şoförün hala trafikte oldugunamı yanayım bilemiyorum ne deyim rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm inan durumuna

canım cok gecmiş olsun cok cok ucuz atlatmışsın o kadar iyi anlıyorum ki seni neler hissettigini bende balayına giderken trafik kazası gecirdim otobüsün soförü uyumus otobüs devrildi sürüklendik cam kenarında oldugum için ellerim omzum ve yüzüm paramparça olmuştu ellerimin farkına bile varmamıştım yüzümü düsünmekten göz kapaklarım bile kesilmişti tabi çok sonra farkettm olayın ciddiyetini şoka girmişim ama o uyuşturmak için yapılan iğnelerin acısı felaketti sadece yüzüme 50 ye yakın iğne yapılmıştı ellerimi söylemiyorum bile tekrar ankaraya döndük ambulansta eşimin hali geliyorda aklıma bitmişti resmen adam iki ameliyat gecirdim hala bitmedi birkac ameliyatım daha var cok şükür yüzümde cok az bişey kaldı ama elimdeki sıkıntı hala sürüyor bir sene oldu ama ben psikolojik olarak mahfolmuş durumdayım ilk senemi acılar içinde geçirdigimemi yanayım şoförün hala trafikte oldugunamı yanayım bilemiyorum ne deyim rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm inan durumuna

benim durumum seninkiyle karşılaştırılamaz bile. ben senin yaşadıklarını ancak tahmin edebilirim. çok şükür ki iyimişsin, umarım geçen her gün daha iyi olursun. sana da çok çok geçmiş olsun. Allah eşine bağışlamış seni de. Senin bile yüzünde birşey kalmadıysa, ben artık kafama hiçbir şeyi takmayacağım.

Allah sana da şifa versin. Emin ol bu olaya gösterdiğin sabır senin kurtuluşun olabilir. Asla boşuna böyle bir sınav yaşatmaz rabbim.

Çok geçmiş olsun...

Back