Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok çok geçmiş olsun:-( niye polise gidip takip etmediniz peşini orayı anlayamadım. Kamera fln belki en azindan tespit edilip tv de yayınlanır. Allah ıslah etsin. .
hortlatan kişi benim galiba laf bana ama..ben yeni üye oldum kadınlar kullübüne pek bi bilgim yoktu sonradan bi baktım konuuu teee ne zaman açılmış..gerçekten yarayı deştim galiba neyse Allah affetsin benii tekrar hatırlatıp üzdüysem ne deyim..
Geçmiş olsun kızım küçükken benimde başıma geldi aynen trene taş attılar camı kırıldı cam parçalarıda kafamızın üstüne geldi
eğildimizden birşey olmamıştı o vakit şükür kızıma birşey olmamıştı ama sonrası günler taş atmalar devam etmik ve yaralanmalar olduğunu gazeteden okumuştum şimdilik yok bu atanlarda doğudan göç etmiş olanlardı
hortlatan kişi benim galiba laf bana ama..ben yeni üye oldum kadınlar kullübüne pek bi bilgim yoktu sonradan bi baktım konuuu teee ne zaman açılmış..gerçekten yarayı deştim galiba neyse Allah affetsin benii tekrar hatırlatıp üzdüysem ne deyim..