Saldırıya Uğradım - İşte yüzüm

cok gecmiş olsun.. basınıza gelen en sıkıntılı olay bu olsun Allah baskasını gostermesin insallah tatlım..

cok gecmiş olsun.. basınıza gelen en sıkıntılı olay bu olsun Allah baskasını gostermesin insallah tatlım..

çok çok geçmiş olsun kardeşim, Rabbim acil şifalar versin.

hiiç sıkma canını sen, beterin beteri vardır, şanslı atlatmışsın kazayı.

fotoğraf kolay iş sen bi iyileşte, ayrıca dikkat edin kötü gözlere

nazar gerçek biliyoruz :( bol bol okuyun birbirinize..

haydarpaşa-adapazarı hattında yıllar önce bizde yaşamıştık bu taş atma olayını

şükür kazasız atlattık, cocukların eğlencesi bu anladığım kadarıyla.

uzaktan trene isabet ettirmeye çalışıyorlar.. önlem alınması lazım

Cok cok gecmis olsun o insanlıktan cıkmıs haysiyetsizlerde elbet bedelini öderler bu yaptıklarının.

Psikopat insanlar!!!

Cok gecmis olsun. umarim en kisa surede yuzun eski haline gelir. sislikler inince makyajla morluklari biraz kapatabilirsin.
Allah hepimizi korusun!

canım ne diyeceğimi bilemiyorum bu ülkede şans eserimi yaşıyoruz bu durum ne anlamadım bugün senin başına gelen yarın hepimizin başına gelebilir Allah hepimizi kötülüklerden kazalardan belalardan korusun en iyisi evden çıkarken dua edip abdestimizle çıkmak dışarı yolda başımıza ne gelcek ölecekmiyiz kalacakmıyız bunu da bilmiyoruz çünkü Allah bi daha böyle birşey sana da hiçbirimize yaşatmasın canım cidden zor umarım en kısa zamanda düzelirsiniz

Geçmiş olsun arkadaşım. Belki bu dünyada bulunamayacak belkide başka bi sebepten yakalanacak ama bunun öbür dünyasıda var mutlaka hesaplaşacaksınız üzülme.Bazen öyle şeyler geliyorki başımıza Allahım onca insan varken niye ben dedirtiyor ama illaki her insan kötü olaylar yaşıyor her günümüz mutlu huzurlu olmuyor malesef.Yinede dediğin gibi gözüne gelmediğine beynine zarar vermediğine şükret kolunu bacağını gözlerini canını kaybeden o kadar çok insan varki daha yeni haberlerde gördük kafasına balkondan beton parçası düşmüş ölmüş gencecik kız.Yeterki olan 4 cmlik dikiş izi olsun güzelim hiç takma benim eşimin küçükken bacağı kırılmış büyüdükçe izlerde büyümüş kalçadan dize kadar dikişi var, kolunda, yüzünde, vücudunun herhangi biyerinde dikiş olan milyonlarca insan var dikkat edersen çok güzel dizi oyuncularında bile var mesela kavak yellerinde aslı vardı unuttum gerçek ismini pelin karahandı galiba onunda kaşından saçlarına kadar dikiş var nurgül yeşilçayın çenesinde var ama güzelliklerinden hiçbişe kaybetmiyolar. Çok dert edersen yaran iyice geçince bildiğim kadarıyla estetik yaptırıp düzelttirebilirsin fotoğraflardada rötuş illaki yapılıyo söylersen onuda düzeltirler yara haldeyken bile çekilebilirsin düzeltilir iyice geçmesinide beklemene gerek yok.Tek derdin bu olsun canım verilmiş sadakan varmış hiç üzülme Allaha havale et O en iyisini bilir yapar.Bu arada evlendikten sonra düğün fotosu çektirmek iyi fikirmiş yaa düğün günü kuaför fotoğrafçı gelin alayı bilmem ne derken herşeyimiz sinir stresle olmuştu valla adam gibi poz vercez diye birbirimizi yemiştik.

Allahim sifa versin , cok geçmis olsun. InsAllah kisa zamanda morluklarin geçer kendine çok iyi bak. Bolbol uyu dinlen. Vucudun kendine gelir. Çok Guçlusun Sen!!

canım çok ama çok geçmiş olsun. allah beterinden sakınsın. ne yazık ki o trenlere taş atma olayını yapan gerizekalılar var. ben 4 sene o treni kullandım ve defalarca denk geldim o olaya. trenlere çok dikkat etmek gerekiyor o yüzden. bir de indiğiniz zaman tren yanınızdan geçip giderken trenden sarkan çocuklar tükürebiliyor ya da size vurabiliyor ne yazık ki, o konuda da dikkatli olunmasını tavsiye ederim.
çok geçmiş olsun canım tekrar. allah şifa versin tez elden.

Çok geçmiş olsun... Şimdi okuyorum gerçekten çok üzüldüm... Allah'ım akıl fikir ihsan eylesin bu iki ayaklı yaratıklara!!!! diyecek söz yok.. Tekrar çok büyük geçmiş olsun fotoğraflarınızı görmek dileğiyleee:16:

çok geçmiş olsun,verilmiş sadakanız varmış.Siz yine de bir hayır falan yapın bence.Allah beterinden korusun. Nazar değmiş sanırım.:nazar:

geçmiş olsun.Allah yardımcın olsun canım anlattıklarını okurken içim sızladı resmen.Kendimi senin yerine koydum.Hergün o trene ben de biniyorum.Pendik Kadıköy arasını günde iki kez gidip geliyorum ve senin yerinde olan kişi ben de olabilirdim.Bi insan nasıl böyle düşüncesizce davranabilir aklım almıyo.

Allah razı olsun kızlar, çok şükür atlattık bitti. Allah başka kimsenin başına vermesin. Keşke bunları yapanlar bulunsa da devam edemeseler bu aptal işe.

bende konuyu okumuş bulundum
çok üzücü gerçekten
geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum
Allah iyilikler versin inşallah

çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşip
güzel fotoğraflarını bizimlede paylaşırsın.
bunu yapanlar yakalansın ve cezasını bulsun inşallah.
nazara gelmişsiniz.

şok oldum resmen yaa Allah korumuş canım yaa :(
çok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun hepimizi
Allah'a emanet ol..

Back