Saldırıya Uğradım - İşte yüzüm

cok gecmıs olsun canım ALLAH BETERINDEN KORUSUN INSALLAH HER SERDE VARDIR BIR HAYIR DERLER

çok geçmiş olsun ...nasıl yapabilirler bunu ya aklım almadı pes artık !Allahtan bulsun yapan!çok üzüldüm çok :5:Allah beterinden korusun tez zamanda iyileş inşallah şükür ki daha kötü bir şeye sebep olmamış :18:

çook geçmiş olsun canım benim... Allah korumuş daha beterinden... nazar değmiş galiba kıyamam ya sana..

adınıza çok üzüldüm ama her Şerde bir Hayır vardır.. Rabbim beterinden korusun..geçmiş olsun..

çok geçmiş olsun canım . albüm için üzülme bir yarık insanı çirkinleştirmez sen yaşadığına ALLAHIN seni sevdiklerine bağışladığına şükret

çok geçmiş olsun allah fırsat vermesin böylelerine rabbim herkesi sevdiğine bağışlasın ...

insanmi bunu yapan anlayamiyorum
insallah en kisa sürede eeski halinize dönersiniz
sizi sakin durusunuz soguk kanliliginizdan dolayi tebrik ederim
bir baskasi olsa belkide bu kadar kolay üstesinden gelemeyebilirdi
o dügün fotolarini cekin sonra bizede gösterin olurmu allahim acil sifalar versinn

canım çok çok geçmiş olsun.

ne hasta ruhlu insanlar var ya!!!

umarım en kısa zamanda bulunur. devlet bulamasa bile, Allah kim olduğunu biliyor. üzülme .
benim de yüzümde dikiş izi var. hatta izleri var. internette araştır, dikiş izlerinin görünümünü hafifletici bitki yağları var, onları kullanabilirsin. çevremdekiler kaza geçirdiğimi ben söylemesem bilmiyolar. aa dikkat etmemiştik diyolar, çok dikkatli bakınca görülüyor dikiş izim. iz mutlaka kalıyor ama görünümü azalıyor.
bi psikopat yüzünden üzme kendini sakın, o güzel gelinliğin ve buketini de al.. güzel güzel fotoğrafını çektir :)

Allah hepinizden razı olsun kızlar.

Bugün pansuman yapıldı. İlk kez dikişimi gördüm. 4 cm diyordum ama 5-6 cm varmış. Kavisli biçimde alnımın üst orta yerinden başlayıp sol kaşımın ortasına doğru iniyor.

Ama çok şükür sadece bir çizgi. Böyle sağa sola dağılan çatallı bir yara değil.

Pansumanı yapan doktorun dediğine göre diken kişi estetik dikiş atmış ve oldukça iyi bir dikişmiş. Biraz iz kalır ama estetik tedaviye bile ihtiyaç hissetmeyeceksiniz bence dedi.

Şişliklerim ise sol gözümde azaldı ama yatış pozisyonumdan ötürü bir miktar sağ gözüme kaydı. Sol gözümü 3te bir oranında açabiliyorum bu gün. Yalnız yanaklarımın üst kısmı da biraz şişti ve morardı. Görüntüm pek iç açıcı değil henüz. Sokakta yürürken insanların acıyan bakışlarını görebiliyorum.

Yine de çok şükür. İki haftaya kadar şişlikler ve morluklar geçermiş. Göz muayenesi olmam gerekiyor, umarım onda da bir sorun çıkmaz...

canım ya çok geçmiş olsun.daha yeni dğün resimlerine bakıp yorum yazmıştım.sonra bi baktım altında bu olaydan bahsetmişşsin.
Rabbim görünen ve görünmeyen kötülüklerden muhafaza etsin hepimizi.
acil şifalar diliyorum.
olayı okurken valla içim geçti resmen öyle bir anlatmışsın ki sanki birebir yaşadım hepsini.
tekrardan geçmiş ve gitmiş olsun inş...

çok geçmiş olsun canım yaa.. nedir bu insanların derdi.. izmirde oturuyorum bizde geçenlerde izbanla giderken hilal istasyonunu geçince iki genç taşlar atmaya başladı. cam baya tuzbuz oldu ama çift camdı sanırım içerden kırılmadı bize biişi olmadı. ama korkusu yeter ateş ediliyor sandık.. gerçekten çok fena , bide sen yaralanmışsın böyle dahada zor. :2:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun allah beterinden korusun .bende evleneli 1 sene oldu.düğünümden 2 önce ayağımı kırmıştım :) düşün artık halimi allahtan kına gecesi günü topumuma basarak hareket etmeye başlamıştım gelinliğin altındada pek belli olmadı zaten ama hayatımda hiç unutmayacağım en büyük olay.ençok üzüldüğüm konuda gelinlik ayakkabılarmı giyemedim hala yepyeni duruyor :)

çok geçmiş olsun tatlım yaa şoktayımm...benim eşimde haftanın bazı günleri o tren hattını kullanır:(

eve gelince trende daha çok dikkat etmesini söyleyip hikayenizi anlatacağım...

imkanınız varsa bi kurban kesin derim...dikiş izinide kafana takma..canın sağolsun..
zamanla kendi kaybolur bence..Allah korusun gözüne falan gelmemiş..

Allahtan acil şifalar diliyorum tekrar geçmiş olsun...

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun ve Rabbim sizi ve eşinizi daha kötülerinden korusun. Halledilemeyecek, çözümü olmayan der vermesin inşallah. Bu ömürde kendinizle ilgili yaşayacağınız en büyük sağlık sıkıntısı bu olsun, başkası olmasın...
Sağlıkla kalın

Okurken şok oldum..Verilmiş sadakanız varmış..umarım en kısa zamanda sağlınıza kavuşursunuz..

Back