Saldırıya Uğradım - İşte yüzüm

Ayy okurken içim bir garip oldu.
Ama herşeyde bir hayır olduğuna inanmak lazım, yaşadıkların kolay değil fakat belki daha büyük bir kazayı bu şekilde atlatmışsınızdır.
Rabbim bir daha yaşatmasın...

çok geçmiş olsun Rabbim kısa zamanda şifa versin üzülme bol fondötenle filan kapatırsın yara izini çekimlerde.sen sağsın eşinlesin çok şükür .Allah iyilik sağlık versin canım.

inanamıyorum ... normalde buraya acılan konuların yazarlarını pek tanımam cogunun 3. 5. mesajı falan olur sanırım ilk defa forumda cat pat muhabbetim olan ve takip ettigim birinin basına gelenleri hayretler içinde okudum....

kesinlikle nazara geldigine inanıyorum.. çok büyük geçmiş olsun Allah beterlerinden korusun gorup gorecegin en kötü şey bu olmuş olsun canım...

Rabbim acil şifalar versin... ikinize de yuvanıza da uzun ömürler versin... eminim zamanla o iz de kapanacaktır kendini kapanmayacakmıs diye sartlama, doktorların her zaman her söyledigi kanun kadar kesin olmayabiliyor

Allah cümlemizi boylelerinden böyle olaylardan korusun

sende mutlaka bir sadaka falan ayır canım

Biz de şu an trene, toplu taşıta binmekte çok zorlanacağız gibi duruyor. Trene bindiğimizi zaten düşünemiyoruz, ama eşim şu an taksiye bindiğimizde bile bir garip oluyor, hızlı gitse çok ürküyoruz.

Çok çok geçmiş olsun
Sizin yeni gelin olduğunuzu biliyordum,gelinliğinize bakmıştım
Nasıl üzüldüm nasıl duygulandım anlatamam
Allah sizi eşinizden hiç ayırmasın,bir daha böyle acılar yaşatmasın inşallah
Tekrar geçmiş olsun:58:

Son düzenleme:
çok ama çok üzüldüm çoook geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşir gelinlik resimlerinizi en güzel şekilde çekilirsiniz
trene taş atmak ne saçma bir eğlencedir anlamam bende okurken ankaradan istanbul arası çok trene bindim taş hep atardılar ve trendeyken taş gelmesi en büyük korkumdu bir keresinde böyle bir durumma şahitte olmuştum
genelde de küçük çocuklar atıyor buna nasıl engel olunabilnir ki

çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm ben bile ağlıcaktım yazdıklarınızı okurken.Allah beterinden korusun

Nasıl insanlar var yarabbim !
Böylelerine insan bile denmez ya!
Çok geçmiş olsun durumunuza başınıza gelenlere çok üzüldüm.
İnşallah tez vakitte yüzünüz iyileşir.

Minenes canım çok üzüldüm Rabbime şükürki daha kötü bir sonuç olmadıı
Verilmiş sadakan varmış..
Takip ediyordum, bende sütüdyo resimlerini bekliyordum, inşallah daha mutlu olucak düğün resimleriniz yüzündeki gülümse daha içten daha sıcak
Çünki daha kötüsü olmadı..
Çok geçmiş olsun ayrıca olayın benim oturduğum muhitte olmasıda üzdü beni,amacı neymiş hayvanın acaba
Şimdiye kadar karşılaşmadım duyunca çok şaşırdım eşimede söyledim oralarda çok tiner kullanan çocuklar var dedi onlardan biridir..
İnşallah gören olmuştur en kısa zamanda yakalanır cezasız kalmaz..
Bu olay nazar boncugunuz olsun biraz agır olmuş ama hayatınız boyunca mutlu etsin Rabbim evinizden neşenizi huzurunuzu eksik etmesin bide güzel hayırlı bir bebekle mutlugunuz perçimlensin...

sizi gercekten allah korumus gözünüz cikabilir belki ölebilirdiniz bile yada sizin yerinizde kücük bi cocuk yada bebek olsaydi ne olurdu düsünmek bile istemiyorum :18:inanin anattiklarinizi okurken yapana o kadar sinirlendim ki yani bulup nagzini burnunu paramparca edesim geldi:57:ne kadar kendini bilmez dengesiz insanlar var yaa allah belalarini versin kendi baslarini yesinler insallah

çok geçmişolsuun....
nasıl yaparalr anlamıyorum..
rabbim yanlarına bırakmasın
inş. en kısa sürede iyileşirsiniz...
büyük geçmişolsun arkadaşım..

canım çok geçmiş olsun ya,bunu yapanlar ne insan ne de hayvan olabilirler,ayrı bir cins başka türlü bir yaratıklar bence,Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın...Allah şifa versin canım ya...

sizi gercekten allah korumus gözünüz cikabilir belki ölebilirdiniz bile yada sizin yerinizde kücük bi cocuk yada bebek olsaydi ne olurdu düsünmek bile istemiyorum :18:inanin anattiklarinizi okurken yapana o kadar sinirlendim ki yani bulup nagzini burnunu paramparca edesim geldi:57:ne kadar kendini bilmez dengesiz insanlar var yaa allah belalarini versin kendi baslarini yesinler insallah

biz de eşimle aynı şeyi konuştuk. çok çok çok büyük bir şans mı desem, Allah'ın nimeti mi desem, darbe kafatasımın en sert yeri olan kaş üstündeki kemik kısmına denk gelmiş. Yandan bile gelse beynimde bir hasar olabilirdi. Bir çocuğun hele ki bir bebeğin kafatasının kaldırabileceği bir darbe değildi, öyle bir durumda ölümle sonuçlanırdı, Allah'ım düşünmesi bile korkunç.

Herşeye rağmen çok ucuz atlattık gerçekten. Allah'ıma bin şükür. Şu an şişlik tüm yüzüme dağıldı ama sol gözüm yavaştan açılıyor çok şükür.

Canim allah acil sifalar versin en kisa zamanda iyilesirsin insallahhh....allah korumus daha beteride olabilirdi...verilmis sadakan varmis canimm....cok cok gecmis olsun tatlimmmmm

Ayy içim titredi resmen çokk üzüldüm benim başıma böyle bir olay gelseydi senin kadar metanetli olabilirmiydim diye düşünmeye başladım..:44:
Çook çokk geçmiş olsun canım Rabbim daha beterlerinden korusun..:58:

nazara cok ınanırım canım daha yenı gelınsın bazı ınsanlarında gozu deger ve bır yerden kesıne cıkar.cok gecmıs olsun bu halıne sukretmen gerekıyor ya gozune gelseydı ne yapıcaktın.Rabbım şıfasını versın.

Back