Saldırıya Uğradım - İşte yüzüm

benim durumum seninkiyle karşılaştırılamaz bile. ben senin yaşadıklarını ancak tahmin edebilirim. çok şükür ki iyimişsin, umarım geçen her gün daha iyi olursun. sana da çok çok geçmiş olsun. Allah eşine bağışlamış seni de. Senin bile yüzünde birşey kalmadıysa, ben artık kafama hiçbir şeyi takmayacağım.

Allah sana da şifa versin. Emin ol bu olaya gösterdiğin sabır senin kurtuluşun olabilir. Asla boşuna böyle bir sınav yaşatmaz rabbim.

Çok geçmiş olsun...

inşallah canım bende vardır rabbimin bi bildiği deyip avunmaya calışıyorum ama hiç dert etme gececek iz falan kalmayacak inşallah...

Sonlarına doğru okurken gözlerim doldu, çok çok geçmiş olsun..

Bir tren seyahatinde benim de basıma gelmişti, hem de birçok kere. Bu insanları anlayamıyorum! Korkudan ölmüştük neredeyse ama neyse ki cam patlamamıstı.

Bir defasında da 3-4 cocuk taşlamıstı... Oyun mu zannediyorlar bilemiyorum ama, o zaman da sizin gibi benim olduğum cama gelmişti, eğer cam patlasaydı neler yasardım tahmin bile edemiyorum...

Dediğiniz gibi, şükürler olsun ki gözünüzü çıkarmadı.

Acil şifalar diliyorum, tekrar geçmiş olsun.

Acil şifalar diliyorum.İnşaallah en yakın zamanda iğleşirsiniz.

geçmiş olsun arkadaşım..

çok geçmiş olsun çok çok çok üzüldüm :( Allah acil şifalar versin inşallah eski haline kavuşursun. o magandanında Allah tez zamanda cezasını versin !

Allah acil sifalar versin , buyuk gecmis olsun , bahsettiginiz bolgeleri cok iyi biliyorum ben de malesef istanbulda trenle yolculugu hic guvenli bulmuyorum bu treni taslama oyunu bence terorizmden farkli degil, neyse ki verilmis sadakaniz varmis.Allah beterinden korusun

Allah hepinizden razı olsun kızlar. Allah'ıma bin şükür iyiyim. Bugün temizlik yaptım olaydan sonra ilk defa :D

Dün göz muayenesine gittim. Çok şükür bir şey çıkmadı, sadece gözlerim bozukmuş :1: gözlük takmam gerekecek.

Çok geçmiş olsun.Sizin de dediğiniz gibi Allah korumuş ki gözünüze gelmemiş,gerçekten ömür boyu düzelemeyecek bir hasar olurdu sizin için.:26:

çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin, bunu yapanlarında Alah cezalarını versin,bunlardan hepimizi korusun.

canım çok geçmiş olsun
okuyunca çok üzüldüm hayallerini biliyordum
azıcık erteledin belki ama ne güzel dimdik ayaktasın,çok güçlüsün
tek tesellimiz daha kötü bişey olmamış olması
inş bundan sonra hiç kötü bişey yaşamazsınız
Allah sağlık,huzur versin canım benim
tekrar geçmiş olsun :29:

Allah razı olsun kızlar.

Çok şükür dikişim tutmuş gibi duruyor. Henüz kandan kabuk olduğu için iz var mı yok mu göremiyorum. Ama estetik dikiş attığı için az bir şey olacak gibi görünüyor. İnşallah bu hafta kabuklar dökülecek ve ipler eriyecek, böylece bandajsız dolaşabileceğim ve büyük oranda normale döneceğim inşallah.

Dualarınız için çok teşekkür ederim. Allah hepimizi benzerlerinden ve beterinden korusun. Amin.

ALLAH acil şifalar versin arkadaşım,ALLAH korumuş valla,

Bence bi sadaka falan verin,kazaları belaları önler sadaka vermek,

Tekrar geçmiş olsun,ALLAH mesut etsin ayrıca...

canım ya ınankı cok uzuldum cok ama cok gecmıs olsun su anda nasılsın of ya gercekdende üzücü sinir bozucu bı olay rabbım tez elden şifa versın inş

Back