Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok gecmiş olsun inan gözlerim dolu dolu okudum.. o anı senle yaşadım resmen..
Verilmiş Sadakanız varmış canım daha kötüsü de olabilir di dediğin gibi...
Şuna bakarmısın başıma nerden bela geleceğini bilmiyoruz.
Belalara karşı sadaka vermek lazım kızlar
benimde bundan 1 ay önce başıma gelmeyen bela kalmamıştı ki fark ettim ne zamandır hiç sadaka vermiyordum
iş işten gectikten sonra verdim inşallah daha kötülerini yaşamayız..
Allah seni annene babana ve eşine bağışlamış canım Allah Saglıklı ömür versin
Canim benim cook gecmis olsun.insallah tez zamanda iyilesirsin.Ben anlamiyorum Sadece Türkiye´de var böyle salak insanlar diye düsünüyorum bazen.Aklim mantigim almiyor böyle bir seyi.Su anda sinirden de kuduruyorum inan.
çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah acil şifalar versin inşallah. kim neden böyle birşey yapar ki. trenle sık sık seyahat ettiğim için bilirim küçük çocuklar taş atarlar cama hemen her seyahatte denk gelirim. ama çocuğun attığı taşın hiç camı kırdığını görmedim. ki seyahat araçlarının camları özeldir bildiğim kadarıyla kırılması çok güçtür. demek ki bunu yapan küçük bir çocuk değil güçlü kuvvetli adam. Allah ıslah etsin ne diyim
çokk geçmişş olsunn. çok kötü oldum okurken. kendim yaşamış gibi oldum. insanın bi anda ne olcağı belli olmuyor.
Allah korumuş sizi çok şükürr.
küçücük sorunları dert edip üzülüyoruz, Allah büyük dert vermesin hiiçbirimize. bir dakika sonra ne olcağımız belli değil.
Canım yaa gözlerim doldu inanki rabbim şifanı verir inşAllah nerde ne zaman ne ile sınav olunacağımız belli olmuyor işte gördüğün en son ve en büyük sıkıntı olur inşallah çok çok geçmiş olsunn dua'mdasın
minecim okuyunca gerçekten çok üzüldüm rabbim korumuş seni ama konuyu açanın sen olduğunu görünce bikere daha şok oldum bunca zamandır takip ediyorum paylaştığın gelinlik fotoğraflarına bakıyorum ve şimdi heycanla ogüne evliliğe hazırlanan ve evlenip 10 gün sonra bunu yaşayan insan takip ettiğim biri olunca 1 kere daha şaşırdım allah yardımcınız olsun hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin eşine ve sana.
çok geçmiş olsun,Allah korusun sizi..küçük belalar büyükleri defeder derler iyikide gözünüze gelmemiş.bu trene taş atma olayından gerçekten hiç anlamıyorum.neyse onları Allaha havale ediyorum.yüzünüz içinde bişeyler araştırın belkide altın tozu fln böyle izleri yokediyordur.bende geçen tvde gördüm ama nerde kim yapar bilemiyorum.geçmiş olsun
Tez zamanda iyileşirsiniz umarım ve allah daha kötülerinden korusun.Ben de yürüyordum otobüs duraklarına gidiyordum burasıda çok işlek insanların bol olduğu yerdir.Kaçıncı kat bilmiyorum ama bayağı yüksekten kocaman bir çekiç düştü ve çekiç elbiseme değdi.Arkamdaki kadın şoklar içindeydi.Oysa olan bana ve bi adama olacaktı ikimiz yakındık.Kafama gelseydi kurtulma şansım yoktu.Görecek günümüz varmış demek.