Saldırıya Uğradım - İşte yüzüm

ya hadi eğlence için taş atıyorsun, ses çıksın, cama çarpsın insanlar korksun istiyorsun belki. ama küçük bir taş at bari ya. abartmıyorum elinizi yumruk yapın, o kadar bir taştı. yani resmen zarar vermek için yapılmış bir şeydi. bu nasıl insandır ya. artık psikolojisi bozuk bir ergen mi yoksa tinerci mi bilmiyorum...

Son düzenleme:
Of bacim buyuk gecmis olsun cok uzuldum nasil sis atanin elleri kirilsin.allah sifani versin.gecmis olsun tekrR

Rabbim bir daha fenalıklarla karşılaştırmasın gerçekten endişe verici olay üzüldüm okurken dişlerimi sıktım yeminle:(Belanın nerden geleceği belli değil vallahi o yüzden allah onları ıslah etsin.Muhtemelen çocuklardır benim aklıma gelen bu yani.Kötülüklerden, fenalardan ,belallardan korusun Rabbim.

COK GECMIS OLSUN...:53:ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN...DAHA BETERINDEN KORUSUN INSALLAH...SUKUR KI HAYATTASINIZ...AMIN:nazar:

Çok çok geçmiş olsun vallahi içim bi tuhaf oldu, beddua etmek istemiyorum ama böylelerinin Allah belasını versin demekten kendimi alamadım

COK GECMIS OLSUN...:53:ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN...DAHA BETERINDEN KORUSUN INSALLAH...SUKUR KI HAYATTASINIZ...AMIN:nazar:

çok geçmiş olsun.alnındaki ize de hiç takılma.az kalsın ya gözünden ya canından olacakmışsın.

ayy canım çok geçmiş olsun.Bunu yapanında Allah belasını versin nasıl bu kadar vicdansız kendini bilmez olabiliyorlar.Nasıl böyle birşeye sebebiyet verebiliyorlar anlamıyorum.Geçendede benim kuzenimi vurmuşlar tüfekle magandanın teki 25 saçma vardı çocuğun vücüdünta kafasında.Binlerce kez geçmiş olsun ve şükürler olsun ki bu kadarla kalmış şükürler olsun ki gözünüze gelmemiş

çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun,
verilmiş sadakanız varmış :nazar:

Canım çok geçmiş olsun, Rabb'im daha beterinden korusun.
Çekimler için merak etme makyajla kapanır, ruhundaki yarayı da umarım en kısa sürede eşinle sararsınız.

sevgili minenes cok gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin. seni diger konundan uzaktan takip ediyordum diyebilirim gelinliginin dikis asamasindan dugunune kadar... hatta bu hafta dugun albumu cektirecegini de onceden bildirmistin ve acikcasi album fotograflarini bekliyordum. boyle bir olay yasamana cok uzuldum bir an once iyilesmen ve album fotograflarini cektirmen dilegiyle... Allah beterinden korusun. (evden cikisinda ayetelkursi okumayi ihmal etme, ecel haricinde butun kaza ve belalardan korunmana vesile olur ins.)

çok teşekkürler kızlar. geçecek inşallah. ayetel kürsi dün hatırlayabildiğim tek sureydi. bir şeyler okumak istedim ve inanın namaz kılan insan olmama rağmen şoktan sureler aklıma gelmedi. sadece tomografi makinesi içindeyken ayetel kürsi okuyabildim. bundan sonra felak nası da daha sık okuyacağım. nazar olabileceğini söylüyor çevremdekiler, çünkü çok şükür kınam da düğünüm de çok iyi geçmişti. herşey iyi gidiyordu...neyse. bir şeylerin çıkacağı varmış, böyle çıkmış olsun diyoruz.

geçmiş olsun yara izi için epitel hücre yenileyici kremleri sıksık kullanırsanız hiç bişey kalmaz, yara kapandıktan sonra doktorunuza danısıp alabilirsiniz hiç bozmayın moralinizi ben cok derin bir izi 6 ay kullanarak yok ettim her seye care var siz forumda fusya rengi ayakkabı paylaşan üyeydiniz dimi cok üzüldüm o zmn konuyu görünce ne kdr renkli neşeli bir insan die düşünmüştm..

Back