Sakinlesemiyorum..

Sonuçlar sanırım üç güne kadar çıkar en geç. .yarın gidip EKG sonucunu göstereyim diyorum bir..teşekkür ederim.)

Hiçbir bilgim yok inşallah kötü bişeyde değildir...
Rabbim seni sevdiklerine sevdiklerini sana bağışlasın inşallah..
Dualarda buluşalım bol bol dua edelim

Anadin içmiştim bu aralar çok sık.onda da paracetamol ve aspirin var..aaa ondanmi oldu acaba..çünkü gerçekten nerdeyse hergün içtim 4 tane filan..??

Hiçbir bilgim yok inşallah kötü bişeyde değildir...
Rabbim seni sevdiklerine sevdiklerini sana bağışlasın inşallah..
Dualarda buluşalım bol bol dua edelim
Canim benim ne güzel dua böyle sağol amin..Rabbim bütün sevenleri sevdiklerine bağışlasın. )

Cok gecmis olsun canim. Nette yada kitapta tansiyon yukselincede seker yukselincede kolestrol yukselincede. .... neler olabilecegi yaziyor.bunlar kronik bir hal aldigi zaman kalici sıkıntılar olusturabiliuor.senin rahatsızlığınin adi konulmus sebep bulunmus sirada tedavin var. Potasyumdan kotu olani duymadim ama stresten kotu olani hatta coook kotu olani cok duydum.rahat ol.dusunme o kadar. Allah dermansiz dert vermesin. Yasadigin su stresle potasyumun sana yapmayacagini yapiyorsun.

Çok haklısınız hepiniz aynı şeyi söylediniz strese girmek doğru değil. .resmen çocuk gibi mizmizlaniyorum değilmi?40 yaşında cocuk

Degerin sinirdan cok yuksek degil.oyle hemen.krize yol acacak bir problem oldugunu sanmiyorum.degerleri duzenleyecek tedavi verilir.gecmis olsun.kendini cok dinleyip vesveselenme.Rabbim sanada tum hastalrada sifalar versin.

Yalnız mısınız?
Yalnız kalmakta daha panik yapıyor olabilir
Birileri varsa sizi sakinleştirecek daha iyi gelmez mi?
Gündüzleri yalnızım. Eşim işte çocuklar okulda oluyor.ama akşamları eşdeğer şükür ki..
Yoksa evde duramazdın sanırım. .Ay utanıyorum şimdi şu halimden..

Anadin içmiştim bu aralar çok sık.onda da paracetamol ve aspirin var..aaa ondanmi oldu acaba..çünkü gerçekten nerdeyse hergün içtim 4 tane filan..??

4 tane? Ah ne kadar zararsız görünüyorlar değil mi... Bu ve bunun gibi sebepler altyapıyı oluşturuyor. Dediğim gibi, vucudu korumanın en iyi yolu yeterli miktarda su içmek, zararsız bile görünse eğer yeterince su ile birlikte tüketmezsen zaman içerisinde hasar oluşturacağı kesin, hepimiz için geçerli. Bu yüzden hazır yaz geliyorken güzel güzel iç suyunu ama 3 litreyi de geçme tabii... Dediğim gibi bitki çayları da bir süre cıss...

Gündüzleri yalnızım. Eşim işte çocuklar okulda oluyor.ama akşamları eşdeğer şükür ki..
Yoksa evde duramazdın sanırım. .Ay utanıyorum şimdi şu halimden..

Öyle deme yaşamayan bilemez
Bende yaşadım aynısını
Sürekli kalp krizi geçirip öleceğim sanıyordum çarpıntıdan
Sende içini rahat tut hiçbir şey olmaz
Zaten doktorun önlem alınmazsa ilerde olabilir anlamında demiş kalp krizi diye
Sen kontrolünü yaptır bir şey olmaz rahat ol

Haha şeker gibi içtim hemde))bu ara uzak durayım ağrı kesicilerden de o vakit..
Zaten çok şu içmeye başlamıştım diyet yapıyorum diye..şu son üç gündür bolca şu içtim aslında..bitki çaylarini pek sevmiyorum zaten.sağol güzel tavsiyelerin için )

Aynen öyle canım. Her an birşey olacak korkusu cidden çok berbat bir his.allah kimseye yaşatmasın. Sen şimdi iyimisin?sanada geçmiş olsun

dogru teshis tedavinin yarisidir
bajsettiginiz durum varsada çok ileri safhalar içindir siz zaten dr pesinde geziyorsunuz o kdr ileri deildir
dr ne zaman gorecek sonuçlari
çok geçmis olsun

Biraz relaks olmaya çalışın, kendi iç huzurunuzu sağlayabilmeniz en faydalı ilaçtan daha faydalıdır şu durumda.
Doktorunuzla iletişimde olun, mümkünse acil durumlarınızda kendisine ulaşabileceğiniz bir numara verebilsin size.
Böbreklerinizde hasar varsa (ki inşallah sapasağlamlardır), kendi kendinizi korkutmanız bir işe yaramayacak, bırakın şu konumda, biraz tevekkül zamanı şimdi.

Babam 2 kere gizli kalp krizi geçirdi, hatta kendisi, kendine konduramadığı için gizlemiş de, annem fark etmiş 2.de...Yoksa yine söylemeyecek adam. Düğünümden hemen önce 2. krizle doktor acil ameliyat dedi. Baba sağlığın önemli, düğün ne ki dedik, iptal edelim dedik vs. yok... Doktoruna sordu 10 günlük kan sulandırıcılarla idare etti, düğünü erteletmedi. 3 gün sonra da ameliyata girdi. Şimdi maşallah maşallah o kadar diyeyim.

Kafanıza göre ilaç kullanmayın, geniş oluverin azıcık, birazcık da kontrollü...
Geçmiş olsun.

dogru teshis tedavinin yarisidir
bajsettiginiz durum varsada çok ileri safhalar içindir siz zaten dr pesinde geziyorsunuz o kdr ileri deildir
dr ne zaman gorecek sonuçlari
çok geçmis olsun
Üç güne kadar sonuçların çıkmasını bekliyorum.inşallah dediğiniz gibidir.sağolun.
Biraz rahatladım ama burda cevaplar sayesinde.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…