Sakinlesemiyorum..

Yok hiçbi şeycik olmaz. Şimdiye kadar çarpıntın olduğu için kalbin yorulmuştur. Uzun vadede kalp kriZi oluşabilirdi. Ama şimdi hem potasyumu düşürürler hem de çarpıntı için ilaç verirler.
Evet hemde çok yoruldu kalbim.yaklaşık iki aydır böyleyim. İnşallah biran önce düşürürler de rahatlarım. Önceden korkmuyordum bu kalp krizi riskini gördüm uçtum aniden..allahım ne tirsak biri çıktım ben))

Sakın ol hemen öyle kriz falan düşünme .evham fena birsey insanı yer bitirir ben mesela bir dönem çok takmistim kesin öleceğim derdim bir gösterirdim Dr a hiç bir halt çıkmazdi nasıl çıkmaz bu rahatsizliklar ne o zaman diye iyice dellenirdim. Takma netten de o kadar araştırma. Mutlaka eko testi de iste için rahat etsin diye..Geçmiş olsun
Evet evham kötü ama elimde değil işte bir dakika boş bırakmıyor çarpıntı da dusunmeyeyim..
Dediğin gibi takmamaya çalışmalı netten hiç bakmamali. .EKG yaptırdım sonucu bekliyorum canım. Sağol. .

Canım kalp krizi geçirmen için bonus potasyum yüklenmesi gerek vücuduna ki bu çok yüksek bir değer...ayrıca öyle çok çok yüksek olsaydı doktor hadi eve git demezdi,şu an psikolojik olarak etkilenmişsin...bazen vücut fazla potasyumu atamaz ama bunun bir sürü nedeni var.bence netten hiç bişey okuma.

Walla potasyum felan bilmem ama babamda carpinti vardi oyleki gogsune ciplak gozle dahi bakinca belli oluyirdu kiyamam babama yaa terliyor geyiriyor ve hatta afedersiniz ama idrara sik cikardi. baya dr gezdi tani konamadi kalbi olcen cihaz taktilar evde 24 saat carpinti zamani vs incelemk icin ama cok sukurki ilk defa duydugumuz bir tani koydular

Canım kalp krizi geçirmen için bonus potasyum yüklenmesi gerek vücuduna ki bu çok yüksek bir değer...ayrıca öyle çok çok yüksek olsaydı doktor hadi eve git demezdi,şu an psikolojik olarak etkilenmişsin...bazen vücut fazla potasyumu atamaz ama bunun bir sürü nedeni var.bence netten hiç bişey okuma.
5.6 çıktı potasyum seviyesi..normalde en fazla 5.3 olabiliyormuş. .

Ama aletle olmadi.baska dr kalbinde odak noktasi varmis tanisi koydu.lazerle onu yaktilar istanbulda yanilmiyorsam isvicre hastanesinde sukurler olsun gecti.
Ayni mi bilemem yardimci olur diye yazdim.Umarim sizinki de gecer ama kafaya bu derece takmayin bi de ne olursunuz internetten arastirip kendinizi daha da kotu hale getirmeyin azicik sabir sabir :-)

Canım biraz önce eski konularına baktım ! Eşini çok kafana takıyorsun bu tarz hastalıklar hep takıntıdan oluşuyor ! Kaybetme korkusundan oluşuyor geçenlerde de yazdım. Hobi kursuna katılsan , azıcık kendi özel hayatına yönelsen, bir sor kendine en çok ne istiyorsun, en büyük hayalin neydi veya hayallerin var mıydı ? Eşine duygusal anlam da bağımlısın !
Özgür bırak ruhunu, sen tek başına da önemli birisin işe girsen, bir hobi edinsen veya hayallerin varsa gerçekleşmemesi için hiç bir sebep yok !

Eski kadınlar gibisin salt çocuklara ve eşe adanmış bir hayat ! Peki senin hayatın isteklerin bunları düşün zamanının bir kısmını kendi benliğine ayır bence çok daha mutlu olucaksın !
İnan bu ara o kadar takmıyorum. Artık çok daha huzurluyum.ama çocuklar konusunda haklısın onların peşinde koşmaktan kendimi unuttum. ((
Ahh geçsin bu dert yapacağım inşallah. .

Kullandığın ağrı kesicinin etken maddesi nedir? Bunun dışında bu kış senin için nasıl geçti, arka arkaya soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklar atlattın mı? Herhangi bir antibiyotik kullandın mı bu süreçte?
Yok baktım ona birşey yok onda.antibiyotik kullanmadım hiç uzun zamandırda.

ne zaman stresli olsam çarpıntım hemen artar.çok da evhamlıyımdır ama dert etmemeye çalışıyorum.senin gibi kaç kez dr a gittim ekg eko bişey çıkmadı şükür.kısır döngüye girmişsin sen evham yaptıkça o artıyor.kalp krizi filan geçireceğin yok.rahat ol.yavaş yavaş azalacak göreceksin

Yok baktım ona birşey yok onda.antibiyotik kullanmadım hiç uzun zamandırda.
Neye göre baktın, sana asprinin bile kandaki sodyum seviyesini yükselttiğini söylesem? Bir şekilde bir sorun olduğu kesin ama geçici olacağını tahmin ediyorum. Bir gün spor yapıp ertesi gün tahlil yaptırdığında bile ALS/ALT Sodyum-Protein-Kreatinin seviyeleri müthiş derecede değişebiliyor.

Bir hafta evvel intramasküler yoldan yapılmış bir ağrı kesici-kas gevşetici iğne kandaki değerleri değiştirebiliyor. Antidepresanların bir çoğu bu değerleri yükseltebiliyor.Bu yüzden sana söyleyebileceğim tek şey, şu sıra günde 2.5 litre civarı su iç. Eğer içiyorsan bitki çaylarını bırak, kahveyi ve gazlı içecekleri tamamen kes ve iyice üzerine düşün, atladığın bir şey var canım. İki değerin yükselmesi biyolojik faktörden çok dış faktör gibi görünüyor bana...

Back
X