Sakinlesemiyorum..

İlk yapacağınız şeybinternetten araştırma yapmayın. Benim bir ara1 ay elim uyuştu. Interneti açıp okudum tamda yazan parmakta uyuşma vardı kalp kapakçığı krizi ne ararsan. Nezaman ki okumaktan ataştırmaktan vazgeçtim geçti. Oğlum un ağzı aseton kokuyordu defalarca doktora gittik araştırdığım için diyabet korkusu ile günlerce hüngür hüngür ağladım kadir tuğcu sayesinde anladıkki umca denen ilaç etkisiymiş ilacı kestik düzeldi vs vs gibi bir dolu orneğim var.

Geçenlerde arkadaşım test yaptırdı hormonlarda sorun var ve bu tabloya göre sonuç vahimdi2. Test istendi ve normalçıktı. Bir sorun varsa bile tedavisi de vardır inşallah. Tedbirinizi almışsınız. Geçer tez zamanda inşallah

su iç. potasyum idrarla atılır. hatta ogun teste gitmeden önce ki gece veya gündüz muz-pataes salam sosis veya et gibi yiyecekler yediysen potasyum ondan fazla cıkmıştır.
sen hala panik ataksın. demedi deme
Olabilir o yüzden ikinci test istedi doktor şimdi onun sonucunu bekliyorum
Bak illa beni panik atak yapacakOlma kabiliyetim var gerçi. Herşeyi takmaya pek meraklıyım da

Haklısınız. .internette her şey abartılı yazıyor..bakmamak lazım.
Evet bu hafta belli olacak ne çıkacağı. Beklemek en iyisi.
Teşekkür ederim. Sizede sağlıklı günler diliyorum))

ptasyum kısmını bilmiyorum ama bende de çarpıntı ve extra atım var.tiroid hastasıyım ve demir eksikliği var.ikisi bir arada olunca 120-130 oluyor nabız genelde..extra atımlar resmen hoplatıyor yerimden..
ama alıştım böyle yaşamayadevamlı aksiyon var gibi haytaımda:):)
taşikardi ouyorum devamlı ama çok şükür kalbimde sorun yok..
panik oldukça daha fenaolursunuz sakin olmanız gerek..geçmiş olsun.

Troid ve demir eksikliği için ilaç kullanıyorsunuz değilmi?Buna rağmen geçmedimi?
Kalpte sorun olmaması çok iyi ama böyle yaşamakta yoruyor kalbi.
Panik olmak iyi gelmiyor doğru. Bugün daha sakinim diye şuana kadar carpintim çok hafif allaha şükür.

elbette ilaç kullanıyorum ancak demir eksikiliğim için ilça barsaklarıma dokunuyor.bir de tiroid ilacı ile çakıştıüından resmne günü ilk yemeğini öğlen falan yiyorum 3 ay kullanıyorum her sene..
evet kalp yoruluyormuş doktorum da öyle söyledi.ilaç kullandığımda fena oluyorum ama çarğıntı için.devamlı yüksek ritimde yaşamaya alışınca,80 lere düşünce ölecek gibi oldum acile attım kendimi

Kalp bile hızlı yaşamaya alışıyor desenize:)insan beyni ne tuhaf her durumda kendini duruma uygun programliyor.
Gecmis olsun allah çaresiz dert vermesin kimseye)

Kalple ilgili obsesif düşünceleri olan bir panik atak hastasıyım. Aynı zamanda psikologum. Biraz içinizi rahatlatmak istedim, benim en büyük takımtım kalp krizi geçirmek olduğu için çok kalp doktoru ile de konuştum. Hani kalp yorulur o da kalbi hasta eder diyoruz ya o biraz da metaboliMayla alakalıymış. Yani 16 tansiyon çıkmıştır ama kimi 16yla normal hayatını sürdürür 21 e falan çıkması onun için çoktur diyor. Kalp atımı için de geçerli bu.. Benim de atak dışında hep yüksek atar ve bir ara bende fena takıntı olmuştu bu. Ama irdelemeyi bırakınca inan o çarpıntıdan da rahatsız olmuyorsun.
Umarım sıkıntılı bir sonuç yoktur. Dr a gidene kadar sürekli nabzını dinleme vee sakın netten araştırma yapma. Allah korusun hepimiz kanseriz, hepimizin mezarı açık orda

Çok haklısın..kendini dinledikçe insan daha kötü oluyor.şimdi testlerin sonuçlarına göre zaten bir tedavi verilecek.rahat olmak lazım.
Allah çaresiz dert vermesin hiçbirimize..çok teşekkür ederim moral veren cevabın için.

Aynen sen güzelce tedavini olunca sorun kalmayacaktır Amin, dediğin gibi kimse dermansız dertler sınanmasın.. Rica ederimm

inşallah gecici birşeydir doktor kesin birşey söyleyene kadar daha siz internetten konuya bakmayın.

Carpinti sorunu bende de var özellikle babamin hastaligini ögrenince daha da artti. Özellikle geceleri oluyor ve adet döneminden önce. Doktor kan degerlerin normal diyor, kalbinde de sorun yok diyor ama carpinti elimi kalbime koysam bile hissediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…