- Konu Sahibi Mayflower75
İlk yapacağınız şeybinternetten araştırma yapmayın. Benim bir ara1 ay elim uyuştu. Interneti açıp okudum tamda yazan parmakta uyuşma vardı kalp kapakçığı krizi ne ararsan. Nezaman ki okumaktan ataştırmaktan vazgeçtim geçti. Oğlum un ağzı aseton kokuyordu defalarca doktora gittik araştırdığım için diyabet korkusu ile günlerce hüngür hüngür ağladım kadir tuğcu sayesinde anladıkki umca denen ilaç etkisiymiş ilacı kestik düzeldi vs vs gibi bir dolu orneğim var.Merhaba arkadaşlar. .
Geçen hafta konu acmistim bazı sağlık problemlerim vardı. Kalbimde çarpıntı ve ekstra atım sorunu yüzünden doktora gittim.Ben panik atak diyecekler diye beklerken yapılan kan testlerinde potasyum ve aminotranferes çok yüksek çıktı. Ve doktor emin olmak için yeniden kan testi istedi.şimdi onun sonucunu bekliyorum.bu arada EKG de yapıldı onu doktor daha görmedi.
Bende bu arada netten biraz araştırdım. Potasyum seviyesi yükselmesi çarpıntı halsizlik yorgunluk belirtileri yapabilir diyor.Bobreklerde bir problem olabilirmiş.ve bu sorun halkedilmezse kalp krizi riski varmış.
Zaten çok olan çarpıntim dahada arttı ve şimdi çok korkuyorum aniden kalp krizi gelecek diye..
Çok korkuyorum cigerlerimde yada böbreklerde önemli bir sorun çıkacak diye..moralim cokk bozuk..kendimi berbat hissediyorum.Daha önce başına böyle bir durum gelen varmı?Yada ben kendimi nasıl sakinlestirebilirim?Her gece acaba uyurken kalbim duracakmi diye düşünüyorum. .evde yalnız kalmaya korkar oldum.
Normalde korkak biri değilimdir ama bu carpintilar sakin kalmama engel oluyor panik oluyorum ((
Geçenlerde arkadaşım test yaptırdı hormonlarda sorun var ve bu tabloya göre sonuç vahimdi2. Test istendi ve normalçıktı. Bir sorun varsa bile tedavisi de vardır inşallah. Tedbirinizi almışsınız. Geçer tez zamanda inşallah