- 20 Ağustos 2015
- 6.535
- 15.756
- 248
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Çok geçmiş olsun babanıza..Allaha şükür şimdi iyi.ama demekki çok dirayetli bir adammış bravo ona..Biraz relaks olmaya çalışın, kendi iç huzurunuzu sağlayabilmeniz en faydalı ilaçtan daha faydalıdır şu durumda.
Doktorunuzla iletişimde olun, mümkünse acil durumlarınızda kendisine ulaşabileceğiniz bir numara verebilsin size.
Böbreklerinizde hasar varsa (ki inşallah sapasağlamlardır), kendi kendinizi korkutmanız bir işe yaramayacak, bırakın şu konumda, biraz tevekkül zamanı şimdi.
Babam 2 kere gizli kalp krizi geçirdi, hatta kendisi, kendine konduramadığı için gizlemiş de, annem fark etmiş 2.de...Yoksa yine söylemeyecek adam. Düğünümden hemen önce 2. krizle doktor acil ameliyat dedi. Baba sağlığın önemli, düğün ne ki dedik, iptal edelim dedik vs. yok... Doktoruna sordu 10 günlük kan sulandırıcılarla idare etti, düğünü erteletmedi. 3 gün sonra da ameliyata girdi. Şimdi maşallah maşallah o kadar diyeyim.
Kafanıza göre ilaç kullanmayın, geniş oluverin azıcık, birazcık da kontrollü...
Geçmiş olsun.
Aynen öyle canım. Her an birşey olacak korkusu cidden çok berbat bir his.allah kimseye yaşatmasın. Sen şimdi iyimisin?sanada geçmiş olsun
Bende potasyum ve bir kaç değer yüksek çıktı. Ondan değilse stres olabilir elbette..bilmiyorum hangisi daha iyidir..ekstra atım bende de var.
doktor bana bunun o kadar büyük bi sorun olmadığını söyledi ve kalp hastasıyım diye gezme boşa dedi
strese bağlı dönem dönem olan bişey bana da yüz kere holter taktılar bişi olmadı.
hatta bana bunun doğuştan olduğunu, hayatın bazı dönemlerinde stres nedeniyle hissedilebilir hale geldiğini söylediler. yani sonradan ortaya çıkmıyomuş doğuştan oluyomuş bu hastalık.
ilk başta bende olurken çok korkmuştum kalbim ağzıma geliyo gibi oluyodu.
holter raporuna bi baktım resmen kalbim durmuş 2-3 saniye falan geceleri.
düz çizgi vardı.
ama ölmüyosun yani korkma ben alıştım bana hiç kalp krizi falan demediler.
Bende potasyum ve bir kaç değer yüksek çıktı. Ondan değilse stres olabilir elbette..bilmiyorum hangisi daha iyidir..
Allah sizede şifa versin.takmayın hiçbirşey.
Gecmis olsun inşallah önemli birşey değildir. En iyisini yapmışsınız nette baş ağrısına bile bakınca beyin kanaması riski var diyor zaten. Keske bakmasaydım. Doğru ama çok büyük risk olsa eve yollamadı herhalde.gerçi bu ülkede kalp krizi geçirmek üzereyken gelen hastayı bile acilden eve yolladılar zamanında. .ama teselli işte. .yaşadığım ülkenin saglik sistemi beş para etmez. Keske Türkiye'de olsaydım. .Geçen hafta doktora gittim. Sinir iletimimle ilgili bir sorun olabileceğini falan söyledi bana fazla detay vermedi. Mr çekilecek. Korkudan interneti acip tek kelime okumadım çünkü oraya baksak hepimiz dakikasına gidiciyiz. Okuyup okuyup kendinizi doldurmayın ne güzel ki sorun bulunmuş. Risk yüksek olsa doktor eve gitmenize izin vermezdi zaten. Olması muhtemel sorunları erken teşhis yoluyla engellemişsiniz ne sanslisiniz işte. Geçmiş olsun.
Hepimizin kalbi bir gün duracak canim, eğer böyle bir rahatsizligin olmasaydi bile bir sabah uyanamayabilirdin, hem internetten sonuclarini arastirip kendi kendinize teshis koymayin, psikologum bana internetten hastalik belirtilerimu arastirmami yasaklamisti, cunku her gun kanser, verem, bobreklerim yetersiz, cigerlerim bitmis vs, kendimi o hastalik moduna sokuyordum. Bir de triplere giriyordum, uzaklara daliyordum kederli kederliMerhaba arkadaşlar. .
Geçen hafta konu acmistim bazı sağlık problemlerim vardı. Kalbimde çarpıntı ve ekstra atım sorunu yüzünden doktora gittim.Ben panik atak diyecekler diye beklerken yapılan kan testlerinde potasyum ve aminotranferes çok yüksek çıktı. Ve doktor emin olmak için yeniden kan testi istedi.şimdi onun sonucunu bekliyorum.bu arada EKG de yapıldı onu doktor daha görmedi.
Bende bu arada netten biraz araştırdım. Potasyum seviyesi yükselmesi çarpıntı halsizlik yorgunluk belirtileri yapabilir diyor.Bobreklerde bir problem olabilirmiş.ve bu sorun halkedilmezse kalp krizi riski varmış.
Zaten çok olan çarpıntim dahada arttı ve şimdi çok korkuyorum aniden kalp krizi gelecek diye..
Çok korkuyorum cigerlerimde yada böbreklerde önemli bir sorun çıkacak diye..moralim cokk bozuk..kendimi berbat hissediyorum.Daha önce başına böyle bir durum gelen varmı?Yada ben kendimi nasıl sakinlestirebilirim?Her gece acaba uyurken kalbim duracakmi diye düşünüyorum. .evde yalnız kalmaya korkar oldum.
Normalde korkak biri değilimdir ama bu carpintilar sakin kalmama engel oluyor panik oluyorum ((
Kandaki potasyum ve aminotransfers seviyesi yüksek çıktı. .kanınız mı fazla çıktı acaba?
Teşekkür ederim. Sizin de probleminiz kolay giderilir bir şeydir inşallah. Üzülüp stres yapmayın boş yere.Gecmis olsun inşallah önemli birşey değildir. En iyisini yapmışsınız nette baş ağrısına bile bakınca beyin kanaması riski var diyor zaten. Keske bakmasaydım. Doğru ama çok büyük risk olsa eve yollamadı herhalde.gerçi bu ülkede kalp krizi geçirmek üzereyken gelen hastayı bile acilden eve yolladılar zamanında. .ama teselli işte. .yaşadığım ülkenin saglik sistemi beş para etmez. Keske Türkiye'de olsaydım. .
Beni anlatmışsınız. İnternete girip hastalık beğeniyordum ki hala eskisi kadar olmasada bazen korkarımHepimizin kalbi bir gün duracak canim, eğer böyle bir rahatsizligin olmasaydi bile bir sabah uyanamayabilirdin, hem internetten sonuclarini arastirip kendi kendinize teshis koymayin, psikologum bana internetten hastalik belirtilerimu arastirmami yasaklamisti, cunku her gun kanser, verem, bobreklerim yetersiz, cigerlerim bitmis vs, kendimi o hastalik moduna sokuyordum. Bir de triplere giriyordum, uzaklara daliyordum kederli kederliyillar gecti turp gibiyim hamd olsun, herkes hastaliktan ölmüyor bunu düşün, testlerin tertemiz ciksaydi bile hastane cikisinda kaza gecirip olebilirdin, ölümden değil yaşamdan kork hayatım
Yani normalde bende hep başkalarına derdim bunu,netten bakmayın diye kendim yaptimHepimizin kalbi bir gün duracak canim, eğer böyle bir rahatsizligin olmasaydi bile bir sabah uyanamayabilirdin, hem internetten sonuclarini arastirip kendi kendinize teshis koymayin, psikologum bana internetten hastalik belirtilerimu arastirmami yasaklamisti, cunku her gun kanser, verem, bobreklerim yetersiz, cigerlerim bitmis vs, kendimi o hastalik moduna sokuyordum. Bir de triplere giriyordum, uzaklara daliyordum kederli kederliyillar gecti turp gibiyim hamd olsun, herkes hastaliktan ölmüyor bunu düşün, testlerin tertemiz ciksaydi bile hastane cikisinda kaza gecirip olebilirdin, ölümden değil yaşamdan kork hayatım
Cok da fazla degil5.6 çıktı potasyum seviyesi..normalde en fazla 5.3 olabiliyormuş. .
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama inan fircalayasim geldi seni buyugumsen kusuruma bakma simdiden, gecenki kinunda sana kitap onermistimYani normalde bende hep başkalarına derdim bunu,netten bakmayın diye kendim yaptim
Doğru ölüm hepimize çok yakın. Garantisi yok 5 dakika sonrasının. Çok düşünmemek lazım. .
Allah sağlık versin herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?