- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.187
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Evet hemde çok yoruldu kalbim.yaklaşık iki aydır böyleyim. İnşallah biran önce düşürürler de rahatlarım. Önceden korkmuyordum bu kalp krizi riskini gördüm uçtum aniden..allahım ne tirsak biri çıktım ben))Yok hiçbi şeycik olmaz. Şimdiye kadar çarpıntın olduğu için kalbin yorulmuştur. Uzun vadede kalp kriZi oluşabilirdi. Ama şimdi hem potasyumu düşürürler hem de çarpıntı için ilaç verirler.
Evet evham kötü ama elimde değil işte bir dakika boş bırakmıyor çarpıntı da dusunmeyeyim..Sakın ol hemen öyle kriz falan düşünme .evham fena birsey insanı yer bitirir ben mesela bir dönem çok takmistim kesin öleceğim derdim bir gösterirdim Dr a hiç bir halt çıkmazdi nasıl çıkmaz bu rahatsizliklar ne o zaman diye iyice dellenirdim. Takma netten de o kadar araştırma. Mutlaka eko testi de iste için rahat etsin diye..Geçmiş olsun
Pardon canım yanlış okudum.onu doktoruma söylerim gittiğimde o zamanEkg kalp grafisi bir de eko var canım kalp usg gibi ben onu diyorum .çok geçmiş olsun tekrar .
5.6 çıktı potasyum seviyesi..normalde en fazla 5.3 olabiliyormuş. .Canım kalp krizi geçirmen için bonus potasyum yüklenmesi gerek vücuduna ki bu çok yüksek bir değer...ayrıca öyle çok çok yüksek olsaydı doktor hadi eve git demezdi,şu an psikolojik olarak etkilenmişsin...bazen vücut fazla potasyumu atamaz ama bunun bir sürü nedeni var.bence netten hiç bişey okuma.
Tamam denerim çekmeyi sagoliçini rahatlatman amacıyla bakarız ama kardiyolog gözüyle bakılması daha doğru olur. Şimdi verebileceğim tek tavsiye bol su için.
İnan bu ara o kadar takmıyorum. Artık çok daha huzurluyum.ama çocuklar konusunda haklısın onların peşinde koşmaktan kendimi unuttum. ((Canım biraz önce eski konularına baktım ! Eşini çok kafana takıyorsun bu tarz hastalıklar hep takıntıdan oluşuyor ! Kaybetme korkusundan oluşuyor geçenlerde de yazdım. Hobi kursuna katılsan , azıcık kendi özel hayatına yönelsen, bir sor kendine en çok ne istiyorsun, en büyük hayalin neydi veya hayallerin var mıydı ? Eşine duygusal anlam da bağımlısın !
Özgür bırak ruhunu, sen tek başına da önemli birisin işe girsen, bir hobi edinsen veya hayallerin varsa gerçekleşmemesi için hiç bir sebep yok !
Eski kadınlar gibisin salt çocuklara ve eşe adanmış bir hayat ! Peki senin hayatın isteklerin bunları düşün zamanının bir kısmını kendi benliğine ayır bence çok daha mutlu olucaksın !
Canım bu değerle kalp krizi geçirmezsin korkma,böbrek yetmezliği olanlar ne yapsın,6 küsürlerde oluyor onlarınki.onlar hergün kalp krizi geçirir o zaman5.6 çıktı potasyum seviyesi..normalde en fazla 5.3 olabiliyormuş. .
Yok baktım ona birşey yok onda.antibiyotik kullanmadım hiç uzun zamandırda.Kullandığın ağrı kesicinin etken maddesi nedir? Bunun dışında bu kış senin için nasıl geçti, arka arkaya soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklar atlattın mı? Herhangi bir antibiyotik kullandın mı bu süreçte?
Ohh içimi rahatlattın çok teşekkür ederim canım gercekten))Canım bu değerle kalp krizi geçirmezsin korkma,böbrek yetmezliği olanlar ne yapsın,11 küsürlerde oluyor onlarınki.onlar hergün kalp krizi geçirir o zaman
İnan bu ara o kadar takmıyorum. Artık çok daha huzurluyum.ama çocuklar konusunda haklısın onların peşinde koşmaktan kendimi unuttum. ((
Ahh geçsin bu dert yapacağım inşallah. .
Tamam canım yazarım çok iyisiniz hepiniz.iyiki varsınız hepinizi çok seviyorumBurayada yaz merak ederiz biz
iyiki kk var bende burayı sizleri çok seviyorumTamam canım yazarım çok iyisiniz hepiniz.iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum
Neye göre baktın, sana asprinin bile kandaki sodyum seviyesini yükselttiğini söylesem? Bir şekilde bir sorun olduğu kesin ama geçici olacağını tahmin ediyorum. Bir gün spor yapıp ertesi gün tahlil yaptırdığında bile ALS/ALT Sodyum-Protein-Kreatinin seviyeleri müthiş derecede değişebiliyor.Yok baktım ona birşey yok onda.antibiyotik kullanmadım hiç uzun zamandırda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?