Sakın vazgeçmeyin:41 yaşında ilk kez hamileyim, hemde dondurulmuşlarla

canım benim bebeğine binlerce maşallah, sağlıklı sıhhatli anneciğinin kollarına da gelecek inşallah. sanıyorum zamanlarımız birbirine yakın. allah mutluluğunu sonsuz etsin... zor günler geride kaldı o film şeritlerine bebeğinin büyüdüğü yıllar dolacak inşallah. darısı herkesin başına tez vakitte.

evet sağlıklı gelsinlerde gerisi boş canım... şimdi önümüzde kontroller var bakalım, ense ve burun ölçüleri iyi çıktı.

çok sağolun arkadaşlar, darısı bu yolda mücadele veren herkesin başına hayırlısıyla inşallah.

nasil bir azimdirr
ALLAH seni ve bebklerini korusun inss
sagsaglim kucaginiza alirsin insss
son kisma aceyip duygulandim Rabbim sen nelere kadirsin cifta mutluluk ikiz olmuss
..siz boyle anlatinca ben tup yaptirdigim doktor geldi aklima negatiff almisim hemen obur ay bir daha yapalim diyo..

Son düzenleme:
çok uzun olmuş arkadaşlar, ama ne yapayım 5 yıllık acılarımın, özlemimim ve sabrımın özü bu.... dilerim vermek istediğim mesaj sabrınızı artırır, azminizi güçlendirir.

allah bağışlasın size dilerim allah bana ve isteyen herkese nasip eder bende transfer sürecindeyim :) içim bi garip oldu ama sonu mutlu biten herşey güzeldir

Canım güzel dileklerin için çok teşekkürler. Aramızda bir hafta var sanırım, Allahım meleklerimizi kucağımıza alıp mis gibi kokularını içimize çekince bütün yaşadıklarımızı unutturacak inşallah. Yaşadığımız en kötü günler, bebişlerimizi karnımızda hissettiğimiz günlere kadar geçen günlerden ibaret olsun inşallah. Allahım başka acı üzüntü vermesin, kulun kula duası çabuk kabul olurmuş, Allahım mutluluğunu daim etsin, sizleri nazarlardan korusun inşallah

paylaştığınız için sonsuz teşekürler...

merdivene oturduğunuz an bende ağlamaya başladım...sonuna doğru yüzümde güzel bir tebessüm bıraktı yazdıklarınız...umut oldunuz bana...

rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin evlatlarınızı...

bende başımdan geçenleri anlatsam çookk uzunnn olur inşallahhh bende bir gün pozitifi görürümde başkalarına umut olurum sizin gibi...

sizi takip edicem...

sevgilerle güzel anne...

çok sağolasın, darısı başına... doktorlar için tüp yapmak artk bu mesleğin iyi gelir getiren yönü. maddi manevi biz çökerken onlar acaba ikinciye yine bana gelir mi hissine kapılıyor . dilerim bir dahakine tok gözlü, tedavi ve başarı odaklı bir doktora raslarsın.

allah bağışlasın size dilerim allah bana ve isteyen herkese nasip eder bende transfer sürecindeyim :) içim bi garip oldu ama sonu mutlu biten herşey güzeldir

hayırlı transferin olsun, müjdelerle haberlerini alalım. bol şans...

dualarımı hiç eksik etmeyeceğim...

umut olabildiysem ne mutlu bana.... duygularımı sevincimi paylaşan herkese benden de binlerce teşekkürler, mutlu sona ulaşan hikayenizi paylaştığnızda hep beraber sevineceğiz inşallah.

Ben bu topigi maimuttan okumam tavsiyesiyle okudum inan o kadar agladimki bende boyle bir durumdayim umutsuz vaka oldugumu ogrendim ama ocak 3 de ameliyat olucam bana umut isigi oldunuz Allah sabrin odulunu veriyor bende bekliyorumm Rabbim canim cok yaniyorr Gule gule buyutun ve onlara sarilinn cok zor bir emek onlarr sizi hepinizi seviyorumm

3 ocakta ameliyat olacakmışsın şimdiden hayırlısı olsun, amacına ulaşmada çözüm yolu olsun inşallah. tüpler mi alınacak? miyom mu?
arkadaşım ben de umutsuz vaka idim, ameliyat masasına yatmaktan, sürekli negatifle karşılaşmaktan, yaşımın ilerlemiş olmasından ve hiç hamilelik yaşamamış olmaktan umut gözükmüyordu, bundan sonra yapacağım denemeler için baştan negatif sonuç alacağımı düşünüyordum. inanki umut vaat eden tek bir tutunacak nedenim yoktu. çevreme göre boşuna uğraşıyordum, insanların bakışlarında bile "boşuna" ifadesini görüyordum. herşeye rağmen ben hamileyim, hala rüya gibi, her sabah uyandğımda hamilemiyim gerçekten diyorum kendime. o nedenle en umutsuz durumda bile bir mucize gelip seni buluyor. allah anneliği nasip ettiyse gerisi boş. haberlerini paylaşman ricasıyla...

Allahıma binlerce şükür ki bebeğiniz gelmiş..
hamile olduğunuzu öğrendiğiniz anı yaşadım sanki..ve dayanamadım..
Allahım bebeklerinizi size bağışlasın sağlıkla kucağınıza alın meleklerinizi inşallah..
azmizi de kutluyorum..
ve zaman zaman düştüğüm umutsuzluk için kendimden utanıyorum.
Allahım hiç birimizin kucaklarını boş bırakmasın...

hungur hungur agladim okurken ,
inanin tamamen yasadiklarimi anlatmissiniz aa,ma bana henuz "ben hamileyim " demek nasiip olmadi , inşallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi :)

en kısa zamanda sana da nasip olmasını diliyorum, buradan müjdeni de paylaşacağına inanıyorum. benim gibi umutsuz vakalar herkese umut olsun..

CANMSINNN sen her an her şekilde yanımdasın zaten bunu hissetmemek mümkün mü? sen mert'e iyi bak, o bizim bebeklerin abisi olacak :)

rabbim inşallah sorununuzu gidersin kucağını senin de bade nur gibi süpriz bir şekilde doldursun 4 senelik bekleyiş bitsin rabbim hepimize nasip etsin en kısa zaman da güzelliklerle

inşallah canım herkes evladına kavuşsun doya doya yaşasın evlat sevgisini

[Badenur

Bize o kadar cok umut verdin ki! Cok tesekkurler paylastigin icin.

Ben de bir negatif sonuc aldim ve doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Doktorunun adini ogrenebilir miyim?

umut olmak beni nasıl mutlu ediyor inanki... dilerim bir sonraki pozitif müjdesi olur ... doktorum memorial hastanesi ekibi... son iki denemeyi orada yaptım. detay istersen özelden de sorabilirsin.

inanin azim acik bir sekilde okudum
neler yasamassiniz ve hicmi hic yilmamissiniz
sabrin sonu selamettir sözü ne kadar dogru
insallah rabbim bebeklerinizi size bagislar
ve en güzel günlerini yasarsiniz
bizlere de hem ibret hem ders olsun
allahim sen nelere kadirsin ve sen ne kadar büyüksün.
allahim nazarlardan korusun sizi ve bebislerinizi

nereden başlasam..ne desem bilemedim..ama kutlarım seni azmine sabrına hayran kaldım..

Allahım bebeklerini sana bağışlasın..birlikte mutlu sağlıklı uzunn bir ömür geçirin inşallah..

ben 2 yıldır çalışmalara devam ediyorum..deniyoruzda deniyoruz heray yeni bir kür tedavi ve teknik..bakalım biz ne olacağız

Yazdıklarınızın uzun olması hıc sıkmadı beni,inanın tek kelımesını bıle atlamadan okudum ve hamılelıgınızı ogrendıgınız o gunu merdıvenlere yıgılmanızı anlattıgınız an gozyaslarımı tutamadım.Herkesın bır hıkayesı vardır ben de 2 bebegım karnımda öldükten sonra kavustum minik kızıma,actıgım konularda mevcuttur ama sızın kadar ıradelı sabırlı bır ınsan hayatımda gormedım,maasallah ve ınsallah bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza alırsınız.inanılmaz duygulandım...8 aylık hamılelıgımın 6 ayı yatarak ve 8 ayı hergun kan sulandırıcı ıgne ve ılaclarla gectı...36 hafta 4 gunlukken kızımı aldım kucagıma ama bu arada tansıyondan ıkı kez hastaneye yatıp cıktım ve bebısım 1,5 gun yogun bakımda kaldı ama dunyalar guzelı melegımı yogun bakımda gozlerım henuz acılmısken karsımda gordugumde bır melek gordum sankı,bembeyaz guzel yuzlu bır melek,cennetteyım sandım,oyle bır duyguydu kı,bebek hemsıresı yattıgım yogun bakım odasına getırmıstı,op annesı dedı yuzunu yuzume yaklastırarak ve ben onu optum sonra tekrar bayılmısım...uyandıgımda kızım solunum problemıyle yogun bakıma alınmıstı...sukur kı ıyıydı kuvezde fln degıldı...neyse uzatmiyim ben ınsallah Allah sıze de o anı yasamayı nasıp edecek,muthiş bir duygu kelımelerle anlatılmaz...

yaşadıklarını yazdıklarını okurken tabir-i caizse böğüre böğüre ağladım,Rabbım bebklerını eşine-sana bagışlasın inşallah,uzun uzn saglıklı ömürler wersn sizlere,bizde 9 yıldr istyrz 31 yaşmzdyz,inşallah bizimde bebişlerimz olsun,isteyn herkezn olsn,Allah a emanet olun saglıkla kalın ,bir bedende 3 cann ,Rabbim sizi korusun

badenurcum bu sefer olmadı.inşallah diğer sefere rabbim güç versin.bu yolda olnalara ve bana.

2010 temmuzda 4 aylık hamileydim tatile gitmiştik. elimde bb kk yı okuyordum yani bizim topiği. senin moralin çok kötüydü sıkıntı hat safhadaydı çünkü tüm denemelerini boşuna yaptğın ortaya çıkmıştı yani hamile kalamayacağını yani embriyoların zaten transfer edilir edilmez kaybedildiğini çünkü iltihapın bunu daha en başta engellediğini öğrenmiş ve yıkılmıştın. ben o zaman demiştim ki kendime badenur şimdi çok üzgün ama bir dizi sıkıntı daha yaşayacak tüm aksaklıklar gidecek ve badenur hamile kalacak. çünkü sorun gerçekten tespit edilmişti harcanan paralara ve emeklere psikolojiye rağmen sevinmiştim çünkü tam tespit yapılmıştı. gönülden inanmıştım. ve bugün mert bir yaşında sen de ikizlere hamilesin. allaha bin şükür. inşallah burda başlayan bu güzel dostluk hep sürer ve çocuklarımız birlikte büyürler dostluğumuz daha da pekişir canım. ense burun ölçümleri iyi çıkmış maşallah. ikili test sonuçları alındı mı?

Bende su durumda umutsuz vakayim neden dersen son iki tedavide ilaclara cevap vermedim tek yumurta oda bos cikdi ama mayisda 4 tane vermisdim ikide falso cikinca dr zor dedi rezerv azaliyor dedi arti benim tupe yonelme sebebim tuplerimin birinin tikalikligi digerinine sonunda bir hafif tikaniklik olmasiydi ama direk tupe yonelince ameliyata gitmedim ama simdi durum boyle olunca ameliyata gideyim dedik ama neticede sonuc degisirmi bilmem ama umutsuz konusulmasi beni depresyona ve caresizlige itti iki gundur caresizlik icindeydim esime ayrilmayi bile teklif ettim gercekden dunyam basima yikildi rezerv 0;9 larda bende son caremi degerlendiricem ama hormonlara gore menapoza 8-10 sene var dedi veee senin yazini maimut sayesinde okuyunca yilmayacagim dedim rabbim seni guldurmus elbet benide duyacak icimin acisini dindirecek .;Allahimm saglikla bebeklerine kavustursun sizleri sevgilerr

alabama badenur okuyana kadar ben cevap vereyim tatlım ikiz ve tabii tüm çoğul gebeliklerde ikili test, dörtlü test yapılamıyor. çünkü sonuç yüksek alçak vs çıkarsa hangi bebeğin neyi etkilediği bilinemiyor. çoğul gebeliklerde sadece ense ve burun ölçümü yapılıyor ultrasonda bakılıyor ve amnio yaptırıp yaptırmayacağına karar veriyorsun.

Sevgili badenur ;
Allahim tamamina erdirsin cnm.Insallah her dilegin olur adina cok sveindim.is yerindeyken okurken inanki gözlerimden yaslar akti ..öyle güzel ifaede etmissinki.öyle güzel annelik duygusuyla yazmissinki ..bende gözyasalrimi tutamamdim.Öncelikle cesaretin ve annelik duygunla yazdigin paylastigin ayrica tebrik ederim.Sag salim bebeklerini kucagina almayi nasip etsin cnm.Diger tüm anne adaylarinada isik olmussun cok güzel bir örneksin.
tebrikler görüsmek ümidiyle.esenkal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…