Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok uzun olmuş arkadaşlar, ama ne yapayım 5 yıllık acılarımın, özlemimim ve sabrımın özü bu.... dilerim vermek istediğim mesaj sabrınızı artırır, azminizi güçlendirir.
öncelikle bu kdara mücadele bu kadar sıkıntı ve sonunda mükafatınızı almışsınız Allahım sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin bizimde durumumuz umutsuz eşimde hiç sperm yok 4 senedir uğraşıyoz gene yok tüp bebekte başarısız ama bu hikayeniz bana umut verdi inşallah rabbim hepimizin mükafatını verir
rabbim inşallah sorununuzu gidersin kucağını senin de bade nur gibi süpriz bir şekilde doldursun 4 senelik bekleyiş bitsin rabbim hepimize nasip etsin en kısa zaman da güzelliklerle
Badenur; istersen bu topic bu şekilde kalmasın. Hamilelik sürecinide paylaştığın bir topic olsun. Gelişmeleri, kontrolleri buradan bize anlatırsın.
neden olmasın canım benim,
dilerim allah güzel haberler vermek nasip eder hep...
şimdilik yolunda gidiyor, kanamalar yok denecek kadar azaldı, kahverengiye döndü.
ilk izlenim birinin kız olduğu yönünde, ikincisi hala merak konusu :)
son haberlerimiz böyle, en kısa zamanda senin ve tüm arkadaşların haberlerinide paylaşacağız inşallah.
öncelikle bu kdara mücadele bu kadar sıkıntı ve sonunda mükafatınızı almışsınız Allahım sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin bizimde durumumuz umutsuz eşimde hiç sperm yok 4 senedir uğraşıyoz gene yok tüp bebekte başarısız ama bu hikayeniz bana umut verdi inşallah rabbim hepimizin mükafatını verir
Sevgili badenur,
Allah sağlıkla bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder.Bende yeni üye oldum.Sizleri okudukça bu sorunun bi tek bende olmadığını görmek beni daha fazla umutlandırdı, Umarım bizde kendi mucizelerimize kavuşuruz.
bade nur rabbim inşallah kucağınada sağlıkla huzurla ve mutlulukla almayı nasip etsin beni çok duygulandırdın ağlattın ne güzel yazmşsın rabbm inşallah hepimize yaşatsın bu duyguyu ben de bugun dondurulmş için tedaviye başladım ve inan bana umut oldun t edrim rabbim sizi 4 kişilk huzurlu bir aile yapsın inşallah
[Badenur
Bize o kadar cok umut verdin ki! Cok tesekkurler paylastigin icin.
Ben de bir negatif sonuc aldim ve doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Doktorunun adini ogrenebilir miyim?