Sakın vazgeçmeyin:41 yaşında ilk kez hamileyim, hemde dondurulmuşlarla

hayırlısıyla kucagınıza da alırsınız inşallah cok sevındım okuyunca kendım yasamısım gbı umutsuzluga kapıldım bıran Allah yardımcınız olsun :KK16:

hayatım rabbim bebişlerini sağ salim kucağına almayı nasip eder ihşallah birde önceki tedavilerin nerde oldu yazarmısın

öncelikle bu kdara mücadele bu kadar sıkıntı ve sonunda mükafatınızı almışsınız Allahım sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin bizimde durumumuz umutsuz eşimde hiç sperm yok 4 senedir uğraşıyoz gene yok tüp bebekte başarısız ama bu hikayeniz bana umut verdi inşallah rabbim hepimizin mükafatını verir

Sevgili badenur,

Allah sağlıkla bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder.Bende yeni üye oldum.Sizleri okudukça bu sorunun bi tek bende olmadığını görmek beni daha fazla umutlandırdı, Umarım bizde kendi mucizelerimize kavuşuruz.

çok uzun olmuş arkadaşlar, ama ne yapayım 5 yıllık acılarımın, özlemimim ve sabrımın özü bu.... dilerim vermek istediğim mesaj sabrınızı artırır, azminizi güçlendirir.

bade nur rabbim inşallah kucağınada sağlıkla huzurla ve mutlulukla almayı nasip etsin beni çok duygulandırdın ağlattın ne güzel yazmşsın rabbm inşallah hepimize yaşatsın bu duyguyu ben de bugun dondurulmş için tedaviye başladım ve inan bana umut oldun t edrim rabbim sizi 4 kişilk huzurlu bir aile yapsın inşallah

öncelikle bu kdara mücadele bu kadar sıkıntı ve sonunda mükafatınızı almışsınız Allahım sağlıcakla kucağınızada almayı nasip etsin bizimde durumumuz umutsuz eşimde hiç sperm yok 4 senedir uğraşıyoz gene yok tüp bebekte başarısız ama bu hikayeniz bana umut verdi inşallah rabbim hepimizin mükafatını verir

rabbim inşallah sorununuzu gidersin kucağını senin de bade nur gibi süpriz bir şekilde doldursun 4 senelik bekleyiş bitsin rabbim hepimize nasip etsin en kısa zaman da güzelliklerle

biliyorum hayatım yerimi çokkk çok iyi biliyorum. senin bana hamile olduğunu söylediğinde söylediğin tek kelimeyle ben yerimi görevimi çok iyi anladım şu aralar senin yanında olamıyorsam eğer sadece mert bey yüzünden yoksa yanında fiziksel olarak da olmak isterim. malesef şimdilik duygularımla hislerimle sinerjimle yanında olabiliyorum. şu kk da geldim geleli çok değer verdiğim ve görüştüğüm insanlar sayılıdır sen de yerini biliyorsun. mucukkkkssssss.

[Badenur

Bize o kadar cok umut verdin ki! Cok tesekkurler paylastigin icin.

Ben de bir negatif sonuc aldim ve doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Doktorunun adini ogrenebilir miyim?

Okurken gözyaşlarımı tutamadım, hepimiz o kadar zorlu yollardan geçip o kadar acı tecrübeler yaşıyoruz ki, bir an için kendi yaşadıklarım gözümün önünden film şeridi gibi geçti. Benim şimdi sizlerden tek isteğim bebeğime bol bol dua edin sağlıkla sıhhatle kucağıma alayım. Çok uzun yollardan, hergün edilen dualarla, adaklarla geldi şimdi önümüzde Allahın izni ile bir engelimiz kaldı onuda Allahımın izni ile hayırlısıyla geçeceriz ve mis kokusunu içime çektiğim anda kavuşma hikayemizi sizlerle paylaşırım inşallah. Allahım yar ve yardımcın olsun, bebeklerini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah. Allahım nazarlardan esirgesin :nazar:

hungur hungur agladim okurken ,
inanin tamamen yasadiklarimi anlatmissiniz aa,ma bana henuz "ben hamileyim " demek nasiip olmadi , inşallah saglikla kucaginiza alirsiniz bebeklerinizi :)

Canım Allah hayırlı etsin inşallah.Çok güzel ifade etmişsin yazdıklarını.Çok duygulandım okurken Allah istedikten sonra hiçbirşey engel değil.Herşeyin hayırlısı.Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin, ikiz olmasıda çok güzel:nazar:Allah size bağışlasın inşallah.Darısıda isteyen herkeze ve bana olsun:KK16::emir_bebek::nazar:

Canım Allah hayırlı etsin inşallah.Çok güzel ifade etmişsin yazdıklarını.Çok duygulandım okurken Allah istedikten sonra hiçbirşey engel değil.Herşeyin hayırlısı.Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin, ikiz olmasıda çok güzel:nazar:Allah size bağışlasın inşallah.Darısıda isteyen herkeze ve bana olsun:KK16::emir_bebek::nazar:

Ben yeni katildim ve sizin adiniza cook ama cok sevindim rabbim ikizlerinizi kucaginiza almayi nasip etsin kalan aylar cabucak geciversin insallah. Denemelerinizi nerde yaptirdiniz? dogru doktorla devam etmek cok önemli oyüzden paylasmakta fayda var

Son düzenleme:
Badenur; istersen bu topic bu şekilde kalmasın. Hamilelik sürecinide paylaştığın bir topic olsun. Gelişmeleri, kontrolleri buradan bize anlatırsın.

arkadaşlar hepinize canı gönülden binlerce teşekkür ediyorum, belki sizi ağlattım ama yaşadıklarımdan herkese bir hayat tecrübesi, zorlu bir umut yolculuğu aktardığımı sanıyorum. ne mutluki bana derdimi ve sevincimi böyle coşkuyla paylaştım sizlerle... bu yolda mücadele veren kadınların yürekleri öyle güzel ki, akan o gözyaşları bu güzelliğin ifadeleri.... hepinize tek tek mesaj yazmaya çalışacağım ama bilgisayar başında çok az kalabiliyorum, şimdilik bebeklerimin güvenliği için istirahat halindeyim. ama her mesaj beni çok duygulandıyor, sağolun varolun, hamileler sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucaklarına alsınlar, savaşa devam edenler en kısa zamanda müjdelerine bizimle paylaşsınlar, dualrım hepiniz için , allahım herkesin kucağını doldursun. bir kez daha diyorum sakın vazgeçmeyin, sabır, azim ve allaha olan inaç sizi bebeğinize kavuşturacak, yeterki hayırlı hamilelikler, hayırlı evlatlar olsun.
sevgilerimle,

Badenur; istersen bu topic bu şekilde kalmasın. Hamilelik sürecinide paylaştığın bir topic olsun. Gelişmeleri, kontrolleri buradan bize anlatırsın.

neden olmasın canım benim,
dilerim allah güzel haberler vermek nasip eder hep...
şimdilik yolunda gidiyor, kanamalar yok denecek kadar azaldı, kahverengiye döndü.
ilk izlenim birinin kız olduğu yönünde, ikincisi hala merak konusu :)
son haberlerimiz böyle, en kısa zamanda senin ve tüm arkadaşların haberlerinide paylaşacağız inşallah.

neden olmasın canım benim,
dilerim allah güzel haberler vermek nasip eder hep...
şimdilik yolunda gidiyor, kanamalar yok denecek kadar azaldı, kahverengiye döndü.
ilk izlenim birinin kız olduğu yönünde, ikincisi hala merak konusu :)
son haberlerimiz böyle, en kısa zamanda senin ve tüm arkadaşların haberlerinide paylaşacağız inşallah.

aman maşallah :) en az biri kız olsa diyordunnn ve çokk tebrik ediyorum. 2 kız kardeş süper ötesi bir keyif olur. Bir kız, bir erkekte ise anne baba iki keyfi bir arada yaşar. Amannn sağlıkla gelsinlerde gerisi boş.

Bol bol dinlendiğine eminim, devam et diyorum.

Sevgili badenur,

Allah sağlıkla bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder.Bende yeni üye oldum.Sizleri okudukça bu sorunun bi tek bende olmadığını görmek beni daha fazla umutlandırdı, Umarım bizde kendi mucizelerimize kavuşuruz.

bade nur rabbim inşallah kucağınada sağlıkla huzurla ve mutlulukla almayı nasip etsin beni çok duygulandırdın ağlattın ne güzel yazmşsın rabbm inşallah hepimize yaşatsın bu duyguyu ben de bugun dondurulmş için tedaviye başladım ve inan bana umut oldun t edrim rabbim sizi 4 kişilk huzurlu bir aile yapsın inşallah

[Badenur

Bize o kadar cok umut verdin ki! Cok tesekkurler paylastigin icin.

Ben de bir negatif sonuc aldim ve doktorumu degistirmeyi dusunuyorum. Doktorunun adini ogrenebilir miyim?

arkadaşlar size umut olabildiysem, bu hikayeyi paylaşmak amacına ulaşmış demektir, inanın o kadar umutsuzluk için her bir sorunun üzerine tek tek gittim ama bazı anlar oluyorduki, hayatım böyle mücadele içinde geçecek ve sonuca ulaşmak nasip olmayacak diyordum, sanki ömrümü hep başka bebekleri koklayarak geçirecekmişim geliyordu. kendi hayalime ulaşmak imkansız geliyordu. allahıma binlerce şükürler olsun ki bu beklenmedik mutluluğu yaşattı, şimdi sıra sizde hamilelik müjdelerinizi alacağız allahın izniyle....

X