Sakın vazgeçmeyin:41 yaşında ilk kez hamileyim, hemde dondurulmuşlarla

çok uzun olmuş arkadaşlar, ama ne yapayım 5 yıllık acılarımın, özlemimim ve sabrımın özü bu.... Dilerim vermek istediğim mesaj sabrınızı artırır, azminizi güçlendirir.

ınsallah Allah onları kucagına almayı , okula gondermeyı, evlendırmeyı anane olmayı da nasıp etsın sana :))

nolur buyuk Allahım ısteyen her kulununa /bana da nasıp et .. Tez zamanda hayırlısı ıle nasıp et Yarabbım..

Son düzenleme:
evet çok uzun olmuş ama tek kelimesini bile atlamadan ve sıkılmadan senin için çok ama çok mutlu olarak okudum.yaşadıkların ne zor şeyler bunları kolay kolay kimse kaldıramaz ama sen çok güçlüsün maşallah.allah seni böyle sınadı ve sabrınla seni bu sınavı geçtin.inşallah bebeklerini sağ salim kucağını aldığın günleri görürsün ve o zaman bu yaşadıkların çok ama çok uzak kalır sana.allahım bundan sonra yüzünüzü hep güldürsün inşallah eşin sen ve bebeklerinizle sağlıklı mutlu uzun bir ömrünüz olur inşallah.bekleyen herkese de rabbim bu mucizeyi yaşatsın tez zamanda.

Ağlayarak okudum herkes gibi....bana UMUT oldunuz....

arkadaşlar sizlere umut olabildiysem, hikayemi yazmam amacına ulaşmış demektir, duygularımı paylaştığınız için, hayırlı dualarınız, iyi dilekleriniz için binlerce teşekkür... allah sizleri de muradınıza erdirsin tez zamanda, hayırlı sağlıklı bebeklerle kucaklarınızı doldursun.

İnanın sizin adınıza gerçekten çook sevindim o kadarki insan kendinde bişeyler buluyo ve gerçekten bende ağlayarak okudum.İşte yüce rabbimiz hepimizin sabrını deniyor.Ne kadar meşakkatli bir yoldur bu ve bence bu yolda çekilen bütün çileler kutsaldır. Allah inşallah bizleride er yada geç sizin gibi anne adayı yapar ve hayırlısıyla evlatlarımızı kollarımıza almayı nasip eder.bende dondurulmuş embriyo transferi için haftaya yollara düşeceğim 2 tüp bebek denemesinden sonra bu benim için 3. deneme olacak elimizden gelen her şeyi yapmamıza rağmen takdiri ilahi Allah'ım ne zaman nasip edecek biz kaç yaşımızda kucağımıza alacağız orası tabiyki Allahın bileceği iş ama hayırlısıyla analı babalı akıllı fikirli eli ayağı düz hayırlı evlatlar versin rabbim bizlere tekrar tebrik ediyoruum...

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi Ve bu uğurda uğraşan herkesin en yakın zamanda hayalleri gerçek olsun daha çok bekletmesin inşallah

badenur tebrik ederim arkadaşım.hikayen bu kadar da olmaz artık dedirten türden.ama ne mutlu sana ki sonunda yüzün gülmüş.yazdıkların gerçekten bizlere umut oldu.benim de 6 düşüğüm var.inşallah ben ve benim gibi isteyen çabalayan herkes biran evvel kavuşur bebeğine.

Ne mutlu sana...Allah nazarlardan serlerden korusunn yazdiklarinda kendimi yasadim..dile kolay 9 yilim gecti..
Benimde 2 tupum gitti...
Ama simdi cok mutluyum evlat edinmek icinbasvuruda bulundum...bazi sonlar seninki gibi olmayabilir o zamanda hayatin devam ettigini unutmamaklazim..sevgimize muhtac bebekler pardon melekler var...

Tekrar tebriklerrrrr.

sana helal olsun, asıl zoru sen basarmıssın..

Zorlu yollarında sonunda hep güzellikler vardır ben buna inanırım. Allah en büyük ödüllerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

öncelikle 41 kere maşallah diyorum
rabbim bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah..kısmet olursa ben de ikiz bebek annesi olucam..Allhım dileyin isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah..

Allah tamamına erdirsin inşallah saglıklı sıhatli olarak bebeklerini kucaklamayıda nasip etsin...Allah nazarlardan korusun sizi

rabbim kucagına almayı nasıp etsin azmine hayran kaldım................................

Badenur hanım,
Herkes gibi benide ağlattınız. Allah hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle evlatlarınızı kucağınıza almayı nasip etsin. Gerçekten umut oldunuz hepimize. Bizde ilk denemede düşük ve iki negatif sonuçla üç tüp bebek demesi yaptık. bu süreçte doktorumuzu değiştirmeyi düşünemedik güvendik. ilkinde düşük normal dedi ikincide sonuç negatifti rahim duvarın istediğimiz kalınlığa gelmemişti dedi ve üçüncüde de aynı şeyler. 3 denemden sonra bana denilen 15 gün sonra gel önce bir rahim duvarını kalınlaşması için bir tedavi yapalım. Bu süre içinde bana ne bir tahlil ne rahim filmi hiç bir şey yapılmadı. 1 yıl sonra dönüp baktığımızda bize hiç bir tedavi uygulanmamış sadece dediğiniz gibi tüp tüp.. Biraz kendimize zaman verelim dedik 1 yılda 3 olumsuz denemde yıprattı bizi.. Eşim şubat mart gibi 4. için Semra hanıma gidelim diyor bir kaç gündür. Bugün biraz bakınayım dedim Semra hanımın çok yoğun olduğunu okudum herkes aynı şeyleri yazmış moralim bozuldu eşime anlattım falan derken sizin yazınızı okudum doktorunuzu merak ettim soranlar olmuş özelinize mesaj atıyorum yazmışsınız benim moralim bozuk okumaya devam ederken baktım açıklamışsınız Allahım dedim bu bir işaret mi acaba bana.. Şimdi kafamda ki bütün olumsuz düşünceleri sildim sizin sayenizde.. Size çok çok teşekkür ediyorum.. Allah herşeyi gönlünüze göre versin..

inşallah sen de müjdeni paylaşacaksın, pozitif sonucu almanı canı gönülden dilerim, hayırlı evlatlar herkese nasip olsun.

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi Ve bu uğurda uğraşan herkesin en yakın zamanda hayalleri gerçek olsun daha çok bekletmesin inşallah

amin arkadaşım, herkes kavuşsun yavrusuna.

hepimiizn hikayesi türlü türlü ve gözyaşı dolu ama umudunu hiç yitirme en zor gününde benim gibi umutsuz vakaları hatırla ve yola devam et, dilerim en kısa zamanda sen de pozitif sonucu alırsın allahım daha fazla uğraştırmasın, daha fazla üzmesin.

gönlü güzel arkadaşım, yüreğine sağlık, sen de bu yüce kararınla evladına kavuşur ve çok mutlu olursun dilerim.

Zorlu yollarında sonunda hep güzellikler vardır ben buna inanırım. Allah en büyük ödüllerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

çok sağol arkadaşım, yılmamak vazgeçmemek belki zorlu yolları geride bıraktırıyor ama allahında nasip kısmeti. herkes yavrusunu kucaklasın canı gönülden diliyorum.

sana da maşallah canım benim. sağlıklı sıhatli uzun ömürlü olsunlar inşallah. hayırlı doğumlar olsun..

Allah tamamına erdirsin inşallah saglıklı sıhatli olarak bebeklerini kucaklamayıda nasip etsin...Allah nazarlardan korusun sizi

amin canım darısı tüm arkadaşların başına...

rabbim kucagına almayı nasıp etsin azmine hayran kaldım................................

sağol arkadaşım darısı cümlemize olsun.

canım özeline uzun uzun yazdım, dilerim bir faydam dokunur, müjdeli haberlerin yakın olsun.

duygularımı içtenlikle paylaşan tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürler, dualarım hepiniz için, bu yolda azimle ilerleyen, gözyaşı döken tüm arkadaşların evlatlarına haayırlısı ile kavuşmalarını diliyorum. allahım isteyen herkese nasip et demeyi dilimden düşürmüyorum.

canım benim yaaa.sen herkse bir umutsun .Allah senden razı olsun. ben de diğer arkadaşlar gibi ağlayarak okudum vede hala ağlıyorum. biz insanlar ne nankörmüşüz.kendi yaşadıklarımızı ne kadar büyük sanıyormuşuz. bu formda birçok yazı okudum ama inan bunun kadar etkilendiğim ve bana umut olan bir yazı yoktu. şimdi tek dileğim bebeklerini sağsalim kucağına alman. dualarım seninle.

çok uzun belki sıkılıp okumazsınız demişsiniz ama hiç sıkılmadan hissederek ağlayarak okudum.rabbim bebeklerinizi sağ selamet kucağınıza almayı nasip etsin inş.2 tane oğlum var bian kendimi sizin yerinize koydum onlar olmasa napardım die?hakikaten çok zor.ilk oğlumda evlendikten sonra 3 sene çocuk yapmadık.sonra 1 seneden fazla bizde uğraştık.bende yumurta çatlatmak için baya iğneler yedim olmadı.en sonunda dr rahim filmi çekelim fiyatı şöle böle diince içime sinmedi kendimi kullanılıyormuş hissetim vede çok ağrılı olduğunu duyunca gitmedim.sonra bi arkadaşımın gittiği doktoru tavsiye etti bide ona gidelim beraber dedi.arkadaşımla gittik ultrasana baktı ve bana 6 haftalık hamilesiniz dedi ben ve arkadaşım şok olduk inanamadım.sizin dediğiniz gibi birden ağlamaya başladım engel olamadım eşimi aradım sevinçten çığlık attı tlf hemen geldi.şimdi oğlum 6 yaşında diğer oğlumda daha 6 aylık.öle güzel öle güzel bi duyguki ben o 9 ay hazine taşıyor gibi herşeyime dikkat ettim aman bişe olmasın die.rabbim herkese olmayanlarada yaşatsın bu duyguyu.şimdi 2 çocuk yoruyo yetişemiyuorum bazen evde isyan bayraklarını açıyorum ama sonra o günleri hatırlayıncada kendime geliyorum.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.öle içten öle samimi anlatmışsınızki tekrar yaşadım o günleri.bide ah etrafın lafı sözü çok acımasız oluyolar.sizden mutlusu yok artık.

tüylerim diken diken oldu.. nasıl bir hikaye bu. rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin. :) maşallah bide ikiz :)) Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin inş. tekrar tekrar tebrikler... :))

allah senden de razı olsun canım tez zamanda yavruna kavuştursun, beklenmedik anda sen de bütün arkadaşlarda o tatlı mucizeyi yaşatın inşallah canı gönülden diliyorum.

tüylerim diken diken oldu.. nasıl bir hikaye bu. rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin. :) maşallah bide ikiz :)) Allah bana ve isteyen herkese nasip etsin inş. tekrar tekrar tebrikler... :))

amin canım herkese nasip etsin, cümlesini sevindirsin allah, bundan daha büyük daha yüce bir duygu yok, allah emeklerinizi boşa çıkarmayacak inşallah. hepimiz anne olacağız inşallah.

allah evlatlarını sana bağışlasın, sağlıkla sıhatle onları büyütün inşallah, güzel bir yaşamları olsun torun tosun kalabalık bir aile olun... ne güzel... bundan güzel birşey var mı???
birde şunu söylemek isterim, etrafın lafı sözü yoktu diyemem, her fırsatı değerlendirenler vardı tabii... ama hızımı kesmeye hiçbir zaman güçleri yetmedi, benim bir amacım vardı sadece ona odaklandım,gerisi sinek vızıltısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…