çok uzun belki sıkılıp okumazsınız demişsiniz ama hiç sıkılmadan hissederek ağlayarak okudum.rabbim bebeklerinizi sağ selamet kucağınıza almayı nasip etsin inş.2 tane oğlum var bian kendimi sizin yerinize koydum onlar olmasa napardım die?hakikaten çok zor.ilk oğlumda evlendikten sonra 3 sene çocuk yapmadık.sonra 1 seneden fazla bizde uğraştık.bende yumurta çatlatmak için baya iğneler yedim olmadı.en sonunda dr rahim filmi çekelim fiyatı şöle böle diince içime sinmedi kendimi kullanılıyormuş hissetim vede çok ağrılı olduğunu duyunca gitmedim.sonra bi arkadaşımın gittiği doktoru tavsiye etti bide ona gidelim beraber dedi.arkadaşımla gittik ultrasana baktı ve bana 6 haftalık hamilesiniz dedi
ben ve arkadaşım şok olduk inanamadım.sizin dediğiniz gibi birden ağlamaya başladım engel olamadım eşimi aradım sevinçten çığlık attı tlf hemen geldi.şimdi oğlum 6 yaşında diğer oğlumda daha 6 aylık.öle güzel öle güzel bi duyguki ben o 9 ay hazine taşıyor gibi herşeyime dikkat ettim aman bişe olmasın die.rabbim herkese olmayanlarada yaşatsın bu duyguyu.şimdi 2 çocuk yoruyo yetişemiyuorum bazen evde isyan bayraklarını açıyorum ama sonra o günleri hatırlayıncada kendime geliyorum.hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.öle içten öle samimi anlatmışsınızki tekrar yaşadım o günleri.bide ah etrafın lafı sözü çok acımasız oluyolar.sizden mutlusu yok artık.