Gerçekten tanımam bilmem ilgilenmem de çocuk oldu mu, gözüm dönüyor.
Koca kadınsınız, yiyin birbirinizi bize ne, herkes kalitesini akıtır ama bu dünyanın bir evladı o, hepimizin her yetişkinin bir yerde sorumlu olduğu bir çocuğa, günahsız yavruya hem de en iğrenç en en kötü şekilde dil uzatmak nedir!
Boynum tutuldu sinirden, gözlerim çıkıyor ağrıdan, karşımda olsa ağzını burnunu kırardım o kadar diyeyim.
Çok uzun zamandır böyle de sinirlenmedim, sabah olmaz artık.
Gel ben sana güzel bir hikaye anlatayım da sinirin geçsin.
Bugün kocişimle kızartma tabağı için gavga ettik ahshs
Dükkana yemek hazırlıyorum, götürüyorum, diyetteyim listeme uymaya çalışıyorum (Hala ve hep diyetteyim ama ne biçimdir sorma), bizim oğlan da anneannedeydi (Evet, çocuğumu anneanneye bırakan pis bir anneyimdir ahshs)... Dünden ayıptır söylemesi dürüm siparişi verdiydi beyim bana, artık eski Strobe mu sanıyor, doymam diye zurna dürüm istemiş. Tabii kaldıydı. Oğlan "Annemin yanına gideyim bi" demiş babam geldi bıraktı, oradan işlerine gitti.
Oğlan benim dürüme göz koydu, onu yedi.
Beyim de aç, ben de aç... "Annemleri arayayım ne yemek var sorayım" dedi (Ne kadar pis bir evli ve çocuklu bayanım ki bugün yemek de yapmadımdı)... Annesi de şakşuka yapmış.
Gitti aldı geldi ve o şakşukaya çok fena göz koyduk eşimle. Yarı yarıya paylaşamadık bir türlü.
"Sen diyettesin, aslında yememen lazım, yarımdan az ye"
"Hayır ya, dün zaten dürüm yedim, diyet miyet yalan oldu, yiycem"
"Yeme bence, boşa para gidiyor diyetisyene"
"Ya annen daha fazla koyaymış alla alla, ben yarım doyarım, gerisi senin problemin"
Biz ortada şakşuka gavga ederken, müşteriler bizi izliyormuş ya la. İnsan bi tas yemekten gavga eder mi? Uluslararası rezil olduk ahshs