Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
seninle kimse ilgilenmemiş ki kons olmuşsun.konuşturma beni gece gece.
Evet oldum 😃 hayat benim bak işte örnek olsun . İlgilenmedi ama annem hiç bir zaman kimseyle senin gibi kavga etmedi internette saçma sapan yorum atmadı. İyi ki de öyleydi. Senin gibi ucuz değil allahtan ilgilenmese de olur

ha bu arada zorunlu olarak o hayata düşmüşlere değil laflarım.senin gibi yıllardır övünerek anlatanlara.
Eee demek ki övünmüş bir şey görmüşüm sanane abi benim hayat tarzım? Ya hadi uyu kızını satmaktan uyuyamadın

bana teyze dedi aldırmayınca da çocuğuma sardı.az sonra da kocama sarar bu. :KK45: :KK53:

Okuldan aç geliyor,ocagı yakıp yemek ısıtamaz,ayrıca bulunduğumuz muhit çok güvenilir değil.
Çocuğunuza akıllı saat alırsanız, hem sürekli iletişimde olursunuz hem de konumunu görebilirsiniz.
Ayrıca neden ocağı yakıp yemek ısıtsın ki? Sandwich tarzı birşey hazırlayın, içeceğini de koyun. Siz işten gelip yemek hazırlayana kadar atıştırmış olur. Ananeyi de bu kadar bunaltmamış olursunuz. Anneler bir tane evlat veriyor, ardından 2-3-4 geliyor. Valla zor....

Çocuğunuza akıllı saat alırsanız, hem sürekli iletişimde olursunuz hem de konumunu görebilirsiniz.
Ayrıca neden ocağı yakıp yemek ısıtsın ki? Sandwich tarzı birşey hazırlayın, içeceğini de koyun. Siz işten gelip yemek hazırlayana kadar atıştırmış olur. Ananeyi de bu kadar bunaltmamış olursunuz. Anneler bir tane evlat veriyor, ardından 2-3-4 geliyor. Valla zor....
Bosverin konuda cok çirkin yazışmalar oldu.Anneanne değil mevzu babaanneydi zaten:KK66:

Oklar fılm delısıne dondu sanırım 🙄
Yok yok valla konudan bile haberim yok, son mesaj olarak bir evlada küçücük bir kız çocuğuna edilen lafları küfrü gördüm sadece. Hiçbir şey bilmiyorum, bilmek de istemiyorum.
Daha fazla kepazeliği midem almayacak diye okumuyorum, ben de kendimi çirkef falan sanardım bir de nutkum tutuldu, sinirim tavan.

Konuya yorumum babanneye yemeğini de bırakırım yazmışsınız.. O yemeği eve bırakın kızınıza da ulaşabileceğiniz ortam yaratın evde tamam..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X