Sakin kalma mücadelesi veriyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaz yaz dur.kendini rezil edersin sadece.
Bence en büyük rezil sensin madem rezilim muhattap olma? Ben seninle normalde asla muhattap olmuyorum kendin bulaşıyorsun sanki ne yaptım sana boş kadın benim bildiğim 40 yaşında bi kadın 20 li yaşları çocuk görür muhattap bile olmaz Ama evde olmaktan kafayı yemişsin

çocuk mu göreceğim puha ha ha.yav kırdığın cevizler 50 yi geçti ne çocuğu?

benim yazdıklarım gerçek ama.sen de onayladın zaten.seninkilerse kendi pis düşüncelerin
Sanane arkadaşım gerçekse! İstediğim yer de çalışırım ay yeter bi kes inşallah kızın daha beter hallere düşer. Ve düşecek merak etme bu sözlerim aklına gelsin git kızını sat kuaföre git pislik çocuğunu karıştırmama rağmen hala bana hakaret ediyosun hakediyorsun köpek

Konu kapanmadan ben de yazayım. Siz doğrusunu yapıyorsunuz. Güvenli bir muhit de olsaydı evde bir büyük yokken ocak açmak da bana göre güvenli değil. Evde benim bile bazen ocağı kapattığımı sanıp sonra farkettiğim oldu. Kv nize gelicek olursam Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Sanane? O bana neler neler diyor? Ben neden susayım! Uzatıyorum işte
Yahu sana nesi mi var, insanın evladına ailesine dil uzanmaz!
Şahsına napıyorsan yaparsın ama öbürlerine dokunamazsın!
Her şeyin bir adabı var küfrün, çirkefleşmenin, kavganın bile!
Küçücük çocuğa küfreden bir kadın olabileceği aklıma gelmezdi bunu da gördüm ya artık….
Yazık ya yazık bin kere yazık size!

Tamam film delisi.

ya yazsın boşver.onun yazdıklarını kaale bile almıyorum.çok iyi yetişmiş bir genç belli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…