Bacım sen bir dur ortalık karışık şu an, oraları geçeli çok olduKonuya yorumum babanneye yemeğini de bırakırım yazmışsınız.. O yemeği eve bırakın kızınıza da ulaşabileceğiniz ortam yaratın evde tamam..
Yok yok valla konudan bile haberim yok, son mesaj olarak bir evlada küçücük bir kız çocuğuna edilen lafları küfrü gördüm sadece. Hiçbir şey bilmiyorum, bilmek de istemiyorum.
Daha fazla kepazeliği midem almayacak diye okumuyorum, ben de kendimi çirkef falan sanardım bir de nutkum tutuldu, sinirim tavan.
Olayı anlamak için 15.sayfaya gittim düşün artık.. "Bakamadığınız çocuğu yapmayın"dan çıkmışBacım sen bir dur ortalık karışık şu an, oraları geçeli çok oldu( takılıyorum kızmayın)
** he bi de konu sahibinin derdi yemek değil, güvenlik.
Hİnsan kendisine muhtaç olunduğunu anladığı an ...Sanirim kilit nokta bu.
Ama sunu gözden kaçırıyor, insanlara bu şekilde davranmak için kimseye işinin dusmeyeceginden emin olmalisin.
Ben onun su an yaptığını ona yapmayı kendime yakistirip yapmam ama yarin bir gün benden birsey isterken hic mi yüzü kizarmayacak.
Hala sakin kalmaya calisiyorum...Böyle cümleler bu kadar fütursuzca nasıl kullanılıyor.Nasıl düşünülüyor.Konı sahibi sağol ya, artık hepimiz sayende sakin kalma mücadelesi veriyoruz şuanda, yastık falan yumrukluyoruz.
Çocuğunun yemeğini hazırla, bir zahmet kalmayı öğrensin kendini tehlikelerden korumayı, aha gördük minnacık çocuğa ne diller uzatıldığı, hayatı boyunca onu siz koruyamazsınız ama kendini korumayı, kimseye muhtaç kalmadan dimdik bir insan öğreterek mükemmel bir miras bırakabilirsiniz.
Gerçekten tanımam bilmem ilgilenmem de çocuk oldu mu, gözüm dönüyor.Çoluk çocuk karıştırıldı mıydı işin içine bana da geliyorlar soldan soldan. Bilerek yapmış ama bariz, kışkırtmaya oynuyor. Bunun tarzı bu; aldatılmış kadının konusunda "Kocanıza sahip çıksaydınız" filan mı diyordu ne diyordu, kendisi de 2. kadın ha, yeriyor evdeki kadını, gurursuz bilmem ne diye yazmış konuya utanmadan. Aklımda iz etmiş o yüzsüzlük seviyesi, gündelik hayatta karşılaşmadığımdan böylesiyle.
E onu diyen, bunu da der, ne beklenebilir ki? Katrandan şeker mi olacaktı?
Konu nerden çıktı ben gerçekten anlamadım biliyormusunuz ?Konu ne onu bile anlamadım küfürleri gördümOlayı anlamak için 15.sayfaya gittim düşün artık.. "Bakamadığınız çocuğu yapmayın"dan çıkmış
Samimiyetini için cok teşekkürler ama bana yazılanlar burda birilerinin birbirlerine yazdıklarının yanında hic birsey..Cok üzgünüm okuduklarimdan2 yaşındaki çocuk sandviç yapıyomuş, 5 yaşındaki çocuk tost yapıyomuş2 yaşındaki çocuk önce kakasını söylesin sonra gitsin sandviç yapsın kendine. Konu burda konu sahibinin kızının sandviç, tost yapamayışımı sizce? Hayır yapamayadabilir, bilmiyor da olabilir. Bende bilmiyodum 20 yaşında kendime yumurta kıramazdım sonra evlendim mecbur kaldım ve şimdi instagramda yönettiğim yemek sayfam bile var, sipariş bile alıyorum! Birşeyleri geç yapmak, öğrenmek özür değil hayır 11 yaşındaki kızı eleştiricek kadar ne yaşadınız ya? En iyisi sizin çocuğunuz tamam inandık biz özgüvensiz çocuk yetiştiren beceriksiz insanlarız.
Gerçekten tanımam bilmem ilgilenmem de çocuk oldu mu, gözüm dönüyor.
Koca kadınsınız, yiyin birbirinizi bize ne, herkes kalitesini akıtır ama bu dünyanın bir evladı o, hepimizin her yetişkinin bir yerde sorumlu olduğu bir çocuğa, günahsız yavruya hem de en iğrenç en en kötü şekilde dil uzatmak nedir!
Boynum tutuldu sinirden, gözlerim çıkıyor ağrıdan, karşımda olsa ağzını burnunu kırardım o kadar diyeyim.
Çok uzun zamandır böyle de sinirlenmedim, sabah olmaz artık.
Kendimi pek aklı selim olarak görmem ama şuan anladım ki akli olarak gayet yerindeyiz çoğumuz ve nelerle karşılaşabileceğimizi, ne zihniyetler arasında çocuklarımızın yetişeceğini ve ne yaparsak yapalım uzak tutamayacağımızı çok acı şekilde görmüş olduk.H
Hala sakin kalmaya calisiyorum...Böyle cümleler bu kadar fütursuzca nasıl kullanılıyor.Nasıl düşünülüyor.
Oğlunuz sandvic yapabiliyor mu ?Gel ben sana güzel bir hikaye anlatayım da sinirin geçsin.
Bugün kocişimle kızartma tabağı için gavga ettik ahshs
Dükkana yemek hazırlıyorum, götürüyorum, diyetteyim listeme uymaya çalışıyorum (Hala ve hep diyetteyim ama ne biçimdir sorma), bizim oğlan da anneannedeydi (Evet, çocuğumu anneanneye bırakan pis bir anneyimdir ahshs)... Dünden ayıptır söylemesi dürüm siparişi verdiydi beyim bana, artık eski Strobe mu sanıyor, doymam diye zurna dürüm istemiş. Tabii kaldıydı. Oğlan "Annemin yanına gideyim bi" demiş babam geldi bıraktı, oradan işlerine gitti.
Oğlan benim dürüme göz koydu, onu yedi.
Beyim de aç, ben de aç... "Annemleri arayayım ne yemek var sorayım" dedi (Ne kadar pis bir evli ve çocuklu bayanım ki bugün yemek de yapmadımdı)... Annesi de şakşuka yapmış.
Gitti aldı geldi ve o şakşukaya çok fena göz koyduk eşimle. Yarı yarıya paylaşamadık bir türlü.
"Sen diyettesin, aslında yememen lazım, yarımdan az ye"
"Hayır ya, dün zaten dürüm yedim, diyet miyet yalan oldu, yiycem"
"Yeme bence, boşa para gidiyor diyetisyene"
"Ya annen daha fazla koyaymış alla alla, ben yarım doyarım, gerisi senin problemin"
Biz ortada şakşuka gavga ederken, müşteriler bizi izliyormuş ya la. İnsan bi tas yemekten gavga eder mi? Uluslararası rezil olduk ahshs
Oğlun dürümü kendi yapamıyor mu yani?Gel ben sana güzel bir hikaye anlatayım da sinirin geçsin.
Dükkana yemek hazırlıyorum, götürüyorum, diyetteyim listeme uymaya çalışıyorum (Hala ve hep diyetteyim ama ne biçimdir sorma), bizim oğlan da anneannedeydi (Evet, çocuğumu anneanneye bırakan pis bir anneyimdir ahshs)... Dünden ayıptır söylemesi dürüm siparişi verdiydi beyim bana, artık eski Strobe mu sanıyor, doymam diye zurna dürüm istemiş. Tabii kaldıydı. Oğlan "Annemin yanına gideyim bi" demiş babam geldi bıraktı, oradan işlerine gitti.
Beyim de aç, ben de aç... "Annemleri arayayım ne yemek var sorayım" dedi (Ne kadar pis bir evli ve çocuklu bayanım ki bugün yemek de yapmadımdı)... Annesi de şakşuka yapmış.
Gitti aldı geldi ve o şakşukaya çok fena göz koyduk eşimle. Yarı yarıya paylaşamadık bir türlü.
"Ya annen daha fazla koyaymış alla alla, ben yarım doyarım, gerisi senin problemin"
Biz ortada şakşuka gavga ederken, müşteriler bizi izliyormuş ya la. İnsan bi tas yemekten gavga eder mi? Uluslararası rezil olduk ahshs
Evet evet bende kendimi iyi gördüm.Çocuklar zaten iyi sanirim biz onlara uymanın yolunu bulmaliyizKendimi pek aklı selim olarak görmem ama şuan anladım ki akli olarak gayet yerindeyiz çoğumuz ve nelerle karşılaşabileceğimizi, ne zihniyetler arasında çocuklarımızın yetişeceğini ve ne yaparsak yapalım uzak tutamayacağımızı çok acı şekilde görmüş olduk.
Gerçekten en iyi miras günde 10 dakika ayırarak, insanlık güven ve sevgi aşılamak, daha ötesi yok bir kez daha anladım.
Umarım bir çare bulursunuz sıkıntınıza, hepimiz bir şekilde aydınlandık ders çıkardık.
Hic olmazsa ekmek arasi biseyler ayarlıyor olmaliOğlun dürümü kendi yapamıyor mu yani?
Ben şok.
AksjsjsjsjGel ben sana güzel bir hikaye anlatayım da sinirin geçsin.
İyyy ne biçim annesin strobe?? Oğlun bi dürüm yapamıyor mu cidden? Tam bir skandal, Bence boşanmalısın acilenGel ben sana güzel bir hikaye anlatayım da sinirin geçsin.
Sinirlerim bozuldu, haykırdım şu yoruma hahahahahah, ay çok şekersiniz konu sahibiHic olmazsa ekmek arasi biseyler ayarlıyor olmali
Ekmek arası dediğimiz nedir, 3 yaşındaki minikler hazırlıyormuş, yorumlardan öğrenmiş olduk.Hic olmazsa ekmek arasi biseyler ayarlıyor olmali